Şimdi Ara

Parallels Desktop 19 yayınlandı: Büyük yeniliklerle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parallels Desktop 19 indir
    Parallels Desktop, 19 sürüme güncellendi. Güncelleme, macOS Sonoma entegrasyonu, yeni tasarım, Touch ID ile parolasız giriş yapma gibi güzel yenilikler getiriyor. Mac’te Windows programlarını çalıştırmak için Parallels Desktop’ı kullananlar için büyük bir güncelleme.



    Ayrıca Bkz.Önemli hata düzeltmesi içeren macOS Ventura 13.5.1 yayınlandı



    Touch ID ile giriş



    Parallels 19 Touch ID ile şifresiz giriş
    Parallels Desktop 19 ile gelen en önemli yeniliklerden biri; Touch ID desteği. Touch ID, kullanıcının Windows’a parolasız giriş yapmasını ve doğrulama işlemlerini daha kolay yapmasını sağlıyor. Windows şifreleri -Touch ID desteğiyle- macOS anahtar zincirinde saklanıyor.



    Yeni tasarım, macOS Sonoma ile uyumluluk



    Parallels Desktop for Mac 19



    Parallels 19 ile uygulamaları simgeleri ve kullanıcı arayüzü de yenilendi. Gezinme daha da kolaylaştırıldı ve görünüm daha modern hale getirildi. MacOS Sonoma için baştan tasarlanan Parallels 19, Windows programlarından yazdırmayı destekleyen IPP aracılığıyla tamamen yeniden tasarlanmış paylaşılan yazdırma işleviyle geliyor. Ekranları yeniden boyutlandırma, çözünürlük yenileme gibi işlemler daha sorunsuz. Apple Silicon işlemcili Mac’ler için de çoklu dokunma hareketleriyle daha iyi entegrasyon, daha fazla klavye kontrolü gibi geliştirmeler getiriyor.



    Parallels Desktop 19 fiyatı ne kadar?



    Parallels 19 fiyatı 100 dolardan başlıyor. Pro sürümün fiyatı 120 dolar. Bu fiyatlandırmalar yıllık. Her sene yeni çıkan sürümü denemek yerine aynı sürümde kalmayı yeterli bulanlar için lisans fiyatı 130 dolar. Parallels Desktop for Mac (Standart) 1 yıllık lisans Türkiye’de resmî site üzerinden 3578 TL’den satılıyor.






    Kaynak:
    https://9to5mac.com/2023/08/22/parallels-desktop-19/







  • en sevdiğim şey tasarım değişikliği

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.