Şimdi Ara

Orjinal pes 2013 yardim lütfen.[ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle İyi forumlar.


    Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadir aramadiğim yer bakmadiğim forum kalmadi ama derdime çare bulamadım lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. Burdada baktım benim hatama dair bir konu bulamadım enazından cevab'ımı alamadim.

    Sorunum ; Pes 2013'ü Steamdan satın aldım. Aslında bir sorun yok gibi görünüyordu ilk başlarda neyse. Oyuna girdim sıralı maçlara girebiliyorum online olarak(üyelik kayıt vb. herşey tamam) Yalnız Analig online, Online müsabaka' olsun bu tür katagorilere giremiyorum şöyle bir hata alıyorum.

    Veri Paketi Uyumsuz. Verileri indirmek için Üst Menü'den [Bilgi] > [Veri Paketi güncellemesi] öğelerini seçin

    Buraya kadar tamam diyorum. Ve yönlendirdiği üzere Üst menüden bilgi veri paketi güncellemesine giriyorum. Önüme 2 tane seçenek çıkıyor.

    Bunlar ; Online Bilgi ve Veri Paketi Güncellemesi.

    Online Bilgi seçeneğini seçtiğim zaman ;http://imgur.com/7p0G9Eb Karşıma böyle bir ekran çıkıyor ve açtığım zaman içlerini sadece TAMAM yazısı çıkan bir bilgilendirme yazıyor yani içerik var ama herhangi bir yönlendirme veya dosya indirme ile ilgili birşey yok dediği gibi sadece bilgi.

    Asıl problemim burada başlıyor.(Bu kadar uzatmamım sebebi doğru anlaşılabilmemdir lütfen kusura bakmayın vaktinizi çalmak gibi bir niyetim yok. Şimdiden sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.)


    Veri Paketi güncellemesine Tıklıyorum, AMA Sanki hiç tıklanmamış gibi hiçbir hareketlenme veya hiçbirşey yok yani yüklenmesi için ne herhangi bir download simgesi geliyor veya herhangi birşey, olduğu gibi duruyor sadece saniyelik tıkladığım için ekran değişimi oluyor(İnternette gezinirken sayfayi yenileme gibi) Başka birşey olmuyor.

    Dediğim gibi 1 haftadır kafayı yemek üzereyim nedenini birtürlü anlamadım 4.00 güncelleştirmesini indirdim gene olmadı.
    Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laapoutt -- 30 Temmuz 2013; 3:04:53 >







  • oyunu silip tekrardan yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl çözdüğüme gelicek olursak. Oyunu yeniden silip yüklemenize gerek yok birşey değişmeyecek.

    Steam Mağazadan - "Pro Evolution 2013 Data pack DLC" Diye bir yama var Ücretsiz olarak indirebilirsiniz ve otomatik kurucaktır sizin ayrıca birşey yapmanıza gerek kalmıyacak.

    İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.