Şimdi Ara

Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
18
Favori
14.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Metal-Gear Bu silahı ne kadar sürede tasarlayıp kapladınız? Yani bu çalışma ne kadar sürenizi aldı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Ocak 2021; 3:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam 20 - 25 saat civarı sürmüştür.

  • Eline sağlık, bırakma bu işi!

  • Eline sağlık gayet güzel olmuş.


    "Cılkını çıkarma derecesinde yorum"


    Detaylar gayet güzel, takıldığım birkaç nokta oldu sadece; silahın diğer tüm bölümlerindeki hareler-çizikler yatayken mermi çıkış yolundaki çiziklerin dikey olması, muzzle kısmının diğer kısımlara göre çok daha temiz-çiziksiz olması, kovan diplerinin-iğnenin vuracağı yerin kovan ile aynı renkte olması.


    Tekrardan eline sağlık Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] 

  • Bildiğin m4 carbine olmuş. Kısa dipçik, kısa namlu ağızı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeffyeibon

    Eline sağlık gayet güzel olmuş.


    "Cılkını çıkarma derecesinde yorum"


    Detaylar gayet güzel, takıldığım birkaç nokta oldu sadece; silahın diğer tüm bölümlerindeki hareler-çizikler yatayken mermi çıkış yolundaki çiziklerin dikey olması, muzzle kısmının diğer kısımlara göre çok daha temiz-çiziksiz olması, kovan diplerinin-iğnenin vuracağı yerin kovan ile aynı renkte olması.


    Tekrardan eline sağlık  

    Hocam aksine bunları görecek kadar incelediğin için sağol. Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri]  Evet bunların hepsi hata, kovan arkasındaki iç çemberin de beyaz olması lazımdı hakkaten.


    Sadece kovan kapağına açıklama getirebilirim ki o da kulağa mantıklı gelir mi bilmiyorum. Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri]  Kapakta dikeyine ince lekeler var, akıntı şeklinde yani içeriden gelmiş olsun gibi düşündüm, yatayına da deformasyon çizgileri var kapak açılıp kapandıkça sürtünerek çizilmiş olsun diye.





  • Elinize sağlık. İnce detaylara gösterdiğiniz emeğe hayran kaldım.

  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt

    O konuda haklısın. Daha önce bu tarz silahlar kullanma fırsatı bulmuştum, kullanımdan dolayı o tarz çizikler olabiliyor ama üretilen malzemeden dolayı sanırım böyle bir ufak noise'lu ve daha mat bir görünümleri var Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] . Ben de aşağı yukarı 2008-2010 civarından beri 3D sektörünün içerisindeyim, alanlar farklı olsa da modele bakınca artık otomatik olarak detaylara Sherlock Holmes oluyorum Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] .

    Tekrardan eline emeğine sağlık

  • Tühh, konuyu çok geç gördüm. Hocam çalışmanız efsane olmuş yine. Metal yüzey ile plastik yüzeyi burdan bile farkedilebilir yapmışsınız. Tebrikler gerçekten.


    Bu arada hocam grafik tableti aldım. final sınavlarım olması dolayısıyla çok pratik yapamadım; ama her geçen gün o kızıl saçlı dh hatununu yapmaya daha da yaklaşıyorum. Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] 




    Coreldraw, A illustrator, A Photoshop, Krita vs. başlangıç için tavsiyeniz varsa seve seve okumaya hazırım hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 14 Ocak 2021; 12:24:31 >
  • Direk bastimmm thank you

    Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 14 Ocak 2021; 12:27:59 >
  • Çalışmalarınızı takip ediyorum gerçekten güzel. Valla kafayı toplayıp hobi niyetine bile bir başlayamadım. Blender falan bedava ama eğitim süreci oldukça uğraştırıcı, vaktim de pek yok. :) Yine de sizin çalışmalarınızı görünce gaza geliyorum.


    Bu arada merak ettiğim konu; sanırım bu iş sizin mesleğiniz, parayı nasıl kazanıyorsunuz? Asset mi satıyorsunuz, bir stüdyoya bağlı mı çalışıyorsunuz? Maaşlar nasıl? Bir yazılımcı olarak merak ettim. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 14 Ocak 2021; 12:36:49 >
  • bu resimler gerçek silahamı ait yoksa pcde mi yapılmış, pcde yapılmışsa yuh diyorum bu kadar gerçekten gerçek nasıl yaptınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    @wardstone @ghostmanzero


    Evet bunu yapmayı düşündüm, temel seviyeden üst seviyelere doğru parça parça setler yapmayı planlıyordum bir süre önce. Bununla alakalı pek çok insandan tavsiye/istek gelmişti açtığım çeşitli konularda.


    Ancak bunu yapmak iyi bir anlatım planlaması ve çok fazla zaman ayırmak gerektirdiği için vazgeçtim sonradan. Motive olamadım yani bununda bir sebebi var.


    Biliyorsunuz bizim toplumumuzda bu tip şeylere ilgi duyan insanların sayısı çok fazla değil, ilgi duyanların ise sadece bir kısmı uzun bir zamanını ayırıp öğrenme eğilimi gösterir. İnternet kullanımımız toplumca çok verimsizdir, bir alanda eğitim amaçlı kullanım yüzdemiz çok düşük.


