Şimdi Ara

Origin E-Posta Değişiklik İşlemi Nasıl Yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
18.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar;

    Origin için kullanmış olduğunuz e-posta adresinizi değiştirmek için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz. Anlatacağım yöntem ile 9 adet hesabımın e-postasını değiştirmiş bulunmaktayım. Yöntem çok basit. Uzun yazdığıma bakmayın :)

    1 - Origin programına giriş yapın. Üst menüden ACCOUNT and PRIVACY kısmına giriş yapın. Eğer daha önce gizli soru ve cevap oluşturmadıysanız oluşturmanız gereken alan çıkacak. Bu kısımda gizli sorunuzu ve cevabınızı oluşturalım.

    2- Gizli soru ve cavap olmadan e-posta değişikliği veya çalınan hesabınızın geri iadesi mümkün olmayacaktır! Bu nedenle asla unutmayacağınız soru ve cevap kullanın.

    3-https://help.ea.com/contactus adresine Origin e-posta ve şifrenizle giriş yapın.

    4- Sağ üst kısımda ( Contact a Game ****or ) kısmına tıklayın

    5- PRODUCT kısmına Battlefield 3 yazıyoruz . CATEGORY kısmından Account/Registration PLATFORM kısmında PC' yi seçin.

    6- Sayfanın ORTA AŞAĞI kısmında LIVE CHAT kısmından Müşteri hizmetlerine 5-10 dakika gibi bir sürede bağlanabilirsiniz.
    NOT: Akşam 18:00'dan sonra genellikle 5-10 dakika sürede iletişim kurulabiliyor.

    7- Müsteri temsilcisine derdimizi İngilizce anlatacağız. İngilizce bilmeyenler Google translate'i kullanmanızı tavsiye ederim.

    Müsteri temsilcisine bağlandığınızda aşağıdaki ingilizce kısımları yazmanız yeterldir.

    * Origin use with my account, I want to change my email address. (Origin hesabımda kullandığım, E-posta adresimi değiştirmek istiyorum.)
    * Reason: Origin use with my account, the e-mail server is turned off. (Sebebi: Origin hesabımda kullandığım; e-posta sunucusu kapatıldı. )
    * Can yu help? ( Yardım edebilir misiniz? )

    Sizden isminiz ve kullanmış olduğunuz e-posta adresinizi isteyecektir.
    Bir süre bilgilerinizi kontrol için bekletecektir.

    Ardından Gizli soruyu soracak sizde cevabını yazacaksınız.

    Bu işlemden sonra sizden YENİ E-POSTA adresinizi isteyecek. Ve işleminizi gerçekleşterecektir.

    Hepsi bu kadar.

    Allah'a emanet olun arkadaşlar.







  • Yararlı bir bilgi.Teşekkürler.Sabitlense aslında çok iyi olur.Bence yöneticiden rica edin sabitlesin konuyu.
  • Siz rica edin lütfen. Ben yöneticiye ulaşamadım
  • yararlı bilgi teşekkürler
  • Gayet yararli bir bilgi, teşekkürler. Ancak dün bağlandığım müşteri temsilcisi bana "bu konu için buradan yardımcı olamayacaklarını, telefonla arar ve ilgili destek numarasını verir isem (bir numara yazdi) telefonla bu degisikligi yapabileceklerini" yazdi ve ne yazik ki mail adresimi değiştiremedim. Şimdi bağlanmak için tekrar bekliyorum bakalım yeni müşteri temsilcisi yapabilecek mi değişikliği.. Eğer yapar ise, yazacağım buraya :)
  • Evet yine degistiremiyorlar, diyorlar ki:

    Thanks for the info Murat, To properly address this matter, we have a specialized team that handles these concern. This team is available 10AM-10PM EST, Monday through Friday. Please call us at (1-866-543-5435), select option one, and enter your case number (CASE#07744954). When the ****er answers the phone, let them know you are calling about your account concern for your email address, and the ****er will get you to the proper team.

    Yani, bizi yarin arayin, bu numarayi verin, soyleyin degistirmek istiyorum diye, kodlayin yardimci olurlar, diyorlar. Telefonla da aradim, kapali su musteri temsilcileri bile yok..
  • Hesaplar satilmasin diye yaptiklari resmen uckagitcilik.20 liralik bir hesap icin aradigim o numara kimbilir ne kadara malolacak.bu kadarida ayip gercekten.umarim bu islerden anlayan birisi mahkemeye verir bunlari.hesap benimse neden temel bilgilerini degistirme hakki benim degil..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben denedim oldu güzel bir yöntem sağol dostum
  • Ben de şimdi değişiklik yapmak istedim ama illa bizi arayın diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Ben de şimdi değişiklik yapmak istedim ama illa bizi arayın diyor.

    adamına göremi değiştiriyorlar yoksa
  • EA Chat operatörüne göre değişiyor. Çok acemi olan da var, yardımsever olan da var. Sizinle iletişime geçen operatör ile alakalı bir durum.
  • bu gün irtibata geçtim bana telefonla arayın demedi.30dk soru sordu :DDD fatura bilgilerimdeki ev adresinden başlayıp telefon numarama kadar sordu ve sonunda hallettim bana zorluk çıkarmadı üstüne bukadar soru sordum özürdilerim dedi prosedür diyo
  • Bende denedim oldu
  • demekki insan evladıymış
  • bana gitti bir link gönderdi.ne demek istedi anlamadım.

    If you changed your Origin account email via the web (origin.com, ea.com or profile.ea.com), follow the steps below to log back into Origin:
    1.If you were not logged into the Origin client when your email was changed, log into Origin using your new email address. Note: Your Origin ID will not work until you have successfully logged in once using your new email.
    2.If you were logged into the Origin client when your email was changed, this may cause web-related functionality in the Origin client to fail. Be sure to log out and log back in using your new email address.
  • EA nın sunucularda yada sadece password reset bölümünde sıkıntı yaşayan var mı? 3 gündür şifremi resetleme yapamadım. Eposta gelmiyor. 2 tane mail arka arkaya geldi onlarında linki 404 hatası veriyor.. Direk EA nın hangi mail kanalı ile bu sorunu çözebilirim?

    EA nın canlı destek hattını denedim fakat oradakiler sadece bekleyin diyorlar beklemek ile de 3 gündür çözüme ulaşmış değilim.. Telefon ile aradım 5-6 dakika hatta kaldığım halde telefonu açan olmadı büyük bir ihtimal aradaki saat farkındandır diye tahmin ediyorum.. Var mı bir yardımcı olabilecek yada fikir verebilecek ?
  • Teşekkürler güzel bilgi.
  • Sonunda EA ile telefonda konuşarak hallettim sorunumu..
  • Telefonla nasıl konuştunuz acaba ingilizce bilmiyorum.Bana skype yazmış numaralar vermiş.Nasıl yapacağım.Yardımcı olurmusunuz.Mail adresime giriiş yapamıyorum.O yüzden değiştirmek istiyorum.
  • Arkadaşım origin destek hattını araman lazım numarası +1 866-543-5435 numarasını araman lazım. Aradıktan sonra Origin support bölümüne bağlan, sonrasında karşına operatör çıkacaktır. İngilizce kodlama için şu adresi kullanabilirsin... Ama ingilizce bilmeden işin zor

    İngilizce Fonetik İmla Kodları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.