Şimdi Ara

Parasız Yeni Online oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkes gibi ben de diğer online oyunlardan sıkıldım(gerçi bugüne kadar lineage silkroad birde ultima oynadım fazla online oynamadım)
    yeni bir online oyun arıyorum daha bugünlerde cıkmış parasız birde premium üyelerin diğer üyeleri fazla ezemeyeceği adalaetli bir dağıtımın olduğu(özellikle premium kısmı önemli) online oyun arıyorum tavsiyelerinize göre başlayacağım



  • perfect world e bak

    bi üstün işte
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rajeesh

    perfect world e bak

    bi üstün işte

    zor lvl atlıyor ya şu oyunlara cabal online gibi kolay kasan ınıda yapsalar keşke
  • Evet Cabal ' da lvl yapmak kolay ama kral bi skill build i yapmak çok zor deli gibi para ve zaman harcıyor Yanlış bi yönlendirme olabilir diye düşündüm... Tavsiye olarak adeletli bi oyun istiyosan Archlord işini görebilir gibi ama zevkini almak için güzel bi ekran kartı istiyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tyrande

    Evet Cabal ' da lvl yapmak kolay ama kral bi skill build i yapmak çok zor deli gibi para ve zaman harcıyor Yanlış bi yönlendirme olabilir diye düşündüm... Tavsiye olarak adeletli bi oyun istiyosan Archlord işini görebilir gibi ama zevkini almak için güzel bi ekran kartı istiyor..



    ekran kartı degılde ben kastıgım oyunu sırf bot muhabbetıne bıraktım :)) oyunun botu var arkadaslar
  • ~~Metin2~~~En güzeli + turkish versiyonu.www.metin2.org
  • Yok boyle bi oyun
  • Bulman Biraz Zor Olacak. Çünkü Bu Yıllarda Premiumsuz Oyun Bulmak zor.
  • Arkadaslar lastchaos ta guzel bir oyun denememişler için yeni oyun arayanlar için önerebilirim
  • Cabalda prelinin presizi ezebildiğini görmedim.Presiz kastım 5 ayda 3 char yaptım,2 si g master şimdilerde fa kasıyom 58lvlde a master.Cabalda oyun parası varsa herkesi ezersin.Preliyide presizide farketmez.Oyun parasının işlevliğinin olmadığı oyun herhalde yoktur.Yukarda bi arkadaş cabalda skill buildin çok para yaptığını sölemiş.Sen 170 lvle kadar 50m para yapamıyorsan zaten oyun oynayamazsın.Benim arki var 2 ayda 100min üzerinde para yaptı.Yani prenin sadece skili hızlı kastırma özelliği var okadar.Onun dışında başka bi halta yaradığını zannetmiyorum.He o açığıda kapatmak gene sizin elinizde biraz fazla zaman harcarsın sonuçta o adamda duel tarns oluak sende duel trans olucan.5 gün sonra ol ne farkeder.Sonuçta preli diye adama 1 skill fazladan vermiyorlar.
    CABALDA ÖNEMLİ OLAN OYUN PARASIDIR ve PAZARA 1 HAFTA TAKILSANIZ 50MİN ÜZERİNDE PARA YAPARSINIZ.BUNA BİDE YÜKSEK LVLERDEKİ DROPLARI VE QUESTLERDEKİ VERDİĞİ PARALARAI EKLERSEN GÜZEL BİŞEY ÇIKAR ORTAYA.HİÇ BİŞEY YAPAMAZSAN GİDER REAL PARA 30M GİBİ Bİ RAKAM İLE KAYKAY ALIR 55M OYUN PARASI İLE SATARSIN.
    60M REAL PARA VERSEN 110 M OYUN PARASI YAPAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 29 Aralık 2007; 14:31:44 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: caneraksu22


    quote:

    Orjinalden alıntı: Tyrande

    Evet Cabal ' da lvl yapmak kolay ama kral bi skill build i yapmak çok zor deli gibi para ve zaman harcıyor Yanlış bi yönlendirme olabilir diye düşündüm... Tavsiye olarak adeletli bi oyun istiyosan Archlord işini görebilir gibi ama zevkini almak için güzel bi ekran kartı istiyor..



    ekran kartı degılde ben kastıgım oyunu sırf bot muhabbetıne bıraktım :)) oyunun botu var arkadaslar


    muahaha arch ilk ob oldu[unda ilk yeniliklerden 2 tanesini ben seyettirdim 1.macro lar 2.autopot :D




  • premiumsuz oyun arıyorsun anladığım kadarıyla.
    adam premiumsuz oyun yapsa emeğinin karşılığını nasıl alacak ?
  • 2moons un avrupa serverini bekle yaza doğru çıkcak
  • Premiumsuz Oyun istiorsan Mu online premium derdi yok kolay level atlar
  • Arkadaş Mu online çok çok kolay kasılıyor bir günde 200level filan atlıon yada 2-5 res çekion hem canavarlardan hep item çıkıyor her canavar kestiğinde insan çok sıkılıyor en fazla bir hafta ve oyunu sevsen bile 2hafta kapanıyor çoğu mu yani sen bence METİN 2 desen yüksek level olmadan oyunu hiç zevki çıkmıyor ama güzel oyun ama birisi seni kasıp 20level filan yapması lazım BEN SANA ÖNERİYİM
    SİLKROAD ONLİNE(google yaz resmi sitesi çıkar) oynunun grafikleri süper,skiller bol parasız(ama isteyen silkle premium yada hayvan vs. filan alabiliyor)
    şimdi silk ne diceksin silk

    SİLK: Silk i bir silkroad parası gibi düşünebilirsin ama parayla alınıyor kısaca silk alıp premium gibi şeyler alabiliyorsun...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha bunu oyun içindeki armor,silah alınan parayla karıştırma!!!!!!!!!!!!!!!!!





  • RF Rullaz. Akşamları yaptığımız partylere katıl oyunun tadını çıkar. Level 40 olunca Black MAU'lar ile ava çıkacaz.
  • EXTEEL
  • Voyage Century deneyebilirsin gerçi fazla aksiyon yok deniz savaşlarıyla ilgili bir oyun ben çok beğeniyorum

    premium un da pek bir avantayı yok
  • Eğer vurdulu kırdılı oyunlardan sıkıldıysan sana driftcityi öneririm premium var ama premiumlular sadece modifiye yaparken daha çeşitli malzemeler kullanabiliyor sense daha değişiklerini oyun parası ile alabiliyorsun güzel bir oyun bence elki grafikleri hoşuna gitmeyeilir ama ben beğeniyorum zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta bi göz at derim
  • martial hereos i dene kolay lvl atlanıyor 30 dk da 20 olursun pre derdi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.