Şimdi Ara

#Packard Bell Dot-MU-TK002#KULLANLAR&YORUMLAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
6
Favori
68.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 720p olsun 1080p olsun, her türlü medyayı rahatlıkla oynatabilir. Dahili grafik yongası buna müsaade ediyor.

    64 bit desteği de mevcut.
  • 720p eh işte 1080 de zıçıyo alet :D
  • Arkadaşlar, daha önce de 1080p MKV'leri sorunsuz oynatan arkadaşlar oldu. Buraya da yazdılar zaten. Kullandığınız program ve codec bileşenleri önemli.

    Ekran kartı sürücüsünü güncelleyip, Splash Lite ile deneyin mesela. K-Lite Mega Codec Pack de epeyce geniş bir codec altyapısına sahip.

    Bende Atom N270 olmasına rağmen, 33 GB büyüklüğündeki 1080p'lik MKV'yi, nVidia 9300M GS sayesinde, işlemciye yük bindirmeden (işlemci yükü %8-10 civarında) izleyebiliyorum. Donanımsal hızlandırmayı kullanabilmekte bütün mesele.
  • Sürücü imzalama meselesini halledemedim. Splash güzel bir programmış, önerenlere teşekkürler; Potplayer'dan daha iyi performans verdi. Bu arada bir sorum daha olacak; RAM almayı düşünüyorum. Acaba DDR3 alırsam çalışır mı? Bir de, CL5 mi almalı yoksa CL6 mı? Cevaplar için teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liamthebloody -- 31 Ekim 2010; 0:49:41 >
  • dot mu tk002 lerde bataryayı çıkarın takıldığı yerin hemen sağında sim card yazan bi bölüm var dikkat ettiniz mi ??
  • Merhabalar ben de 2 gün önce sahip oldum bu alete.

    Acaba uzun süredir kullananlar performans yükseltme için uyguladıkları yöntemlere dair herhangi bir rehber hazırlayabilirl mi?
    Hem yeni kullanıcılar hem de eski kullanıcılar için faydalı olabilir.

    Bir de ek olarak Packard Bell'den bu cihaza ram takviyesi yapmak isteyen kullanıcılara yönelik herhangi bir tavsiyesi var mıdır acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok makbule geçer.

    2 gb ram 250 gb hdd olan model var bende ve 2X2gb ram yükseltmesi yapmayı planlıyorum.
  • Bu işlemciyle 4 gb ram olursa çok fark eder mi bilmiyorum ama cevabı ben de merak ediyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liamthebloody

    Arkadaşlar merhaba, Packard Bell Dot M/U aldım ve aranıza katıldım. Başlığı baştan sona okudum ve çok istifade ettim teşekkür ediyorum. Şu anda tek eksiği klavye ışıklandırmaması olmaması. Gerçi 720p filmlerde de sorun yaşıyorum ama çözeceğiz inşallah. Başlıkta okudum ve merak ettim, Celeron 743 işlemciye 64 bit Win 7 kurulabiliyor mu? Kurulabiliyorsa hemen ram yükseltmesi yapıp 64 bite geçmeyi düşünüyorum.

    Düzenleme, sistemi puanlandırdıktan sonra gördüm ki kaldırabiliyormuş.


    benim ram 2gb, win 7 ultimate 64 bit canavar gibi çalışıyor.
  • Merakımı çalan bir durum daha oluştu.

    Diablo II yükledim bugün biraz fantazi yapmak için oyunu çalıştırdım her şey iyi güzel de tam ekran olmuyor bu nasıl iş?
    1366X768 çözünürlükten kaynaklı bir problem var sanırım anlamadım gitti.

    Bu tarz uygulamaları tam ekran açmanın yolu nedir?
  • Soğutma ve fan sesi ile alakalı şöyle bir şeyler buldum, tam denemedim ama belki işe yarar diğerini de pasif soğuma seçerseniz:

     #Packard Bell Dot-MU-TK002#KULLANLAR&YORUMLAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liamthebloody
    Soğutma ve fan sesi ile alakalı şöyle bir şeyler buldum, tam denemedim ama belki işe yarar diğerini de pasif soğuma seçerseniz:

