Şimdi Ara

Pacific Drive | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bonjoy_xul kullanıcısına yanıt

    güzel haber fiyat da iyi Pacific Drive | PS5 | ANA KONU  deluxe edition almak isteyenler içinde içerik bu şekilde



    Pacific Drive: Deluxe Edition 584 TL



    Bu pakette seni bekleyenler:


    · Uzay mekiği temalı çıkartma seti

    · Karanlıkta parlayan yıldızlı özel çıkartma seti

    · Dilek yıldızı anten

    · Uzay Köpeği Laika'nın sallanan figürü

    · Uzay gemisi tasarımlı direksiyon

    · Ufak çekici ışınlı UFO dikiz aynası

    · Yıldızsavaşçısı kaporta süsü

    · Bagaj penceresi için çeşitli roket, astronot ve Ay çıkartmaları

    · Gezegen tasarımlı özel vites kolu





  • işte bu oyun alınır.

  • Pacific Drive - Surviving the Zone | Gameplay Summary



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONUIronwood Studiosyoutube
    Join the creators of Pacific Drive on a quick trip out into the Olympic Exclusion Zone. Learn more about what it takes to maintain your sci-fi station wagon, and what to expect while you’re out there avoiding the Anomalies. The creative director and game director of Ironwood Studios debut project are here to help you through any mechanical mishaps or surreal challenges you come across. Features: - Drive hard and keep your tools handy: repair your car, swap out parts, and gather useful materials - Outrun the storm while facing strange perils in a world that shifts with every journey into the Zone - Scavenge resources to craft new equipment for your car and build new stations in your garage - Your car, your way - configure your wagon how you want, experimenting with different equipment to navigate a treacherous landscape, and look good doing it - Unravel the mystery of the Olympic Exclusion Zone, an abandoned research site in an anomaly-filled version of the Pacific Northwest For more information visit www.pacificdrivegame.com
    https://www.youtube.com/watch?v=d_a1lbWoZQo
  • EN TEHLİKELİ YOLCULUK | Pacific Drive | DEMO



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONUPintipanda youtube
    İnsanlığın teknoloji sevdası yüzünden çivisi çıkmış tehlikeli bir dünyada yolculuğumuz başlıyor. Kendinize ve arabanıza çok iyi bakın... ROG Strix Scar ► https://asus.click/ASUSROGStrixSCARG834pintipanda Katıl Abbas ► https://www.youtube.com/channel/UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w/join Instagram ► https://www.instagram.com/pintipanda Twitter ► https://twitter.com/pintipanda Steam ► https://store.steampowered.com/curator/5034178-Pintipanda-TV/?l=turkish Abone olursanız tadından yenmez. Kendinize iyi bakın, esen kalın. #pintipanda #pacificdrive #ROGStrixSCAR #ROGturkiye #ASUSturkiye Bu kanalda oyun inceleme, lets play, ilk bakış, canlı yayın ve bolca sohbet videosu bulacaksınız. AAA oyunlar, Indie oyunlar, Hikayeli oyunlar ve Rekabetçi oyunlar mevcut. Aksiyon, Shooter, FPS, Adventure, RPG, Survival, Crafting ve bir çok oyun türü karşınızda olacak. PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Nintendo Switch ve diğer platformlarda içerikler gelmeye devam ediyor. Her gün yeni videolarla karşınızdayım :)
    https://www.youtube.com/watch?v=-npQm8W62_g
  • Oyun demosu store'da varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    The demo will let you play the “opening moments” and the first story mission of a game that looks incredibly intriguing, and will be launching on PC and PlayStation 5 on February 22nd. The demo, however, is just for PC users via Steam, and can be grabbed via this link.



    Demo sadece PC Steam tarafındaymış Pacific Drive | PS5 | ANA KONU 

  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demoyu oynadim cok keyifli olmus tam benlik. Ama fiyat tuzlu. 500’ken kacirdik su oyunu. 400-500’e duserse kaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pacific Drive - Behind-The-Scenes: The Art of the Zone | PS5 Games



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/pacific-drive/ Join some of the team behind Pacific Drive for a look at early concept art and gameplay footage that shows off the intent behind the art and graphics you’ll find in the Olympic Exclusion Zone. The car, your tools - even the buildings you discover abandoned in this world all have a surreal quality for players to develop their own stories with. Pacific Drive launches on February 22nd, 2024! Pre-order on the PlayStation store today. #ps5 #ps5games #pacificdrive
    https://www.youtube.com/watch?v=ygr3YWzF_d8
  • Geliştirici röportajı: Pacific Drive bir station wagon ile hayatta kalma türünü nasıl geliştiriyor?



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    Alexander Dracott, oyunun benzersiz sürüş hayatta kalma mekaniklerine ilham veren açık yol maceralarını hatırlıyor.


    Hepimiz korku filmlerinde ve oyunlarında neden kimsenin bir arabaya binip dehşetten uzaklaşmadığını merak etmişizdir. Ironwood Studios'un Pacific Drive'ı bu senaryoyu yaşamamızı sağlıyor. Yakında çıkacak olan bu birinci şahıs hayatta kalma macerası, kişiselleştirilebilir bir station wagon'u bu türe sokuyor.


