Şimdi Ara

Corolla 1.6 comfort nasıl bir araçtır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
18.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HERKEZE İYİ FORUMLAR =) Abim 41.500 TL.ye 1.6 benzinli sedan corrolla için kapora vermiş araç hakkında hiçbir bilgim yok extra opsiyon da yok . Merak ettiklerim araç nasıldır ( lpg takılıcakmış bayide )) yakıt nasıldır ? kronık arıza varmıdır ? fyat nasıldır ? opsıyon ne almalıdır ? ve sizlerin Değerli GÖRÜŞLERİ =)
    Cevab yazan ve ilgilenen herkeze Teşekkürler



  • Hocam bence comfort icin o para fazla gibi.....ben full donanimli elegantini satiyorum.....ilana bakabilirsiniz.....dusunurseniz eger gorusebiiriz....ayrica toyota bayileri kesinlikle lpg takmiyor ve onermiyor....o bayiii nasil takacak anlamadim....ayrica kim takarsa taksin elektrik aksami sanirim garanti disi kaliyor. Saygilarimla.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tam-otomatik-navigasyon-geri-gorus-kam-brc-lpg-xenon-far-65212289/detay/
  • Bende Toyota corolla comfort extra var. tam otomatik benzinli. 5 ayda 20.000 km yaptım. 25 yıllık soförüm. düz vitesli araba kullanmak belirli bir yaştan sonra tek kelime ile enayilikmiş diyorum kendim için. hiç araba kullanmayı bilmeyen anneme bile yemin ettirdiğimden ona bile 10-15 metre kullandırdım. süper rahat bir araba. geçenlerde ziabartta ses yalıtımı yaptırdım (600 tl). aldığım gün roadstar tep+dvd+usb+navigasyonlu+kameralı teyp taktırdım (1250 tl cac can oto) comfort extra modelinden farklı olarak vsc, zenon far, crusie (350 ye orjinal taktırdım servisinde) çelik jantı, dikiz aynası kamerası yok. gerçi benim seçtiğim modelde japonya menşeili idi çelik cantlı çıktı. çok memnunum. şehir içi basmadan şiir gibi gitöeye çalışırsam 30 km de 7,5-8 litre Ankara Antalya arasında 100-110 km hızla giderken 6,5 gelirken 7,1 yaktı. araba full yüklü ve klima açıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.