Şimdi Ara

orijinal parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yurt dışından bir akrabama 2 adet parfüm getirteceğim ama karar veremiyorum esmerim ve kış için kullanacağım daha önce sevdiğim ve kullandığım kokular one million ve zara gold tarzıydı ama farklı kokulara geçebilirim .Kalıcı ve dışardan çok beğenilen parfüm önerisi yaparsanız çok sevinirim sert bir yapım yok ağır parfümler olmazsa bana uyacağını düşünüyorum.Biraz araştırmamla Dior sauvage ve blue de chanel isimlerini çok duydum bu ikisini önerirmisiniz.şimdiden teşekkürler




  • Armani - Stronger With You / Zadiq & Voltaire - This is Him / Tom Ford - Noir Extreme


    2 parfüm alacaksan ilk olarak yukarıda yazdığım kışın özellikle kullanılabilecek tatlı, vanilyalı güzel parfümlere 3 örnek yazdım. Bunlardab birini isteyebilirsin. Ben Z&V -This is Him'i çok beğendim. İkisini de istemene gerek yok zaten hepsi tatlı, vanilyalı gurme dediğimiz kokulardan.


    İkinci parfüm için de Dior - Sauvage ve Chanel - Bleu de Chanel epey güzel kokular. Ama bence çok fazla piyasa işi. Özellikle markaları sebebiyle diğer parfümlere göre yüksek fiyat etiketiyle satılan bu ürünleri ben pek önermiyorum. Ama yurt dışından gelecekse kullanılabilir. Ben Bleu'yu bir tık daha iyi buluyorum ama Suvage çok daha fazla tutualan bir koku şu anda..


    Onun dışında Armaf -Club de Nuit Intense, Lalique - Encre Noir Extreme gibi değişik, dışarıda çok fazla karşılaşıp pişti olmayacağın ( Club de Nuit Intense bir Aventus klonu. Çokça karşılaşabilirsin) parfümlere yönelebilirsin.


    Tabii hiçbir zaman unutma, parfüm denemeden alınmaz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.