Şimdi Ara

Para sorun değil hangi araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabaya ayırabileceğim belli bir miktar var.29 yaşındayım.Bu miktar 200 bin ile 400 bin arasında gidip gelebilir.Gerçekten işi bilen uzman arkadaşların yardımını istiyorum.Kafamda bazı marka ve modeller var onları yazayım öncelikle.,Cayenne,x6,q7 ve land rover rover modelleri arasında ciddi bir kıyaslama istiyorum sizden.Yada tüm jeep-suv kategorisi diyebilirim.Ayrıca lüks araç kategorisine giren tüm araçlar hakkında bana önerilerde bulunabilirsiniz.Mesela Panamera,cayman modelleri ve bmw,mercedes markalarının modelleri arasındanda bir seçim yapabilirim.Benim için her şey hız değil.Bir aracı sadece hızlı yada çok konforlu diye öne çıkarmam.Mesela cayenne 2013 model 400 bin ise x6 2012 model 300 bin ise cayenne biraz daha öndeyse her açıdan,x6'yı seçebilirim.Tabi arada büyük bi kalite farkı olmamalı.Arada 100 bin tl oynuyor hak verirsiniz bana bu konuda..Kısacası hem konfor hem performans hem fiyat açısından en mantıklı değerlendirmeyi yapıp bir arabayı seçmek yada seçenekleri 2 yada 3'e indirmek istiyorum..Lütfen fikirlerinizi bildirin.







  • Cebinizde o kadar para varsa bayi bayi gezin, satış temsilcileri size her türlü bilgiyi verecektir. Her bayide krallar gibi karşılanırsınız kahveniz ikramlarınız eksik olmaz :) burdaki insanların %90ı bahsettiğiniz araçları ancak uzaktan görmüş dergilerde incelemelerini okumuş kişilerdir.

    Ayrıca ben dahil bir çoğumuz konunun fake olduğunu düşünecektir :)
  • ve yine yeni yeniden 1 mesajı olan bir üye parası mühim değil diyerek lüks segment araç tavsiyesi istiyor...

    bu sayede foruma gerçekten yardım almak için gelenlerin de yardım almasını önlüyorsunuz tebrikler
  • Lise kaça gidiyorsun delikanlı???
  • Csb
  • ben olsam x6 tercih ederdim öbür araçlar parkeden yada taştan halıya geçişlerde sıkıntı yaratabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

    ben olsam x6 tercih ederdim öbür araçlar parkeden yada taştan halıya geçişlerde sıkıntı yaratabilir





  • Dostum m4 al zaten yeni üyeler m4 alır genelde burda
  • bu kadar parası olan adam gelipte donanımhaberde tavsiye istemez
  • porscheler fayansta daha iyi gidiyo diyolar bunuda göz önünde bulundur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porsche al halıda iyi gidiyor.
  • Millet dalga geçmiş ama adam bu isebayağı zengin. Önce bir Mr. google a sorsanız rezil olunmaz derim. Aşağıya bir bakın bence:

    Merkezimiz yeşildirekte.İç giyim ve çorap toptancılığı yapmaktayız.Perakende mağazalarımızda var.Ayrıca E-ticaret sitemizde mevcut.Elimizde sayısı her geçen gün artan 80e yakın marka ve 10 bine yakın ürün çeşidi bulunmakta.Uygun görülen kişilerle anlaşılır xml yoluyla ürünler o kişinin sitesine gönderilir.Daha sonra her siparişte ister mallar anlaşılan kişiye yani site sahibinin merkezine istenirsede direk olarak müşterilerine kargolanır.Her türlü kolaylığı sağlamaktayız esnek bi yapımız var.Bu kadar ürün çeşidini bir arada bulmak inanın imkansıza yakın.Ciddi ilgili arkadaşlarla ayrıntılı görüşebiliriz..

    Başka bir sitede bunu paylaşmış. Eğer kişiler aynı ise bu dalga geçenlere yaında iş verebilir yada şoföre ihtiyacı olabilir söyliim dedim.

    http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=75768



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 13 Ocak 2015; 15:37:18 >




  • Arkadaşlar buradaki herkes çoluk çocukmu gerçekten.Kimsenin parası olamazmı bu memleketde.Dışarı bi çıkın geçen 5 araçtan biri lüks.Size ciddi bir soru sordum.Bende biliyorum bayileri dolaşmayı yada kendim araştırmayı.Hangi bayi benim arabam kötü diyecek.İlla buradakilerin bu araçlara binmiş olması gerekmiyor.İçinizden birileri illaki bu konulara hakimdir.İster dergiden okusun ister netde araştırsın.Adam gibi cevap verecek biri varsa versin lütfen.Ben burayı bi forum sanmıştım.Neden birisi buraya yazı yazıp fikir almak istemesinki.Çocukların eğlence yerimi burası?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.