Şimdi Ara

oto gaz kullanan toyota kullanıcıları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 2006 1,6 terra sedan benzinli aracım var . önümüzdeki günlerde gazlı kullanıma geçmeyi düşünüyorum .daha önce gazlı araç kullanmadım hep benzinli kullandım bana ne tavsiye edersiniz . kullananlar varsa markadan memnunmu şimdiden teşekkürler.



  • avensis 1.6 elegant sahibiyim 2006 model 2008 kasımdan beri kullanıyorum lpgli olarak bir sıkıntım olmadı. romano marka taktırdım 1500 tl/10 taksit 300e ruhsatta gidiyor toplam 1800 gidiyor. bence durmanız hata hemen taktırın kullanmaya başlayın yalnız markadan çok işçilik önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 24 Ağustos 2009; 0:19:41 >
  • öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35cakrep35

    öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba .

    şimdi düzelttim romano orjinal italyandır ama brc yada zavolide iyidir çok müşterisi olan yerden taktırın bence ben adanadayım yada izmirli diğer arkadaşlara danışın derim ve kesinlikle taktırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.