     #Packard Bell Dot-MU-TK002#KULLANLAR&YORUMLAR


    onu daha önce denemiştim ama hiçbir fark oluşturmadı
  • selamlar

    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-mu-tk003-nebo-intel-celeron-c743-1.3-ghz-2gb-ddr2-250gb--11.6%281366-x-768%29-cam-bt-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=44924

    bu ürünü alsam

    1080p filmlerde
    ofis programları kullanımında
    warcraft dota'da sorun yaşarmıyım?
  • 720 p filmlerde problem sıfır 1080p lik filmlerin yuzde 80 nı sorunsuz izleniyor.. malum bazen 40-50gb buyuklugunde 1080p lık fılmlerde problem cıkarabılıyo.. office programları sorunsuz çalışıyor.. son sölediğin oyun sanırım ama o konuda bi bilgim yok..
  • Arkadaşlar win7 ultimate yükledim 64 bit tüm driverları hallettim ancak Wlan sorun çıkarttı düğmesinden açılmıyor ışığı yanmıyor driver ını yüklemeye çalıştığımda yükleme bittikten sonra şimdi takın diyor ancak düğmeden açılmadığı için yükleyemiyorum yardım eder misiniz?
  • Driveri packardin kendi sürücüsünden yükledim, orada 2 dosya vardı ikisini de yükledim kapatıp açınca sorunsuz çalısmaya başladı (64)
  • Merhabalar.

    Packard Bell DOT tk001 kullanıcısıyım, modelinden tam olarak emin değilim 2gb ram, 250gb hdd celeron 743 işlemcili olanlar işte.


    Kardeşim netbooku pilsiz kullanırken kazara adaptörü çıkarmış.Makine bir anda kapamış kendini tabi ki.Tekrar açmaya çalıştığında masaüstüne gelip, mavi ekranda bir iki saniye hata verip kendini resetlemeye başlamış.Güvenli modda açmayı denemiş, açılmış dosyalar felan orada fakat normal olarak açılmıyor işte makine.

    Sıkıntı nedir, ne yapmak gerekir bilen var mı?
  • packard bell in kendi sürücüsü ne anlamadım açıklayabilir misin "arkuterk"???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluanly

    Arkadaşlar win7 ultimate yükledim 64 bit tüm driverları hallettim ancak Wlan sorun çıkarttı düğmesinden açılmıyor ışığı yanmıyor driver ını yüklemeye çalıştığımda yükleme bittikten sonra şimdi takın diyor ancak düğmeden açılmadığı için yükleyemiyorum yardım eder misiniz?


    WLAN için birden fazla sürücü yüklemesi yapmanız gerekiyor. Ben de sorunla karşılaşmıştım, önceki sayfalarda diğer yazıcılar ve nasıl yükleneceği ile alakalı bilgi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liamthebloody


    quote:

    Orijinalden alıntı: deluanly

    Arkadaşlar win7 ultimate yükledim 64 bit tüm driverları hallettim ancak Wlan sorun çıkarttı düğmesinden açılmıyor ışığı yanmıyor driver ını yüklemeye çalıştığımda yükleme bittikten sonra şimdi takın diyor ancak düğmeden açılmadığı için yükleyemiyorum yardım eder misiniz?


    WLAN için birden fazla sürücü yüklemesi yapmanız gerekiyor. Ben de sorunla karşılaşmıştım, önceki sayfalarda diğer yazıcılar ve nasıl yükleneceği ile alakalı bilgi var.

    kablosuz ağ için birden fazla sürücü yuklemek gerekmıyor aslında sitede bi intelin kablosuz ağ surucusu var bide aeros un kablosuz ağ surucusu vvar. turkiyedeki packarbell modellerinde intelin kablosuz ağ aygıtı kullanılmıs.. diğer bi ülkede örneğin diğer kablosuz ağ aygıtı kullanılmış.. o nedenle 2 tane var.. ikisinide yukleyin diye değil diye biliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: god.less

    8.Wireless için şu sırada bir kurulum yaptım:
    a. LAN Driver (Atheros)
    b. Wireless Lan (Atheros) (Bunun kurulmasına gerek olmayabilir)
    c. Wireless LAN (Intel/5100_5300_5150_5350)
    d. Wireless LAN (Intel/Link 1000)
    9.Bunları kurduktan sonra makinayı kapatıp açın.
    10.Şimdi,wireless bir ağa bağlanabilirsiniz.Yalnız,bunun için,kasanın sol ön tarafında bulunan wireless simgesinin altındaki sağa sola kayan tuş ile wireless'ı açmalısınız.

    Umarım yardımcı olmuşumdur.


    Ben bunu kastetmiştim sıra olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.