Şimdi Ara

Organik Ürün Tüketimi ve Çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm Forum ailemize Selamlar;

    Organik ürün ve gıda tüketim alışkanlığımız toplumumuzda yeni yeni oturmaya başladı. İlk etapta önceliğimizi doğal olarak çocuklarımıza veriyoruz. Ülkemize ne yazık ki bir çok ürünün ithal ve genetiği oynanmış tohumlar geliyor. Bu tohumlardan üretilen hormon ve kimyasal gübre takviyesi yapılan ürünler sağlığımızla oynuyor. Bu sebeple güzel Ülkemizin 4 bir yanını gezip organik tarım kurallarına uygun üretim yapan çiftçilerimizi bulduk. Tohumundan soframıza kadar hiç bir şekilde hormon ve kimyasal gübre kullanılmayan ürünlerimizin Bakanlık ve Organik gıda sertifikalandırma Etko kuruluşunda testlerden geçirdik ve onayını aldıığımız tüm ürünlerimizi şimdi sizlerle buluşturup Ailenizin Vitamin Deposu olmayı hedefliyoruz.

    Bildiğiniz üzere toplum olarak organik ürüne fiyatlarından dolayı uzak duruyoruz. Bu yargıyı kırmak amacıyla da özel fiyatlarımız ile ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Buna ek olarak donanımhaber ailesinden sitemize gelen arkadaşlara özel %5 ek iskonto uygulamaktayız.

    mevcutta devam eden diğer kampanyamız ise 1 ile 5 adet ürün için sabit kargo 5 TL. Tüm kredi kartlarına taksit seçeneklerimizde bulunmaktadır.

    Satın aldığımız ürünlerimizin arkasında master sertifika kodumuz bulunmaktadır. Bu kod ile bakanlığı arayıp ürünlerimizin organikliğini de doğrulayabilirsiniz.

    Sağlıkla kalın







  • çok ucuz organik olamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beargrylls911

    çok ucuz organik olamaz
    Haklısınız. süpermarketlerde hayatımıza son yıllarda giren yeni yeni değişik değişik ucuz fiyatlı bir çok ürün girdi. Ne yazıkki fiyat odaklı baktığımız için sağlımızdan yiyoruz. Tabikide fiyatta oralardaki ürünlerle rekabet edemeyiz.Amacımız piyasadaki ön yargıyı kırma amaçlı belli fiyatlara inebilmek. Markette kuru fasulye kilosu 8-10 TL ise biz sertifikalı bakanlık onaylı organik kuru fasulyemizi insanlarımıza kilosu 12-14 TL civarı bir fiyatla sofralarında yer almak istiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.