Şimdi Ara

Oyun Odası: TaleWorlds Konuğumuz Oldu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
28.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'ye gittigimde mutlaka kutulusunu alacagim....
    Video için tesekkürler...
  • Ulan kendimi çok pis kınadım şu an.Oyunu şimdiye kadar nasıl almamışım.Konuştuğunuz beyde çok iyi bir insana benziyor gerçekten.
  • Şu ana kadar çıkmış tüm oyunlarına sahibim( Oyungezer'in dağıttığı ilk oyun da dahil :P) ve bundan sonra ne oyun çıkarırlarsa çıkarsınlar gözüm kapalı alırım.
  • İlk oyunu 2005 yılında Beta aşamasındayken 12 dolara destek olmak için almıştım. O günler Steam falan benzeri indirim yapan bir yer yoktu ve orijinal bir oyun sahibi olmak için çok uygundu. Oyun çıkmadan oyunu satın alıyordun ve ne kadar erken satın alırsan o kadar az ödüyordun, fiyatı zaman ilerledikçe yavaş yavaş artıyordu. Tam sürüm piyasaya çıkınca da piyasa fiyatını vermek zorunda olmadan önceki ödediğin para sayesinde oyuna sahip oluyordun.

    İkinci oyunu da kutulu alanlardanım. 2010'da 30 liraya almıştım.

    Destek olmak için alınır. Ama onun yerine oynamak için alınır. Çünkü verilen para neyse onu hakeden bir oyun.


    Oyunun müşterisi olarak da düşüncelerim:
    - Grafik eski falan diyorlar da bence hala eskimedi. Metal yüzeylerin ışığı yansıtmasıyla falan gayet güzel oldu son oyunlarla. Gerçeğe yakın grafik yapmak yerine oyunun havasına uygun kendine has özellikleri olan grafikleri tercih ederim. Tarzı olan değişik duran grafikli oyunlar aklımda hep daha çok kalmıştır.
    - Kinect'e en uygun olabilecek oyunlardan birisi.
    - Oyunun en önemli özelliklerinden birisi aynı anda 200 üzeri kişinin birbiriyle aynı haritada oynayabilmesi. Çoklu oyunculu oyunların hemen hiç birinde olmayan bir şey. Bu özelliğin ön plana çıkarılması ve daha da üzerine gidileceğini duymak sevindirici.

    Bir sonraki oyun da alınacaklar listesinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikaçu -- 3 Ocak 2012; 0:01:08 >




  • zamanında sitesinden almıstım 25-29 tam hatırlamıyorum sonra steamdende aldım 200 saat civarı oynamıslıgım vardır sonra with fire and sword aldım o fazla sarmadı warband e geri dondum.özet olarak kesinlikle oynanması gereken bir oyun ozellikle coklu oyunculu olarak oynamanızı tavsiye ederim.oyle gorundugu kadarda kolay degil.
  • Daha önce oyunu duymuştum ama pek bigim yoktu. Bi 20 dk izledim. Gerçekten faydalı bir video olmuş. Gidip 10 lira vermek çok da zor olmasa gerek. Türk yapımcılarına destek vermek gerek. En azından bazıları gibi pazarlama amaçlı oyunu sadece ingilizce çıkarmak gibi bir niyetleri yok. Bu insanlar desteklenir işte.
  • Çok güzel bir programdı, Oyun sektöründe Belki yavaş ama Emin adımlar ile ilerliyoruz. Tebrikler TaleWorlds. Teşekkürler BSC.
  • Ama olmadı Şimdi Vallaha Olmadı Oyun İngilizce :S
  • bu sigara neymiş yahu yıllardır altın içiyormuşuz da haberimiz yokmuş. sigara içme ev al, sigara içme dört çeker al, sigara içme mount&blade al. saydıklarım kaç olmuş, bakalım bakalım üç adet örnek saymışım.
    burada bir yanlışlık var, ben günde üç paket sigara içmiyorum ki!? dahası paket sigara bile içemiyorum?!... 10 lira çok para değil tabii bir işin var ise ve maaşın asgari ücret değil ise...
  • TaleWorlds ekibini teşekkür etmek gerek . onlara destek olmak ve istediğim için çıkardığı oyunları hep alırım yeni oyununuda raflarda gördüğüm an alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crynet

    Ama olmadı Şimdi Vallaha Olmadı Oyun İngilizce :S

    verilmeyen destekten bune lan bu nası grafik laflarından sonra bence forumda bile türkçe destek kaldırılsa adamlar haklıdır
    bkz crack nerden bulabilirim diye resmi forumda soran insan hangi dili konuşuyo ?
  • bizim türkler okadar tembel bir ülkeki aslında içimizde calısma isteği olsa herseyi yapabiliriz dunyaya bile kafa tutarız dusune biliyormusunuz 75 milyonluk ulkede dogru duzgun teknoloji haberi yapan bir tek donanım haberin olması bunun en somut ornegi ulan bir tane teknoloji sitesi var videolu haber yapan adam gibi iyi varsın donanım haber hiç yoktan senin sayende bazı seyler gelisiyor :)
  • Oyunu online yapıp, ultima online tarzı bir şey çıkarabilirlerse büyük patlama olur.