    Oyunun 22 Şubat'taki lansmanından önce oyunun yönetmeni Alexander Dracott ile bu türü değiştiren oyunun arkasındaki ilham kaynağı ve geliştirme yolculuğu hakkında konuştuk.



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    PlayStation Blog: Pacific Drive'ın arkasındaki ilham kaynağı neydi?


    Alexander Dracott: İlk fikir bazı hobilerime ve kamp yapmak ve Kuzeybatı Pasifik ormanlarına gitmek için station wagon sürerek büyümeme dayanıyor. Tohum, ormanda, siste ve yağmurda tek başıma araba kullanırken gördüğüm şeylerden, gün ışığı görmemiş maden kasabaları gibi şeyleri görmekten geldi. Oyun ormanda basit bir test arabası olarak başladı ve daha fazla mekanik eklemeye başladığımızda, arabayı kapatıp açabilmeniz gerektiğine karar verdik. Arabanıza yakıt doldurmanız gerektiği gibi gazı da olmalıydı. Bir arabadan beklediğiniz bakım ile bir hayatta kalma oyunundan istediğiniz eşya hokkabazlığı arasında bir örtüşme olduğu ortaya çıktı. Sonunda yaptığımız şey, birçok hayatta kalma oyununda oyuncunun üzerinde her zaman olan baskıyı alıp arabanın üzerine itmek oldu ve tıklandı. Koruyucunuz haline gelen bu araba ile bir ilişki kuruyorsunuz.


    Olimpik Dışlama Bölgesi fikri nereden çıktı ve oyunun mekaniklerine nasıl katkıda bulunuyor?


    Bölgelere ayrılmış hikayelerin ve oyuncuların izole edildiği ama ilginç mekaniklerle dolu bir alanın her zaman büyük bir hayranı olmuşumdur. Örneğin, düşman anomalilerinin çoğu sadece ateş ettiğiniz zombiler değil. Daha ilginç ve benzersizler ve ne olduklarını keşfetmek de deneyimin bir parçası. Hükümetin duvarlarla çevirdiği Dışlama Bölgesi fikrinin arkasındaki fikir hemen benimsendi çünkü bize hem ilginç bir hikaye anlatma hem de bu dünyayı inşa etme özgürlüğü verirken aynı zamanda insanların oyunun mekanikleri aracılığıyla öğrenmesi ve keşfetmesi gereken bu anomaliler gibi şeylerle doldurdu.



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    Ekip neden serbest dolaşımlı bir açık dünya oyunu yerine bu daha küçük ölçekli oynanış döngüsüne karar verdi?


    Başlangıçta, nispeten büyük bir harita üzerinde biraz daha geleneksel bir hayatta kalma oyunu gibi bir şey düşünüyorduk. Haritalarımız büyük çünkü bir arabanız var ve hızlı gidiyorsunuz. Tüm hayatta kalma mekaniğimiz çalışırken, o dinlenme molalarını istediğimizi fark ettik. Yağmalamak ve arabanızı tamir etmek gibi molalar istedik. Bununla birlikte garaj, gidip arabanızı tamir edebileceğiniz, zaman ayırabileceğiniz ve oyundaki farklı sistemlerle etkileşime geçebileceğiniz kalıcı bir yer olarak doğdu. Bu, "Tamam, garajım var ama şimdi dışarı çıkıp oyun dünyasının diğer kısımlarına bu gezileri yapabilirim" fikrini pekiştirdi.



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    Bir arabanın etrafına bu kadar çok mekanik inşa etmek zor muydu?


    Pacific Drive birbiriyle etkileşim halinde olan sistemlerle dolu büyük bir oyun, bu yüzden arkasında yönetilmesi her zaman zor olacak genel bir karmaşıklık var. Bir yandan bir şeyleri çözmek istiyorsunuz, ancak diğer yandan bu sistemlerin hepsinin kendi başlarına inşa edilmesi gerekiyor. Birçoğu mevcut olana ve tek tek kendi aralarında alışveriş yapana kadar iyi bir resim elde edemezsiniz. Araba fiziği söz konusu olduğunda, diğer pek çok araba oyununun aksine, bu oyunların odak noktası "oyunumuzu tek bir motorla inşa edelim ve farklı ve benzersiz hissettiren 300 arabaya sahip olalım" oluyor. Bizim için ise tam tersi. Tek bir arabamız olacak ama bu araba oyuncular kendilerini ifade ettikçe farklı şekillerde özelleştirilebilmeli. Arabayı tamamen farklı şekilde inşa eden iki oyuncu arasında araba nasıl hala araba gibi hissettiriyor? Bunun için özel araçlar geliştiriyoruz ve bunu yapmanın doğru yolunu buluyoruz.



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    Pacific Drive'ın son versiyonuna tam olarak giremeyen ama keşke girebilseydi dediğiniz eklemeler var mı?


