Şimdi Ara

Otk Warrior konusunda ağlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafif ciddi bir qq konusudur,
    Evet arkadaşlar birisi bana sadece 5 kartla (raging worgen, faceless manip., charge, inner rage, emperor) ile tek turnde 32 damage çıkartmanın neresi eğlenceli? Bu senaryo emperorun sadece 1 kartın costunu azalttığını varsayarsak 10. turnde ortaya çıkıyor (3+3+5+0). Daha fazlasını indirirse daha erken olur. İşin içine bir inner rage daha katarsak olay saçmalık boyutuna ulaşıyor ve tek turnde 40 damage gibi gülünç bir rakamdan söz ediliyor.
    Şu emperor standarttan çıkarıldığı gün kurban keseceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcane Mastery -- 22 Temmuz 2016; 22:12:40 >



  • 40 mı ? 56 vuruyor hatta yeri geliyor cw tekliyor.
  • 30 dmg yine iyi cw oynarken boardda 2 tane 4-6 taunt var adamın minyonu yok.sonuç : adam 2 tauntu da öldürüp üstüne 52 hasar vurdu (45 hp vardı).cw bile tek yiyorsa gerisini siz düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otk gayet eğlenceli deste ve çok rahat counterlanabiliyor. herkes bir şeylerden her zaman şikayetçi
    aggro, zoo, face shaman vs. kanser
    control destelerini 6. turdan sonra yenemezsin.
    otk unbalanced vs.

    sana unbalanced kartları sayayım. mad sciencist, muster for battle, minibot,loatheb vs. ben wild oynuyorum eskisi kadar secret paladin yok ama istersen wild modda biraz oyna otk warrioru özlersin
  • aggro-mid range destelerin sıkıntı çekeceğini sanmıyorum,ben mid range hunter oynarken zaten adamın masası yok oyun 10 manadan önce bitiyor ha bitmedi koyuyorum freeze trap i 8 mana civarı adam concede verip gidiyor
  • Control desteyle oynuyorsan adamın combo yapmasını bekliyorsun resmen ama meta da bir sürü tempo ve aggro deckler var otk warrior yetişemiyor onların temposuna brawl falan ekstradan katmadıysa destesine.
  • Otk destesinden lanet geldi diyorsanız freeze mage veya ağır warrior control destelerinden oynayın. Otk de max verilebilecek dmg worgen+inner+inner+rampage+charge+faceless+axe yani toplam 55 dmg ediyor. +26 armor varsa sizi yenme şansı yok, freeze mage ile çok fazla armor kazanmasına izin vermeyin oto win, tempo desteleri ile güzel mana curve yakalarsanız kolay win alırsınız, zoo o kadar şanslı değil wild pyro çıkıp commanding shout atarak board temizlemek çok kolay oluyor.

    Bence oyunda en sıkıntılı desteler şuanda shaman desteleri, hepsi birbirinden sıkıntılı. Face ayrı, mid ayrı, ancestral taunt ayrı dert.

    Oyunda unbalanced kart var deyip, hepsinin wild da geçerli olduğunu farkedip hala wild oynamak mantıksız. Oyunda en broken kart flame faceless 4 mana 7/7, 2. En broken kart hala mysterious challenger, ancak avenge gittiği için piyasa biraz rahatladı yoksa hala saçmalık seviyesinde devam ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcane Mastery kullanıcısına yanıt
    Bazen hatta çoğu zaman komboyu tamamlamak içi bütün kartları çekmek gerekiyor.Karşıda hunter shaman vs varsa sen komboyu tamamlayamadan oyun bitiyor.
  • Rez 2 ay kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jade golem mekanigi yuzunden agliyorum ben hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blizzardin tamamiyle yok etmis oldugu guzel combo destelerden biri :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.