Şimdi Ara

Otoyolu kullanmak 75 lira ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de tl bitmis fiyatlandirma dolarla yapılmaya başlanmış. Bu da ekonominin dibe vurduğunu gösteriyor. Arap dolariyla şimdilik tutuluyor bakalım ne zaman patlayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee reklamlarda adamlar yapıyor diyorlar. adamlar yapsa 100tl mi olur. demek ki başkası yapıyor ki kar etmesi için de bu fiyat gerekli. yani sözün özü o yapılanların hiçbirisi milli sermaye ile yapılmıyor. hepsi yap-işlet-devret. hatta zarar ederse devlet para ödeme garantisi veriyor.
  • Tek dileğim şu hükümetten kurtulmak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet

    Kesin polyana hapı bulundu ve bizim ulke vatandaşlarının suyuna ekmeğine karıştırdılar. Ne kadar olumlu düşünen insanlae var.

    Die Volksdroge; halk drajesi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: rosea

    eleştirileri normal karşılıyorum ama şurada eleştirenlerin çoğu sırf muhalefet olsun akp karşıtlığı olsun diye eleştiriyor.arkadaşım iyi yada kötü adamlar dünyanın yatırımını yapıyor.biraz araştırın birde bedava mı yapacak.
    yap işlet devret.sonrasında devlet uygun bir fiyata çekecektir.burada mesaj atanların yaşını bilmiyorum ama 2002 den önceki rezillikleri buraya yazsak forumun kapasitesi yetmez.
    eleştirilecek yerler yok değil ama kötüye gidiyor yok hırsızlar yok bilmem ne boş muhabbetler bunlar.

    hırsızlık arıyorsanız sizin cebinizdeki paraların kimlere gittiğini merak ediyorsanız 2002 den öncesini iyi bir araştırın bakalım ondan sonra konuşun.
    biri de sağlık sistemi rezil diyor yuh diyorum.ben doktorum eksikler yok mu çok var zaten sağlık sistemini mükemmel yapamazsınız.eskiden ilaç kuyruklarını muayene kuyruklarını doktora verilen haraçları hastayı kabul etmeyen hastaneleri daha sayamayacağım bir çok şeyi unutuyorsunuz.bakın çevrenizde ne kadar çok modern hastane yapılıyor hasta hiçbir şekilde mağdur edilmemeye çalışılıyor.
    haksızlığamı uğradınız şikayet edin sabim'e bakın bakalım nasıl öttürüyorlar hastaneyi oranın iaderisni sağlık çalışanını.nankör olmayın eleştirin ama nankörlük yapmayın.ben doktor olarak bile hastaya çok yüz verildiğini düşünüyorum gerisini siz düşünün .

    şöyle okkalı bir eksi istiyorum mesajım dikkat çeksin

    Anlamazlar hocam boşa nefes tüketmee...2002 öncesini unutmaa unutturmaaa...




  • Olunca konuşalım arkadaşlar olmadan boş boş yazmayalım Marmaray 'da yapılırken geçiş ücretleri şu kadar olacak bu kadar olacak diye yazılıp çizildi bugün yapıldıktan sonra kaç paraya geçiyoruz ben geçmedim ama sizler iyi biliyorsunuz bir Akbil parası yetiyor.. Siz geçerken vereceğiniz parayı yazın buraya gerisi devlet ile yapan firmayı bağlar..

    Onların parası da bizden çıkacak demeyin bu sistem büyük ülkelerde de var Türkiye çok zeki olup kendinden uydurmadı bu sistemi..
  • Boy boy yol reklamı yapıyorlar televizyonda en sonunda da onlar konuşur akepe yapar diyorlar ya ne gülüyorum arkadaş alın size akepe böyle gömer

