Şimdi Ara

Oyunun boka sarmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 7 aydir bu oyunu oynuyorum rütbem dmg tek gire gire mge' ye dustuk. Arada adam olmuyor giriyoruz ancak o kadar salak tipler gelmeye başladiki. Oynadigim sure boyunca en kotu bu donem diyebilirim. Ayrica ruslar kotu deniyor ama daha beyni olan bir avrupaliyla oynamadim. Turkler ve ruslara mm'de raziyim yeterki beyin ozurlusu fransiz veya alman gelmesin. Sizde de boyle mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fransızların ne kadar pislik olduğunu daha önce de belirtmiştim.
  • Yok hocam deliricem artik. Ruslarin ve polonlarin adi çıkmıs bu oyunda niyese takimimda rus varsa butun maclari aliyorum. Hele polonyalilar oyunu o kadar duzenli ve sistemli oynuyorlar ki. Resmen irkci oldum ciktim 1 haftada butun Avrupalilar'dan nefret eder oldum. Daha yeni macta inferno'dayiz. Arkla girdik 8-7 yeniyoruz yari oldu ark oyunu kapatip acarken 3 tane beyinsiz durduk yere kick'ledi beni ark olmayinca da atildim. Sonra da arki attilar hayir hic mi oyun umrunda degil be adam kaybetmek kazanmak ? Bu kadar rahat tipler olmamali ve fransizlarin çirkefligi hakkinda sonuna kadar katiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de az önce 14 - 7 iken kicklediler sağolsunlar 7 gün ceza aldım adamı ekleyip tam küfür edecekken yenilgi almaman için kickledim dedi adama küfür edip sildim. Böyle saçma iş olur 7 gün nedir ya?
  • Öyle hocam 2 kisi giriyoruz 20 saniye sürdu geri gelmesi arkin 3 kisi birlik olup 20 saniye icinde kicklediler. Hayir isin komigi 3. Adamin diger 2'siyle alakasi yok. Daha bastan takim icinde gruplasiyolar ve bu aptal avrupalilar resmen bu kickleme olayini aliskanlik haline getirmis begenmedikleri oyunculara karsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam böyle rank atlama maçlarında ben valvenin bilerek saçma takım verdiğini düşünmeye başladım artık. Hani 3-4 streakte gidiyosun alsan rank atlayacaksın. Sanki karşıya supreme global bana novaları veriyor
  • Hocam bence kazandikca iyi kaybettikce kotu takim veriyor. Bir win aldim mi gerisi takir takir geliyor cennetten çikma takimlar geliyor sonrakilerde. Ama kaybedip inat yaptikca daha da kotusu geliyor. En azindan benim yasadigim bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    yes u are

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mge dmg arasi takiliyorum artik. Adam 1e1 kaliyor c4 dust2 de ortada dusmus 10 sanaiye var adam geliyor c4 almaya bizim adam ates ediyor vuramiyor ölüyor. Ulan kacsana 10 saniye var. uzundan rush atiyoruz benden baska ct ye smoke atan yok. Ortadan b cikicaz orta kapida sen önden git, yok sen git derken kapida sıkışıp geberiyorlar. 1 tane smoke alip şu ct ye atayim diyen yok valla. Sirf aimle olcak isler degil bunlar. Az taktik ogrenmeleri lazim. Adam b gidiyor tünele 1 smoke atmiyor, rush yiyor geberiyor. Bende deliriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Işta bunlar benim maçta oldu mu sinirlenip bağırmaya başlıyorum sonra gelsin mute'lar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm çok basit oynamayın ben artık oynamıyorum kesin çözüm oldu
  • ruslar-türkler ve almanlar. bu oyunu şuursuzca oynayan yegane milletler. her zaman söyledim yine söylüyorum bu oyunu arkadaşlarınızla oynayacaksanız o arkadaşlarınız ya isveçli olsun ya norveçli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 3 Şubat 2015; 17:45:28 >
  • Hocam oyun şeklinize göre degisir. Bence türkler rekabetçi modu en ciddiye alan millet. Ruslarin ve polonlarin da bağırıp çagirmasinin sebebinin ciddiyet almak oldugunu dusunuyorum. Adam gelmis dmg'ye yukarida arkadasin yazdigi hatalari yaparsa sonuna kadar bağırırim hic de ilgilendirmez beni. Girdigim mm'lerde sürekli gevşek gevşek oynayan tipler Avrupa tarafindan oluyor. Türklerin çok hile kullandigini derseniz katilirim ama kullanmayanlari gayet ciddiyetle oyun oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fokof kullanıcısına yanıt
    спасибо большое canım son günlerde troll benzeri yaptığın yorumların amacı nedir çözemedim kardeşim.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    别客气。 ne gibi trollukler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh Avrupalılar Ölmeyi Kabulenemeyince Hep Böyleler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dean.

    Tam böyle rank atlama maçlarında ben valvenin bilerek saçma takım verdiğini düşünmeye başladım artık. Hani 3-4 streakte gidiyosun alsan rank atlayacaksın. Sanki karşıya supreme global bana novaları veriyor

    rank atlama maçlarında 2 çeşit veriyor zaten ya senin dedigin gibi saçma takım verip taşımanı bekliyor yada senden daha yüksek rütbeli kisilerle giriyorsun ve kazanırsanız rahat atlıyorsun.Eğer rank atlıyacağını düşünüyorsan ve takımın nova gibi oynuyorsa sinir yapmak yerine alabildiğin kadar el alman lazım.Bazen karşı takım göre göre oyunu verebiliyor.
  • kafa dengi arkadaş edinip onlarla girin tek girilmez. bu arada konuda gördüm kicklenince yenilgi almıyormusun ? bi twitch yayınında gördüm adamlar tam yenilirken birbirlerini kicklediler doğrumu acaba .
  • Benim bildiğim kicklenmenin yenilgiden bile daha fazla puan götürdüğü ki kicklenip rutbemim dustugu maç da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.