Şimdi Ara

P8Z77-V PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar P8Z77-V PRO anakartını kullanıyorum, bilgisayarı kapattığımda anakartın üzerindeki ışıklar asla sönmüyor ayrıca ekran kartımın üzerindeki ışıklarda sönmüyor klavye mouse ışıkları hatta monitörüm otomatik olarak power saving deyip kapanırdı daha önceden artık oda kapanmıyor checking cable diye beyaz ekranda kalıyor. (daha önceki kasamda monitörüm kapanırdı otomatik)

    bu sorunu nasıl halledebilriz illaki bi ayarı vardır biosdan veya anakartın üzerindeki tuşlardan bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacklists

    Arkadaşlar P8Z77-V PRO anakartını kullanıyorum, bilgisayarı kapattığımda anakartın üzerindeki ışıklar asla sönmüyor ayrıca ekran kartımın üzerindeki ışıklarda sönmüyor klavye mouse ışıkları hatta monitörüm otomatik olarak power saving deyip kapanırdı daha önceden artık oda kapanmıyor checking cable diye beyaz ekranda kalıyor. (daha önceki kasamda monitörüm kapanırdı otomatik)

    bu sorunu nasıl halledebilriz illaki bi ayarı vardır biosdan veya anakartın üzerindeki tuşlardan bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

    Driver sorunu , en başta Windows 8 kullanacaksın sonra bios update, otomatik herşeyi algılar. anakartın üzerinde yeni versiyon parçaların var ise orjinal sitesinden işletim sistemin (Win 8) tanısada dahi windows 8 destekli sürücüsünü yüklemelisin böylece daha verimli olur eğer win 8 sürücüsü yoksa otomatik kendi yüklediğiyle kullanabilirsin sorun çıkmaz.




  • windows 7 enterprise kullanıyorum ve bu sorunu düzeltmek için win8 yüklemeye gerek olmadığını düşünüyorum? win8 yüklemeden driver update edemez miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.