Şimdi Ara

Ozzy Osbourne’dan sağlıklı yaşam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ozzy Osbourne’dan sağlıklı yaşam
    Tur otobüsüne uçak çarptı; sağ kurtuldu. Bolivya ordusunu Ay’a gönderip getirebilecek kadar kokain kullandı, yıllarca rehabilitasyon gördü, o sırada da uyuşturucu kullanmaya devam etti. HIV Pozitif teşhisi kondu, daha sonra yanlış alarm verildiği anlaşıldı. Prostatı da gayet kötü durumda. Motorsikletten düştü ve boynu kırıldı.

    42 ayrı ilaç kullanıyor ve doktorlara yaklaşık 1 milyon Pound’dan fazla para harcadığını söylüyor. Karşımızda Ölümsüz Ozzy (62) var. Kendi bile nasıl hayatta olduğunu bilmiyor. Ama şimdi bir de yazarlığa başladı. Hem de sağlık yazarlığına. The Sunday Times Dergisi’nde her pazar yazıları yayınlanacak Osbourne 30 Eylül’de de İstanbul’da.

    Tanımayan yoktur herhalde Ozzy Osbourne’u, metal dinlemeyenler bile bilir kendisini. Yıllarca sahnede yarasa yemekten tutun çivili ayakkabılarla civciv ezmeye kadar çeşitli şehir efsanelerine konu oldu. Gerçi hiçbiri kanıtlanamadı. En azından Ozzy, yarasa mevzusundan “Gerçek olduğunu bilmiyordum” diyerek sıyrılmayı başardı.
    Tek yediği nane keşke o yarasa olsa... Kendi bile yaşadığına şaşırıyor: “Bir sürü badire atlattım. Tonlarca uyuşturucu kullandım. Ciddi alkol sorunum oldu. Ama hala yaşıyorum” diyen Ozzy, Times Online’ın deyimiyle, yeni “Karaborsa Sağlık Yazarı” oldu. Ozzy’nin sağlık yazarı olması herkese çok komik gelse de yorumu ve açıklaması insanı düşündürüyor: “Yıllardır doktorlarla yaşıyorum, 42 farklı çeşit ilaç kullanıyorum. Doktorlar kadar şey bildiğime emin olabilirsiniz.”

    ÖLÜMSÜZ METAL DEDE

    Normal bir insanı belki de 30 kere öldürebilecek uyuşturucu ve alkolü tükettikten sonra bu kadar ilacı da severek kullandığını düşünebiliriz pekala. Kabul edelim; “Rock’n Roll hayatı yaşayanlar erken ölür derler ama ben sanırım daha ölmedim” diyen 62 yaşındaki Metalci Dede galiba ölümsüz... Ozzy, 38 yıldır gerçek anlamda Heavy Metal yapıyor. Hatta Heavy Metal’i yaratan Black Sabbath’ın en önemli üyelerinden biri. İşin ilginç tarafı bu kadar aşırılığına rağmen hala bir popüler kültür abidesi. MTV’de yıllarca yayınlanan The Osbournes programı MTV’nin 22 yıllık tarihinde en çok reyting alan program oldu. Ozzy adından herkese bahsettiren dizide sürekli doktorlarla birlikteyken gördük onu. Hafif ağırlıklarla çalıştı, spor yaptı, koşu bandına çıkıp yürüdü. Zaten yıllardır da vejateryan olduğunu bildiğimiz Ozzy sağlığına kavuşmaya çalıştığını gösteriyordu izleyicisine. Ama evin kamerasız odaları da vardı elbette. “Dizi çekilirken kamerasız bir odada ot içiyordum daha doğrusu sigara gibi sürekli tüttürüyordum” diyen Ozzy, aynı dizi çekilirken dört tekerlekli bir motordan düşüp boynunu kırdı. Söyler misiniz bu mucize adam sağlık yazmasın da kimler yazsın? Sadece kendi doktor anılarını yazsa, 20 yıl boyunca hergün yazacak kadar malzeme çıkar. “İnsanlar ancak yarı ölü olduklarında doktora gidip check-up yaptırıyorlar” diyen Dr. Ozzy işini severek yapıyor anlaşılan. Times Online’da kendisiyle yapılan röportajında “Neden hala yaşıyorsun?” sorusuna “Ben de kendime genelde bunu soruyorum zaten” diye cevap veriyor.