    Haliyle vereceğim emeğin karşılığında yeterince insan bu eğitimlerden faydalanmayacaktı, onca vakit, onca ders boşa gitmiş gibi hissedecektim bu da kötü bir şey. ABD gibi internetten yazılım öğrenme eğilimi bizde de biraz yaygın olsa motive olup yapardım diye düşünüyorum.

    Hocam, bu işe yeni başlayacak kişiler için Blender'a vakit ayırma konusundaki fikirleriniz nedir?





  • Ulan adam forumda eridi gitti bir tane şirkette ilgilenmez mi be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir eridim yani baya iyi
  • @MehmetNY Hocam kızıl saçlıyı sana zimmetledim artık, madem ki tableti aldın çalışmalarını bekliyoruz. Konu açarsan beni haberdar et mutlaka. Özel Modifiyeli AK-47 [Oyun Assetleri] 


    Ben kesinlikle Photoshop tavsiye ederim, diğer programlara vakit ayırıp aklını iki tarafa bölmene gerek kalmadan sadece PShop ile gidebilirsin bence en verimli yol bu olur. Bi de direk paintinge başlamadan önce en azından orta düzeye kadar genel PShop bilgisi edinirsen çok iyi olur teknik olarak. Birkaç kanal var izleyip takip etmeni tavsiye edebileceğim:



    Youtube'un arama çubuğuna PHLEARN yazıp gelen kanalın oynatma listelerinden güzel dersler yakalayabilirsin.


    Aynı şekilde arama çubuğuna Photoshop Training Channel, PiXimperfect bunları da arayıp oynatma listelerinden güzel dersler yakalayabilirsin.


    3A oyunlar için konsept tasarım dersi var, Ubisoft'un konseptçilerinden biri hazırlamış buna bakabilirsin, baya uzman teknikler öğrenebilirsin ama temel düzeyde olduğunu düşünüyorsan bu tip dersler için acele etme derim. Ben paylaşayım sadece, açıklama kısmında ders için link var, ücretli tabi bu.



    Burada bir konsept tasarım videosu var, bu ücretsiz bunu da takip edebilirsin fırça ve manipülasyon teknikleri açısından iyi bir egzersiz olur:



    Digital Painting'in genel iş akışını anlamak için bu dersi baştan sona izleyebilirsin. Burada fırça ve maskeleme tekniklerinden blockout, sketch ve atmosferik perspektife kadar pek çok tekniği anlatıyor. Dijital 2D çizimde bunlar mutlaka bilinmesi gereken teknikler, o yüzden odaklanarak takip etmeni öneririm bu videoyu:



    Daha fazla ders için bu videolardaki başlıklarda yazana benzer aramalar yaparak bol bol ders bulabilirsin. Özellikle 3A oyun şirketlerine iş yapan insanların derslerini bulduğun zaman onları mutlaka takip et en pro onlar.


    Örnek bir arama terimi: Photoshop digital painting workflow




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 14 Ocak 2021; 14:37:3 >




  • @Zeen Hocam poster olarak mı kullanıyorsunuz? CoD oynuyorsanız havaya sokabilir belki. :D


    @rookiecod3r Teşekkürler, freelance olarak nereden iş gelirse orayla çalışıyorum hocam. Evet çoğunlukla bağımsız oyun geliştiricileri oluyor bu. En son stüdyo olarak Reflect Studios ile çalışmaktaydım yaz aylarında. Ben arstation'da aktif paylaşım yaptığımdan yabancı yerlerden iş aldığım zamanlar oluyor. İş geldiğinde parası güzel oluyor tabi, oyun assetleri istenildiği zaman teferruatlı bir iş olduğundan örnek veriyorum bu tip bir silah için model başına 6 - 7.000 lira para ediyor.


    Satış yapsam bu fiyatlara gitmez daha uyguna koymak gerekiyor mağazalara çünkü satışa açık olduğu zaman kişiye özel olmuyor, herhangi biri gelip alabilir, daha ucuz oluyor o yüzden online mağaza satışları. Ben o şekilde çalışmıyorum pek, sipariş gelirse istek üstüne çalışıyorum kafam daha rahat oluyor parası daha temiz oluyor.


    İnternet dizileri, klipler gibi videolar için efektler de yapıyorum onlardan iş geliyor bazen. Adana'da yaşıyorum Sıfır Bir diye bir dizi vardı meşhur, onlarla çalıştım örneğin birkaç bölüm için. Böyle böyle gidiyor anlayacağınız. Ben aslında 3A oyun şirketlerine girmeyi isterim ama Türkiye'den kalkıp gitmek zor, kendimi çok fazla yırtmıyorum o yüzden. Freelance çalışmanın rahatlığını da kesinlikle vermeyecektir zaten.


    @ardicli2000 Blender'a vakit ayırmak kişinin günlük işlerine bağlı. :) Bu işi meslek edinmek isteyen insanlar arasındaki en şanslı grup bana göre öğrencilerdir. Ailesi olan, evli olan, çalışmak zorunda olan insanlar için bunlara vakit ayırmak çok zor, devamı gelmez yani.


    Öğrenciyseniz bol bol vaktiniz olacaktır Blender'a hatta daha fazlasına.





  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    İş yerindeyim a3 yazici vardi batirdim merakimdan yoksa oyun falanda oynamam hosuma gitti :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.