Şimdi Ara

Oyun kahramanı hırsızları 2.5 yıl hapisle yargılanıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlgimi çekti paylaşmak istedim. ALINTIDIR...

    http://haber.gazetevatan.com/Haber/396901/1/Gundem



  • Bence char hackleyen soyan vede hesap çalan herkese bu tür cezalar verilemelidir ekmek çalmak neyse emek çalmanın da cezası bu olmalıdır,kimse kimsenin malına canına kast edemez ve her ne sebeple olursa olsun çalamaz vede gasp edemez gasp ve hırsızlık her ne amaçla olursa olsun gerek sanal gerekse gerçek alemde suçtur ve suçun cezasını da medeni hukuk sistemi vermelidir.
    Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...
  • 25 Milyon kullanıcısı olan mı ?
  • 2 sene önce 7 milyon kullanıcısı vardı o da oyunda karakteri bulunan yani sürekli oynayan değil biraz sallamışlar.
  • kimse sallamaz boyle bir davayı gibime geliyor D:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerismet

    kimse sallamaz boyle bir davayı gibime geliyor D:


    böyle düşünürseniz bu iş böyle yürümez keşke her haksızlıga ugrayan böyle dava açsa fakat sizin gibi düşündükleri için bu dolandırıcılar insanları dolandırmaya devam ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rogues


    quote:

    Orijinalden alıntı: omerismet

    kimse sallamaz boyle bir davayı gibime geliyor D:


    böyle düşünürseniz bu iş böyle yürümez keşke her haksızlıga ugrayan böyle dava açsa fakat sizin gibi düşündükleri için bu dolandırıcılar insanları dolandırmaya devam ediyor


    size hak veriyorum... Bu online oyunları zamanında çok paramı doktum ve gerçektende bu oyunları oynayanlar baska sitelerde videolarımı izliyorlardır..Çok degerli karakterler (charlar) kayıp ettim çaldırdım... Deddiğiniz gibi şu şekilde düşündügüm için küfür ettim geçtim..Yanlız dediğim gibi Türkiye'de bu işlerle uğraşacaklarını önemseyeceklerini sanmıyorum...




  • son yıllar da bilişim suçlarında artış olduğu için önemsiyorlar keşke sizde zamanında hakkınızı arasaydınız
  • keske... Bizim zamanımızda bu kadar önemsemiyorlardı..Öğrendiğim iyi oldu.. :D
  • bir oyunun geldiği hale bak.oyun değil gerçek hayat sanki.artık meslek olucak.bakkal market berber doktor simitçi çayçı knightçı diye meslek oluşur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pccix

    bir oyunun geldiği hale bak.oyun değil gerçek hayat sanki.artık meslek olucak.bakkal market berber doktor simitçi çayçı knightçı diye meslek oluşur.


    Meslek haline geldi zaten arkadaşım artık her yerde rahatlıkla gb satan premium satan insanlar var.Bencede ceza verilmeli sonuçta bir emek hırsızlığı söz konusu
  • yargılansınlar tabi
  • bence gb ve pre 18 yaş altı kişilere satılmasın.alıcak birinin ailesinin haberi olsun.etrafımda durumu iyi olmayıp bu oyunda her ay 15-20gb çeken arkadaşlarım var ve aileleri asgari ücretle geçinen kişiler.çocuk kitap parası diye para alıp gb alıyor.ve bu örnek 1 tane deil bir sürü.gbyi knight kendisi satsa daha iyi.diğer gbcilerden ucuza satsın.kredi kartı ile alınsın.18 yaş altı kişiler ailesinin haberi olmadan alamaz.hemde daha iyi.ticarete dönüşmez oyun.sonuçta knight yapımcıları bizden alıp satmıycak.onun dışında c-west türklere açılmalı.tabi direk deil.kredi kartı ile aylık 30 tl ödeyerek örnek.kredi kartı işin içinde olunca 18 yaşaltı kişiler zorlanıyor.bende 17 yaşındayım.ama böyle bir sistemin olması en mantıklısı.hileler buglar kalksa daha iyi tabi ama.madem para kazanmak istiyor.bari böyle bişey yapsınlar.bizde rahat edelim.
  • itemler bizim değil k2 nin malıdır, bizde sadece o itemleri kullanım hakkı vardır. dolayısıyla benim itemim çalındı diyemessin çünkü item senin değil.
    ve item satışıda yasak k2 bunu açıkca belirtiyor, dava açılmış deniyor o dolandırıcılık yapan ben itemi oyun içinde teslim ettim dese ne olacak peki :) veya dolandırılan adam itemin verilmediğini nasıl ispat edecek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.