    SORUN DOKTOR OZZY YANITLASIN

    Öldüğünde, bedenini Doğal Tarih Müzesi’ne bağışlamak istediğini söyleyen Ozzy’nin bir de prostat sorunu var. İnsanların ciddi birşey olmadığı sürece doktordan kaçındığını ve bunu yanlış bulduğunu söyleyen Ozzy’nin 3 yıllık prostat ve kolon test programı hazırmış bile: “Kadınlar meme kanseri oluyor erkekler de prostat kanseri. Bu çok normal. Prostat kontrolü plastik bir eldivenle başlayıp sesinizin 10 oktav yükselmesiyle bitiyor.”
    Dr. Ozzy’nin okuyucu sorunlarını çözmesi için bir de mail adresi var: askdrozzy@sunday-times.co.uk adresinden siz de ona sorularınızı yöneltebilirsiniz. Hem Ozzy ile konuşma fırsatı yakalarsınız hem de karaborsa doktordan bilgi alıp belki de sorununuzu çözersiniz. Ama Ozzy’den gelen sağlık önerileri ne kadar kaale alınır, onun garantisini vermek zor. Çünkü kendisi de söylediklerine pek inanmıyor gibi: “The Sunday Times bana sağlık köşesi yazmam için teklif getirdiğinde dalga geçiyorlar sandım. Fakat sonra biraz düşündüm ve bunun çok mantıklı olacağı kararına vardım. Hayatımda binden fazla doktor gördüm ve onlara yaklaşık 1 milyon Pound’dan fazla para harcadım. Büyük ihtimalle çoğundan daha çok şey biliyorumdur.”

    30 EYLÜL’DE İSTANBUL’DA

    38 yıldır durmadan müzik yapan Ozzy Osbourne için Türk hayranlarının hasretli bekleyişi sona eriyor. “Heavy Metal Tanrısı” ilan edilen ve Heavy Metal’i yaratan Black Sabbath’ın ilk vokalisti Ozzy Osbourne’u seyredemeden ölürüz diyorduk ki ‘Karanlıklar Prensi’ BKM organizasyonuyla Turkcell Kuruçeşme Arena’ya geliyor. Konserden önce 11. stüdyo albümü “Scream”i çıkartacak olan Ozzy Osbourne’u kanlı canlı seyredeceğimiz konseri ayakta izlemek için 75 lirayı gözden çıkarmak gerekecek. Heavy metal tanrısını biraz daha yakından seyretmek istiyorsanız 200 lira karşılığı sahne önü biletini almak şart.

    KİMDİR BU OZZY?

    Bu sorunun cevabı çok zor. Yazmaya kalkarsak sayfalar tutar. Çok kısaca anlatmak gerekirse Ozzy ismi altında 11 stüdyo albümü ve 3 konser albümü yayınladı. 42 yıldır müzik yapan Ozzy aynı zamanda bir şovmen. MTV tarihinin en yüksek reytingi alan programında aile hayatını herkese açtı ve uyuşturucu ve alkol sorunlarından nasıl kurtulmaya çalıştığını gösterdi. Gerçek anlamda bir ikon diyebiliriz kendisine. Her albümüyle dünya listelerine üst sıralardan yerleşen Metal Dede, Başkan Bush’la yemek yedi ve hatta Kraliçe Elizabeth’in 50. yıl kutlamasında bir Black Sabbath klasiği olan “Paranoid”i seslendirdi. Ozzfest isimli bir festival de düzenleyen Ozzy, VH-1 kanalından ‘Rock Honors’ ödülü alırken, son albümü “Black Rain” bir milyondan fazla sattı. Aynı albüm Kanada’da platin plak, Amerika’da altın plak kazandı. Black Rain’den çıkan ilk single “I Don’t Wanna Stop” Ozzy tarihinin en büyük radyo hiti oldu ve 20 hafta boyunca birinci sırada kaldı ve ardından Rock’n Roll dalında Grammy de kazandı. 2010’un Ocak ayında ‘I Am Ozzy’ isimli bir otobiyografi yayınladı ve kitap çıktığı gibi New York Times’ın en çok satanlar listesine ikincilikten girdi. Yeni çıkacak olan albümü “Scream”in ilk single’ı “Let Me Hear You Scream”’in tanıtımı CSI New York dizisinde yapıldı.

    sen muhteşem bir adamsın..







  • İbretlik paylaşım . Örnek olsun
  • 30 eylülü iple çekiyorum
  • OZZY i seviyorum man
  • OzzY
  • ADAM OZZY
  • Başlığı okuduğumda ilk aklıma gelen ünlem hadi lan! Oldu
  • 30 eylülde ordayız.
  • Adam ölümsüz

    Knome adlı bir şirket Ozzy'nin yıllarca alkol ve uyuşturucu kullanıp da nasıl hayatta kaldığını öğrenmek için dnasını inceleyecekmiş

    http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/index.aspx?PageNum=3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 18 Haziran 2010; 19:14:18 >
  • 30 eylül hemen geeel
  • Lemmy'i de incelemeye alsınlar.
  • Ozzye bir baksınlar
  • kedi gibi adam 9 canlı
  • adam kedi gibi 9 canlı

    mükemmel bir insansın sen metal dede
  • Adam detone kralı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

    Adam ölümsüz

    Knome adlı bir şirket Ozzy'nin yıllarca alkol ve uyuşturucu kullanıp da nasıl hayatta kaldığını öğrenmek için dnasını inceleyecekmiş

    http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/index.aspx?PageNum=3


    yuh




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.