Şimdi Ara

OYUN YAPMAK İSTEYENLER BURAYA (CAYLAK ORTAK ARANIYOR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi ortak arıyorum ama çaylak olsa da olur :) Ben de bu işte yeni sayılırım ama birkaç program kullanmışlığım ve birşeyler yapmışlığım var. İlk önce pivot çizgifilm programıyla başladım. Sonra cry engine ve autodesk 3d max ve autodesk maya, bunların öncesinde belirtmek isterim, çok güzel photoshop kullanırım. Şimdi konumuza gelelim. Ben ortalama 1 ay emekle olacak bir oyun yapmayı planlıyorum. (Yorumların altına göz korkutacak yok o iş öyle olmaz 50 kişilik kadro gerek falan yazmayın, daha önce cry engine ile güzel bir oyun yaptım, autodesk programlarından çizimi yaptım cryengine'e attım sonra işte mini bir şehir yarattım ve bir görev yaptım. Silahlar zaten programın mağazasında mevcut. 2 kişi ile yapmak daha kolay olacaktır. :D ) Benim aradığım, photoshopu en azından 3-5 kere eline almış, birkaç oyun programı indirip denemeler yapmış çok profesyonel olmasada bilgisayar üzerinde studio programı kullanmış olması yeterli. Yaşı şu rakam arasında olmalıdır: 14-25 . İletişimi önce facebook üzerinden sağlayacağız sonradan hamachi gibi programlarla daha da iyi bir iletişim kurabiliriz pc her açıldığında birbirimizi görürüz vb. İlgilenenler bu konuda meraklı olanlar yorum, bana mesaj falan atsın bir şekilde irtibata geçsin ama lütfen gelecek kişi 2 gün sonra sıkılmayacak biri olsun, en az 10-15 gün dayanacak azimli olacak. Yapacağı iş çok zor olmayacak, vereceğim 1-2 kanal var ortalama 10 dakikalık 20 adet video çoğunu izleyerek cry engine, autodesk 3d max kullanmayı bilecek az çok. Ben mesela bir masa yapmak istiyorum yarısını ben yapacam yarısını o sonra birbirimize dosyaları atıp birleştirecez vb. Birde şuna dikkat edelim pc özellikleri en az 1.90Ghz hız 4GB ram 250GB boş alan (okadarını kullanmayacazda kalitesini öğrenmek için :D ) Ekran kartıda 1 GB olsa yeterli ama 2 Gb daha iyi olur. Benim pc özellikler 4GB ekran kartı 8gb ram 1TB hafıza 2.30GHZ hız. Özet olarak bilgisayardan hafif anlayan hevesli adam aranır :D Lider çırak olayı olmayacak ortak olacağız. Reklam işi benden olacak, oyunun sitesini açarım heryerde paylaşırım vb. acele edin 3/1 şuan en fazla 2 kişi alacağım, maximum 3 kişi olacağız. İyi günler... İlerleyen zamanlarda, reklam için video ile alakalı kişiler falan da alacağım :) İrtibat için yoruma facebook ad soyat ve resminizi bir-iki kelime ile açıklarsanız ben sizi bulurum. (Not: yaşım 15 ama küçümsemeyin, biraz benimle zaman geçirince ne kadar iyi işler başardığımızı göreceksiniz :D )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga183 -- 11 Temmuz 2015; 19:50:10 >







  • Bu isten anlasam kesinlikle katilirdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matheson kullanıcısına yanıt
    hiç mi yapamazsın birkaç video falan izlesen ?
  • Ben isterim dostum da bu konular hakkında hiç bilgim yok 18 yaşındayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga183 T kullanıcısına yanıt
    Video izlesem tabi yaparim da o kadar bilen varken bana gerek yok . Saol sordugun icin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iş öyle iki üç kişinin işi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden uğraşıpta tek başıma yaptığım oyunu görsen sen sözünü geri alırdın :) (Benim amacım oyunu yapmıp 3000-5000e anlaşma yapıp biryere satmak falan değil. Maksat eğlence olsun, kendi oyunumuz olsun öyle bir işi büyüyünce ilerletirim şuan para kazanmak için yapmıyorum 10.000Kişinin oynadığı mini bir oyun yeterli olur.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GamerEge

    O iş öyle iki üç kişinin işi değil.

    Steam de onlarca 2-3 kişilik ekibin çıkardığı oyunlar satışta,2015 de oyun çıkarmak daha da kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga183

    Önceden uğraşıpta tek başıma yaptığım oyunu görsen sen sözünü geri alırdın :) (Benim amacım oyunu yapmıp 3000-5000e anlaşma yapıp biryere satmak falan değil. Maksat eğlence olsun, kendi oyunumuz olsun öyle bir işi büyüyünce ilerletirim şuan para kazanmak için yapmıyorum 10.000Kişinin oynadığı mini bir oyun yeterli olur.)

    Hocam ben geniş çapta bir oyundan söz ediyorum. Ses kayıtları diyaloglar senaryo.. Vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun tasarımı hakkında yardımcı site buraya girin biraz çalışın kafanızda sistemi oluşturun.
  • Kardeşim ben yaparım cry engine 3 kullandım bi köy falan yapıp devriye yaptım (görev ekleyemedim çünkü ilk başlarda bi yerlerde hata verdi) araba devriyesi falan baya ilerlemiştim bende böle bi ortak arıyodum 5-6 ay önce yardım ederim ben özelden mesaj at
  • kardeşim hadi yapmıyomuyuz
  • 12 yaşındayım fakat kabul edersen oyun programalamayı biliyorum çaylak değilde biraz üstündeyim çaylağın cryengine 3 kullandım izlediğim videolar var sistemim: intel core i7 6700HQ 2,5 TURBO ile 3,5ghz 16gb ram 4gb ekran kartı 1TB HDD sistemim yeterli ama bilerek yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.