Şimdi Ara

Osman Sınav'dan yeni proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Osman Sınav'dan Operasyon

    Türkiye'deki uyuşturucunun en küçük resminden başlayarak en büyüğünü izleyiciye göstermeyi hedeflediklerini söyleyen Sınav, "İçinde dramı da olan bir narkotik filmi. Gençleri esir alan uyuşturucunun okullardaki küçük resimden başlayıp uluslararası boyutunu perdeye taşıyacağız." diyor. 'Pars-Kiraz Operasyonu' Sınav'ın ABD'li ortağı ile yaptığı dört filmlik projenin ilki. Filmin yönetmenliğini de üstlenen Sınav, beş yıl içinde dört film çekmeyi planlıyor. Filmin, Türkiye dışında Hollanda, Monaco ve ABD ayağı da var. Bu yüzden de yabancı oyunculara görev veren yönetmen, ilk olarak Türkiye'deki havaalanı çekimleri için 'Blade', 'Armageddon', 'Dogville' ve 'Dracula' gibi filmlerde rol alan usta oyuncu Udo Kier'i kadroya dahil etmiş. Afganistan'dan başlayıp Avrupa ve Amerika'ya uzanan uyuşturucu trafiğini ve bu trafiği kimlerin yönlendirdiğini anlatan film, 2007'nin mart ayında vizyona girecek. Türkiye'nin ilk polisiye sinema filmi olacağı belirtilen filmde Mehmet Kurtuluş, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban, Pelin Batu, Uğur Polat gibi oyuncular rol alıyor.

    alıntıdır, kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=53287 <==inanmayan baksın.







  • Filmin bütçesi ne acaba...?Kaliteli birşey yapmak için iyi bir bütçe lazım.Gerçi Kurtlar Vadisinin bütçesi iyiydi ama kendisi berbattı
  • Ben bu kez daha kaliteli bi proje bekliyorum çünkü zannımca bu filmde yeni star yetiştirme gibi bi uğraşı olmayacak, ya da en azından öyle görünüyo.Belki yine aksiyon sahnelerinde basitlikler olabilir ama yine de bi bakmak lazım hele bi çıksın.
  • osman baba ne yaparsa iyi yapar, örnek: süper baba ,deli yürek , kurtlar vadisi , acı hayat .
  • bu kez işin içinde yabancılar da var.nitekim benim bildiğim, osman sınav bi deli yürek bumerang cehenneminde bi de kurtlar vadisindeki kumarhane baskınında profosyonel anlamda yabancılarla işbirliğine gitti.şimdi bütün bir filmi beraber çekecekler.osman sınav'ın zaten yurt içinde artık sürekli bir takipçi grubu var.yurt dışında bu film ne kadar ses getirebilecek, onu da ilerde göreceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.