Şimdi Ara

Oto Ses Sistemi Kalitesi Telefon Sesi Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bundan önce golf 5 aracımda bir android teyp ve jameson anfi ve arka tarafta 2 tweeter 2 mid/bas özel yapım iyi diyebileceğim bir hoparlör vardı. Gümbür gümbü acayip bir sesi vardı.


    Daha sonra bir elektrik arızası nedeniyle android ekran bozuldu. Elektrik sorunu yüzünden de jameson anfiyi de sökmüş bulundum. sonrasında bu araca yepyeni bir mega marka android ekran ve for xq 125 4d marka model bir anfi taktırdım. Daha doğrusu eniştem taktırmış. Ama alette leş gibi bir ses var. Abartmıyorum telefon hoparlörü kalitesinde cızırtılı bassız güçsüz bir ses var. Teypçi anfi ayarı bile yapmadan vermiş. Ben biraz kurcaladım ayarladım da biraz düzelttim. Ama o hoparlörlerden çıkacak ses değil bu. Kesinlikle bir sorun var. Teyp de anfi de yepyeni. Anfi de kötü bir şey sayılmaz diğer jamesondan daha pahalı bir anfi.


    Bu durumda sorun ne olabilir? tam tespit yapmanızı beklemiyorum ama nerelere bakabilirim neler deneyebilirim yardımcı olabilir misiniz? anfi bağlantı kablolarını söktüm yer değiştirdim ayar yapmaya çalıştım ama çok da bir fark olmadı. Sadece yüksek bir cızırtı sesi vardı onu baya bir azalttım o kadar. Ama ses kalitesi hala çok kötü.








  • Bağlantı yönüne dikkat etmemiştir. Hoparlörler basslarda birbirini yok eder ters bağlanırsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.