    Biraz kaçamak bir cevap olacak ama cevabım her zaman "daha fazlası" oluyor. Sahip olacağımız öğe sayısı ne olursa olsun, bunu daha makul bir sayıya çektik. Oyunumuzun genelinde durum böyle, ancak yine de kesinlikle farklı öğelerle dolu. Çünkü kullanabileceğiniz araçlar, ele geçirebileceğiniz kaynaklar, dünya genelinde etkileşime girebileceğiniz şeyler, garajınıza geri getirebileceğiniz özel şeyler ve arabanın büyük bir kısmı özelleştirilebilir olduğu için tonlarca araba parçası var. Her zaman bunlardan daha fazlasını planlıyorduk, ancak sonunda makul bir sayıya geri çekildik.


    Pacific Drive'da en sevdiğiniz özellik nedir?


    Orijinal fikrin oluşmasına yardımcı olan kişi olarak, atmosfer konusunda önyargılıyım. Oynanışın atmosferi tamamladığı anlar kesinlikle inanılmaz - bu dünyanın hava durumu, görseller ve genel havası nedeniyle beni içine çektiği anlar. Hedeflediğimiz şey, bölge için çok benzersiz bir alan ve izole edilmiş güzelliği. Orada tek başınasınız ama yine de oyunun bu unsurları mevcut. Sisin içinde kasvetli bir bina görüp şöyle düşünebilirsiniz: "Evet, harika bir dekor parçası ama belki orada bir şeyler vardır. Bakalım arabam için alabileceğim bir şey var mı?" Bu anlar benim için çok önemli.


    Oyuncular Pacific Drive'dan hangi benzersiz PlayStation 5 özelliklerini bekleyebilirler?


    En büyük özellik kesinlikle DualSense kontrol cihazı. Özellikle [uyarlanabilir] tetikleyiciler için dokunsalları ayarlamaya başladığımızda ve bunların süspansiyonla nasıl etkileşime girdiğini ve arabanın ne yaptığını öğrendiğimizde özel bir şey elde ettik. Otomobilin ilerlerken kullandığı süspansiyon farklılıklarının değişimini tercüme etmenin ve bunu gürültümüze dönüştürmenin çok akıllıca bir yolunu bulduk. Bir tümseğin üzerinden geçebilir ve kontrol ünitesinin uygun şekilde tepki verdiğini hissedebilirsiniz. Eğer bir şey arabanızın tekerleğini patlatırsa, düşecek ve düştüğünü hissedeceksiniz. Arazi yüzeylerinde sürüş sırasında doğru hissetmenize yardımcı olmak için simülasyona gürültü de ekledik. Oyunun bu kumandada verdiği hissiyattan gerçekten memnunuz.



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU

    Pacific Drive, hayatta kalma türüyle ilgili her şeyi alıyor ve tonlarca ilgili atmosfer, engeller ve hoşluklarla birlikte karışıma bir araba atıyor. Oyun 22 Şubat 2024'te piyasaya çıktığında, arabanızı ayarlayabilir ve ıssız yollara düşebilirsiniz.



    Blog : https://blog.playstation.com/2024/02/16/dev-interview-how-pacific-drive-tunes-up-the-survival-genre-with-a-station-wagon/




  • İncelemeler Gelmeye Başladı.


    Opencritic Puanı : 82


    İnceleme Sayısı : 12



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONU
  • Metacritic ps5 sürümü 72 puanda. Çok beklediğim bi oyundu. Performans sorunları olduğu yazılmış, yine hüsran. İyi ki almamışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 20 Şubat 2024; 22:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pacific Drive - Launch Trailer | PS5 Games



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/pacific-drive/ Explore the secrets of the Olympic Exclusion Zone in this unique first-person driving survival game. Pacific Drive is available now to purchase on Playstation 5, with a Deluxe Edition including an exclusive cosmetic pack themed around space exploration. Drive to Survive! #ps5 #ps5games #pacificdrive Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=1KOb5AIeTLc
  • Pacific Drive: 8 Crucial Upgrades You Need to Get First



    Pacific Drive | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    In Pacific Drive, the Olympic Exclusion Zone is riddled with anomalies that make it super dangerous to go anywhere. When random wild things happen, your best defense is a dependable vehicle full of reliable tools. Once you finish your first real drive, you’ll unlock the Fabricator, which prints out blueprints for all sorts of upgrades -- almost too many, at first glance. So which ones should you get first? 0:00 Intro 0:40 Side Rack 1:02 Side Storage 1:26 Hand-Vac 1:54 Anchor Radar 2:22 Relightable Flare 2:45 Offroad Tires 3:08 Steel Bumper 3:31 Large Fuel Can 4:04 Outro
    https://www.youtube.com/watch?v=T6nddndnFKo
  • Oyunu deneyimleyen oldu mu acaba? Puanlar fena değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    ben oynadım ps5 te. güzel oyun ama frame rate sorunu var update gerekiyor

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl oyun beğendiniz mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    beğendim frame rate çok kötü değil ama düşmeler oluyor oyun zevkini baltalıyor. düzeltirlerse platinlerim oyunu

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Frame rate sorunu düzelirse platinlenecek oyun yani eyvallah hocam 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    aynen gizemli oyun bide arabayı upgrade etmeler falan baya detaylı

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.