    Düzenleme: Akepe diyorum yav akpli değilim yanlış anladınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 24 Mayıs 2015; 19:54:36 >
  • ulan 2002 öncesi şehir merkezleri çöp dağlarına dönmüştü,su elektrik yoktu doğru düzgün şehirlerin üzerinde karabulutlar geziyordu nefes alamıyorduk nefes polisi bir bela doktoru bir bela askeri bir belaydı faili meçhuller almış başını gitmişti, doğudan şehir cenazeleri geliyuordu ,terör şehre inmişti gece can güvenliğği yoktu,rüşvet ahlaksızlık mafyacılık almış başını gitmişti.Ortaçağın karanlığında yaşıyorduk medeniyetin göbeğinde...ne çabuk unuttunuz ahhhh benim güzel Türkiyem ah...Otoyollar can pazarıydı tek şerit geliş gidiş yollar Azrail kol geziyordu yollar ''ölüm kavşağı,kanlı viraj'' şeklinde şan şöhret yapmıştı....ulan memur aç tı aç devlet maaş ödeyemeyecek duruma gelmişti ev almak imkansızdı araba almak da imökansıza yakındı bir bilgissayar memur maaşının 3-4 katıydı.Böyle dünya markaları tr de olacak ohooo olacak iş değildi..salgın hastalık kol geziyordu etraf pislik içindeydi devlet kurumları çöğluk yuvasıydı etraf sigara izmatritleri adam kollama rüşvet kaynıyordu polisler sokakta rüşvet toplardı gece gündüz...ezen vatandaşı boğan nefes aldırmayan bir devlet vardı şimdi hizmetkar devlet var...ahhh benim güzel ülkem ulan neler çektirdiniz bize be nelerrr Allahsız vijfdansız merhametsizler...


    annemle hastaneye gittik 7 yaşında çocuğum fukara annem sabahın 7 sinde muayene sırasına girdi 3-4 saat sonra geldi beni ilaç sırasına koydu 5-6 saat sıra bekledim sıra geldi aaa ilaç yok aç susuz ssk nın anlaşmalşı olduğu hastane şehrin öbür yarısında annem dizim ağrıyor oğlum git bu ilaçları bana al dedi koca şehirde 7 yaşında çocuk elimde reçete ağlaya ağlaya sora sora hastaneyi buldum akşam oldu eve dönecek durağı bulamadım bir köşede elimde ilaç poşeti ağladım ağladım hep ağladım.Bir abi elimden tuttu karakola götürdü beni oradan ekip otosuyla durağa bıraktılar da eve döndüm ulan neler çektirdiniz bize bee neleri reva gördünüz bize vijdansız ,acımasız merhametsizler...UNUTMAAA UNUTTURMAAAAA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Boy boy yol reklamı yapıyorlar televizyonda en sonunda da onlar konuşur akepe yapar diyorlar ya ne gülüyorum arkadaş alın size akepe böyle gömer

    Eskiden konuşamıyorlardı bile bir Deniz Baykal vardı ne dediği anlaşılmaz saçmalar dururdu anlamak için tercüman lazımdı.devlet bahçeli ise elinde başkalarının önceden hazırladığı kağıtlarla çıkardı insanların karşısına ,onu direk okur geçerdi.Ecevit vardı o da kağıttan konuşur yazıları okurdu.Tayyip Erdoğan çıktı bir tek gümbürrr gümbürr konuşan sonradan konuşmayı öğrendiler ama bu defa da ölçüyü kaçırdılar bu defa da sadace konuşmaya başladılar orta yolu ,yani icraat ve konuşmyaı bir türlü beceremediler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatrros

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Boy boy yol reklamı yapıyorlar televizyonda en sonunda da onlar konuşur akepe yapar diyorlar ya ne gülüyorum arkadaş alın size akepe böyle gömer

    Eskiden konuşamıyorlardı bile bir Deniz Baykal vardı ne dediği anlaşılmaz saçmalar dururdu anlamak için tercüman lazımdı.devlet bahçeli ise elinde başkalarının önceden hazırladığı kağıtlarla çıkardı insanların karşısına ,onu direk okur geçerdi.Ecevit vardı o da kağıttan konuşur yazıları okurdu.Tayyip Erdoğan çıktı bir tek gümbürrr gümbürr konuşan sonradan konuşmayı öğrendiler ama bu defa da ölçüyü kaçırdılar bu defa da sadace konuşmaya başladılar orta yolu ,yani icraat ve konuşmyaı bir türlü beceremediler.

    Sen beni çok yanlış anlamışsın birader.




  • Sokaklarında mok dolu olan suları akmayan elektriği olmayan kuyruk pislik ve rüşvetin yalakaligin terörizmin zirveye çıktığı gerçek ortaçağ dan bahsediyoruz.Öyle mecazi değil gerçek ortaçağ dönemini yaşıyorduk bu hükümetten önce.
    Binbir zahmetle sabah gittiğin hastanede sıra akşama doğru gelirdi geldiğinde de doktor köpek gibi azarlar rezil ederdi anneni bababnı seni gerizekalılar aptallar felan derdi.feryat figan bağırtırdı hastaları içerde.polisler öyle bütün devlet krurumları vatandaşı azarlar s...tir edip yollarlardı polisler sokaklarda rüşvet toplardı.Vatandaşa baskı kuran vatandaşı ezen devletten vatandaşa hizmetkar olan devlete geçtik be..geçen aile hekimi aradı beni son derece nazik bir şekilde''efendim müsait olduğunuzda sizleri merkezimize bekl,iyoruz rutin kontrolleriniz var '' dedi eee daha ne UNUTMAA UNUTTURMAA


