Şimdi Ara

Oyunlarda anlık takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar buna benzer bi konuyu birkaç gün önce açmıştım.bios güncellemesi yaptım ve sorunu çözdüğümü sandım ancak hala bu anlık takılmalar devam ediyor.bir önceki konuda bir arkadaşın söylemesiyle donmalar sırasında hdd ışığının yanıp sönmesine dikkat ettim ve donma sırasında hdd ışığının yanıp söndüğünü farkettim.şu anda hd tune ile taratıyorum bir sorun varmı diye.öğrenmek istediğim şey bu oyunlardaki anlık takılmaların sebebi hdd yüzündenmi.eğer sebep oysa bunun çözümü nedir. sistem özellikleri i5 3210m 2.50 ghz işlemci, 6 gb ddr3 1600mhz ram, 750 gb hdd 5400 rpm, nvidia gt630m ekran kartı. bu sorun çok canımı sıkmaya başladı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.



  • arkadaşlar hdtune taramasında bad sector cıkmadı.bu sorunla daha önce karşılaşan varmı lütfen yardımlarınız bekliyorum.
  • düzelmedi mi onca şeyden sonra,yeni güncellemeyi sabırla bekle yakında çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    düzelmedi mi onca şeyden sonra,yeni güncellemeyi sabırla bekle yakında çıkar.

    yok be hocam o kadar şey yaptım hala düzelmedi.bu gidişle öyle olacak yeni güncellemeyi bekleyeceğiz.
  • Bataryanin uzun sure dayanmasi icin bir program yuklu mu? Prize takili degilken ekran parlakligi otomatik olarak artip azaliyor mu? Eger bahsettigim turden bir program yuklu ise oyun oynayacagin sirada laptop i prize baglamani veya programi silmeni oneririm. Ayrica laptop da optimus teknolojisi vardir. Oyunlari yuksek performansli nvdia ekran kartiyla calistirdigina emin misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

    Bataryanin uzun sure dayanmasi icin bir program yuklu mu? Prize takili degilken ekran parlakligi otomatik olarak artip azaliyor mu? Eger bahsettigim turden bir program yuklu ise oyun oynayacagin sirada laptop i prize baglamani veya programi silmeni oneririm. Ayrica laptop da optimus teknolojisi vardir. Oyunlari yuksek performansli nvdia ekran kartiyla calistirdigina emin misin?

    hocam asus un kendi programı olan power for gear var.yüksek performans baterry saving gibi ayarları var.windows un kendi sağladığı performans seçeneklerini bu program sağlıyo sadece.bunla alakalı olabilir mi? nvidia ekran kartıyla çalıştırdıgıma eminim.zaten herşey olağan ilerliyor sadece saniyelik bile diyemeyeceğim anlık takılmalar oluyor.eğerki power4gear ile alakalı bir durum olabilir diyorsan programı silip öyle deneyeceğim.cevabını bekliyorum hocam ilgilendiğin için sağol.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.