Şimdi Ara

oynayacak oyun olmamasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fall Guys'ı oynamanı tavsiye ederim, eğer hiç oynamadıysan.. Fakat oyunun tek kötü yanı, sadece Multiplayer odaklı bir oyun olması.. Kısa süreliğine de olsa seni kendine çekiyor. Ben PS Plus ile ücretsiz olarak edinmiştim oyunu.. Bayaa da sarmıştı. Ve halâ da yüklü PS4'ümde.. Ama uzun zamandır oynamıyorum.

  • Beyond two souls. Son zamanlarda böyle hikayesi olan beni böyle kitleyen bir oyun oynamamıştım
  • runescape

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemo94

    Beyond two souls. Son zamanlarda böyle hikayesi olan beni böyle kitleyen bir oyun oynamamıştım

    B2S'u sevdiysen, eğer oynamadıysan, Detroit: Become Human'ı da seversin diye düşünüyorum. Zaten ikisi de Quantic Dream oyunu..

  • Hocam onu indirdim ama oyuna girerken shader compilation diye birşey yaptı. Herhalde tek sefere mahsus birşeydir ama baya uzun sürdü 20 dk geçti hala %50 lerde. baktım ekran kartıyla işlemciyi %100 kullanıyor bunu yaparken. Bir de optimizasyon sorunu olduğunu duymuştum bilgisayarın kaldırmayacağını düşünüp ana menüyü bile görmeden geri sildim oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemo94

    Hocam onu indirdim ama oyuna girerken shader compilation diye birşey yaptı. Herhalde tek sefere mahsus birşeydir ama baya uzun sürdü 20 dk geçti hala %50 lerde. baktım ekran kartıyla işlemciyi %100 kullanıyor bunu yaparken. Bir de optimizasyon sorunu olduğunu duymuştum bilgisayarın kaldırmayacağını düşünüp ana menüyü bile görmeden geri sildim oyunu

    Eğer elinde PS4 varsa, ya da bi tanıdığında, PS4'te de var oyun.. (Gerçi ilk PS4'e özel bi oyun olarak çıkmıştı.) Şu an fiyatını bilmiyorum ama.. Ara ara indirime giriyor oyun.. Ben PS Plus ile ücretsiz olarak edinmiştim oyunu..

  • Hayatimda en cok acik dünya icinde hissettigim oyunlardan birkaci dying ligth ve the division bu ikisins bi bak derim(gerci coktan bakmissindir bile)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.