    Grafikler kesinlikle fazlasıyla yeterli.
    Ancak grafiklerin gerçekten çok ama çok az bir önemi var Ultima Online oynayanlar bunu çok iyi anlayacaktır.

    Ultima Online oynamayanlarda lütfen youtubedan baksın ve daha sonra Ultima Online hakkındaki yorumları okuyun eksiden.

    oyun gerçekten çok özgün ve karşı karşıya kılıç kalkan savaşları çok iyi özellikle at üzerindeki dinamikler süper. Kısacası tam istediğim gibi. Online versiyonu çıksa tadından yenmez.

    Bu kadar kısıtlı bir durumda tasarlandığını bilmiyordum, gerçekten helal olsun çok büyük bir emek var, inanılmaz
    ancak oyunun içine silah girdimi ben soğuyorum nedense.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 3 Ocak 2012; 16:47:46 >




  • 54 dakika mı? Oh şit!

    Böylesine özveriyi başka medya grubunda görmedim, özellikle Erdinç İyikul ve DH'den Erdi Özuağ kendinden birşeyler katıyor işlerine. Belki onlar hep önde durduğu için öyle geliyor, belki de bize öyle geldikleri için hep öndeler. Diğer editörler de alınmasın hepsi çok iyi çalışıyor. Beril Sergün'ün MMO video incelemelerini seviyorum mesela, Ersin Kılıç'ın da güzel incelemeler yaptığını söyleyebilirim.

    Bir de Mesut Çevik var ki es geçemeyeceğim. Zira(!) bütün editörler artık Mesut Çevik edasıyla vidyolara giriyorlar. Örnek olarak "Merhaba ben Erdinç İyikul"

    Tabii kimse onun gibi diyemez. Askerden tez dönsün artık. Özledik.

    "Merhaba ben Mesut Çevik. Bu vidyomuzda Silahlı Kuvvetlerin emektar tüfeği Heckler Koch G3 piyade tüfeğini inceleyeceğiz. Kutu içeriğine bakacak olursak bir adet..."




  • Ünlü bir mağazada Warband oyunu 8.99 tl. Haftasonu almayı planlıyorum. İsmini öğrenmek isteyen mesaj atabilir. Herkesi bu oyunu almaya davet ediyorum. Korsan oyun satıcılarına 2.5 lira, 3 lira vereceğinize gidip 9 liraya orjinal oyun alın.
  • Hayatımda aldığım ilk orijinaldi. Steam yatsın kalksın MB'ye teşekkür etsin Türk kullanıcısı ile bu sayede tanışma fırsatı oldu. Türkiye'de 30 binden fazla satmıştır gibime geliyor. Çünkü mesela ben artık kutulu ürün almıyorum. World of Warcraft almıştım D&R'dan içindeki cd'nin teki eksik çıktı, mağduriyetim de giderilmeyince daha da tövbe ettim kutulu oyun almaya.

    Armağan Yavuz ve eşine sonsuz teşekkürler böyle bir oyunu Türk şirketi yaptığı için, ziyadesiyle gurur duyduk.
  • Bu oyun içimizdeki Türk savaşçı duygusunu en iyi yansıtan oyun keşke insanlar biraz bilinçlensede orjinal alsalar
  • Ya Aslında süper bir oyun abi hatta skyrimle rakip olur
    ama rpg rpg nereye kadar bütçe lazım ama sizden fps yarış yada GTA Saints Row benzeri oyunlar. Cevat Yerlide verdi crysisi ea ye şimdi ea herşeyini kısıtlıyor. Farcry 3 ü ubisoft çıkarmamalıydı :((
  • gerçekten harika bir video olmuş sohbet olmuş
  • Yani bu oyuna bu emeğe ve bu fiyata helal olsun, PC oyuncuların hepsi bu videodan sonra bu oyunu almalı, kutusu bile koleksiyonluk niyetine alınır ki oyun gördüğüm kadarıyla başarılı görünüyor, 10 tl şaka gibi bir rakam, ps3 oyunları 200 tlden bile satılabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.