    okullar terör yuvasına dönmüştü gençler amaçsızdı geleceği meçhul olan gençlik her gün okul önünde ,içinde olaylar çıkartırdı öğretmenlik yapmak imkansızdı çünkü sınıflarda eğitim yoktu öğretmensen delisin demekti.dövülen , darp edilen öldürülen öğretmen vatandaş vs ortalıkta kaos yaşanıyordu.Can güvenliği yoktu hava karardıktan sonra ,faili meçhuller almış başını gitmişti.ne idüğü belirsiz tipte adamlar sokaklarda gezer tozardı bir yeri aniden basarlardı eşine ablana kız kardeşine annene laf atıverirlerdi bişey diyemezdin .bu adamlar topluca bir yere oturur masaları donatırlar 5 kuruş hesap ödemezlerdi mekan sahibi pervane olurdu etraflarında bu serserilerin.
    Memursan Ev sahibi olmak imkansız ,araba almak imkansıza yakındı hasbel kader aldın arabayla gezip tozmak rüya gibi bişeydi çünkü yakıt aşırı pahalıydı birine emanet araba verirken ''aman yakıtını koy haa,benzinsiz bırakma haaa'' denirdi çünkü yakıt yerine altın akıyordu akaryakıt istasyonunda.şu an 70 liraya lpg tankı doluyor gez gezebildiğin kadar eskiden çok zordu kontağı çevirmek...az kontrolsüz davrandın mı yakıt azalır hesap kitap şaşardı...şu an 10 yıldır lpg 2 lira benzin 4 lira mazot 3 lira bandında iniyor çıkıyor aşağı yukarı yerinde sayıyor...bugünün konjektüründe lpg nin 10 lira benzinin 20 lira mazotun da 15 lira olduğunu bir düşünün.
    elekrik bir kesildi mi artık unut elektriği 1 hafta 10 gün gelmezdi gelince de bayram havası olur eğlence düzenlenirdi ,su kesildiğinde zaten hapı yuttun gelmezdi haftalardır pislik hastalık çöp deryası kol gezerdi sokaklarda...şehir merkezleri çöp dağlarına dönmüştü.
    Bilgisayar sahibi olmak da çok zordu bir masa üstü pc bugünün parasıyla 5 bin lira felandı.böyle internet olacak felan olacak iş değil.Unutmaaa unutturmaaa...




  • E-5 karayolu otoyollar vs trafik terörü kol geziyordu tek şerit gelişi gidiş yollar ölüm saçıyordu.Yollar çok bzoukktu hatta bazı yollar vs ''ölüm yolu,kanlı viraj'' gibi şan şöhret ün yapmıştı...toplu taşımalar eziyetti arabalar hınca hınç doluydu aile ile bindiysen ablan bacın annen icabında bir anda 10 tane adamın arasında kalıverirdi çünkü kapılar kapanmayacak derecede dolydu toplu taşımalar.Böyle olmasına rağmen dolmuş sahipleri ancak karın tokluğuna çalışırlardı çünkü dediğim gibi yakıt mazot aşırı pahalıydı ve lastik vergi mazot bakım vs derken inanılmaz zordu herşey.Unutma unutturma
  • Cumhurbaşkanına bu adam niye sahaya iniyor diyorlar Bütün partiler hdp yi desteklerken bişey yok cumhurbaşkanı sahaya inince var.Bahçeli ağzından düşürmediği ''bölücüler,terörirstbaşı,bölücübaşı,hainler,pkk''lafını seçim sürecinde mitinglerde bir defa ağzına aldı mı?Önceden hükümete hep bu damardan saldırırdı bu seçim sürecinde kendisi her gün saghada ağzından bir kelime çıkıyor mu ''bölücüler,terörirstbaşı,bölücübaşı,hainler,pkk'' ile ilgili ?Hükümeti devirmek için bütün partiler birleşip işbirliği yapıp HDP yı destekleyince bişey yok Cumhurbaşkanı meydanlarda hükümeti destekleyince var öyle mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 24 Mayıs 2015; 18:36:43 >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar anlamaz varsa yoksa hülogg ayakkabı kutuları göbeğini kaşıyan adam.yok köprüler yapıldı da kime peşkeş çekildi yok rantmış.işin kötüsü birde bu kesim kendini çok akıllı kültürlü sanan bir kesim.millet aptal onlar zeki akıllı araştırmaci aristokratttt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 24 Mayıs 2015; 18:53:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros hocam eline klavyene sağlık.bizim gibi insanlarında birazçık internet ortamında aktif olmamız lazım.maalesefki genel bir sağ kesim bu konuda çok çekingen,yada düşüncelerini ifade edemiyor ama ne varki sandıkta boylarının ölçüsünü alıyor.
    bu memleket inşallah o eski kötü günleri faili meçhulleri dağ olmuş çöpleri bşr gecede bankaları hortumlamaları inanca olan saygısılıkları ve bu güzelim saf ve temiz anadolu insanının ikinci sınıf muamele görmeleri yaşamayacak.

    allah emeği geçen herkesten razı olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşım sen neyden bahsediyorsun benim işimi bana mı öğreteceksin.ya inanamıyorum bu meslek benim.Adamlar 24 saat nöbette tutuyorlar bir diş için

    sen bir örnek vermişsin ne olduğu belli değil ben sana bin örnek veririm neler yapıldığı ile alakalı ya ben sizi anlayamıyorum ya.
    eski sağlık sistemini bilmiyormusunuz şakamı yapıyorsunuz bu ülkede yaşamıyormusunuz da şimdiki sağlık sistemini kötülüyorsunuz yada yaşınız kurtarmıyor tamam eksikler var bitmezde ama garipsiniz o kadarda esir olmayın ideolojilerinize

    ben ilçedeyim implant yapıyorum dahası var mı? bakın muayenehane değil devlet memuruyum.
    bak eğer dediğin doğruysa şikayet et.kan çıkar vallahi. sabim e şikayet et bak devlet vatandaşının nasıl yanında duruyor eski türkiye değil korkma.

    eğer gerçekten ciddiysen üzerine git bak ne sonuçlar çıkacak
    ben kanal tedavisine 1-2 hafta sonrasına randevu verdiğimde kıyamet kopuyor siz ne söylüyorsunuz.ama dediğim gibi ağız ve diş hastaneleri belki şu an için istanbulda yeterli olmayabilri diş sağlığı yeni yeni oturmaya başladı .

    bu arada ben muayenemde dört duvar arasında sıkışmış değilim beni o kadar hafife alma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 24 Mayıs 2015; 18:59:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada ülsere de çare bulundu. Artık iki kutu ilaçla hallediliyor :)

    Eğitim, sağlık, gelir. Grafik aşağıda. Masala gerek yok.

    Siyaset önemli bir şey olsa grafikte ufacık olsun bir dalga da mı olmaz. Sopa gibi grafik. Yalnız siyaseti her kim temsil etmişse insanları oyalamıştır. Kendisine alan açmak için başta eğitimi, gerekirse de bilimi, sanatı, iletişimi, ulaşımı kırmıştır. Grafik sadece bunun istikrarlı yapıldığını gösteriyor. İşini düzgün yapsa Türkiye daha başarılı olablirdi. Zayıf halkamız bence mühendis, doktor, avukat, işçi değil, siyasetçidir. Türkiye gelişiyor ama insanı da çok çalışıyor. Bu çalışmaya daha çok gelişmesi gerekirdi.

    Grafik dümdüz sopa gibi. En belirgin sapma 2013'te verdiği dalgalanma. Boşuna birbirimizi kandırmayalım. Sacece zaman kaybederiz. Grafikte çağ atlayan ülkeler olmuş. Biz onlardan değiliz. Milleti uyutuyorlar, siz de uyutmayın.



    Grafik: Yıllara göre bütün ülkeler. Kırmızı: Türkiye. sadece Kuzey Kore ile çok küçük ada ülkeleri eksiktir.

    http://hdr.undp.org/en/countries




  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    vaayy.hocam bu grafik herşeyi gösterdi.çok saol bu grafikle bizi aydınlattığın için meğer bizim bunca yazdıklarımış boşınaymış.bir grafik tüm meseleleri çözdü.

    teşekkürler sipirmin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten çok enteresan parayı vatandaştan kes sonra biz icraat yaptık.''Onlar konuşur akp yapar''.Ulan bende bulayım bir yancı yüklenici firma bende yaptırırım ne var bunda?Siz bu ülkeyi geçmişle kıyaslayacağınıza dünyanın diğer gelişmekte olan ülkeleri ile kıyaslayın.Bizim insanımız dünyadan bir haber,bir şey yapılınca uzaya çıkmışız gibi tepki veriyor.Eğitim kültür farkı da burada bariz şekilde ortaya çıkıyor.
  • rosea R kullanıcısına yanıt
    Üniversite mezunu bir hekime kaç grafik gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.