Şimdi Ara

Opel Insignia aldim ama... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
7
Favori
25.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun hocam.Ama ben olsa bmw den inip opele geçmezdim.Kazasız belasız kullanın inşallah
  • f30 ile sogutma suyu ve aracin saga cekmesi gibi sorunlar yasadim bu da beni aractan da sogutmadi degil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtaTuncel

    aracta bu arkadaslar. zaten bir tan

    Opel Insignia aldim ama...e kalmisti o da istedigim renk ve donanimdaydi.





    Bu jantları ilk defa gördüm çok sportif görünüyor beğendim. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam istemeyerek 2016 model ınsignia almış biri olarak aracın artı ve eksiklerini yorumlayın. ( İstemeyerek derken bir borcumu karşılık 2. El 10.000km de aldım aracı 6 ay oldu)



    Ankara şehir içi sabah akşam yoğun trafik ortalamam gösterge 6.4 gerçeği 7.3 100 km de.



    Araba şu anda 20k km de ve henüz trim sesi duymadım.



    Normal asfaltta araç benzer D sınıfı araçlara gore sessiz fakat putur lu asfaltta anlamadığım şekilde çok ses alıyor.



    Otomatik vitesi konforlu ama yavaş ilk 3 viteste touch down yapmadıkça hantal.



    1.6 dizeler içerisinde 136 beygir üzerinde olan benim bildiğim yok. Dolayısı ile performans bu sınıfta kabul edilebilir.



    Araç içi biraz basık ve dar. Araç ferah hissettirmiyor. Koltuğun bel desteği sorunlu ne kadar geri alsanda rahatsız ediyor.



    Yol tutuş ve sürüş dinamikleri gün geçtikçe daha çok hoşuma gitmeye başladı. Ayrıca Apple carplay yıllarca güncel map sorunu çeken biri için inanılmaz.



    Sonuc: Araç 3 serisi ile karşılaştırılamaz 2013 bile olsa. Fakat muadilleri arasında açık ara fiyat performans aracı. Tek seni memnun etmeyecek özelliği opel servis maliyetinin bmw den çokta farklı olmayacağı olur.








  • yorumunuz icin cok tesekkurler. aklimdaki soru isaretlerini bir nebzede olsa giderdiniz. siz yogun trafikte o degerleri elde ediyorsaniz ben birazdaha az yaktirabilirim sanirsam. performans konusunda tabiki 3 serisinin yanindan bile gecemez. ancak konfor ve yol sesi alma konusunda daha iyi oldugunu dusunuyorum. e60 520d 2007 model arac ile cok sayida uzun yola ciktim ve 160-170 li hizlarda bile yol sesi rahatsiz etmezken f30 da 110 dan sonra islik gibi geliyor kulagima. kasisten gecerken sanki bir yeri birakicakmisim gibi oluyor.



    f30 3 serisinin tabiri caizse cakala dusmesi de beni cok uzuyor. araci alan sanayide m pakete cevirdikten sonra direk egzost(?) yaptirmaya ordan air taktirmaya replika jant ve ucuz olsun diye adi belli olmayan lastikler takip her gordukleri kavsakta yanlayan bir arac haline getirdiler. bana gore bu aracin 2.eli insignianin 2.elinden de sakat hale geldi. aracimi gercek bir kullanici olarak kullanmama ragmen resmen satamiyorum bile. bence en buyuk nedeni de bu saydiklarim.



    tekrar tesekkurler








  • quote:

    Orijinalden alıntı: NinthMenderReturns

    2 ay önce Insignia 1.6 CDTI Active Select 136hp Sport+Çevre Görüş Paketi 2 + Navigasyon + Stil Paketi + Flexride aracımı teslim aldım.Her açıdan çok memnunum konfor, yakıt, performans hiçbir şüphen olmasın bende bose var deli dehşet sesi çıkıyor hiçbir sıkıntı yok şimdilik tek dezavantajı yeni kasasının geliyor olması.

    Şehir içi yakıt tüketiminiz ne durumda acaba ?
  • Az önce kısa bir test sürüşü yaptım. Araç 18 km'deydi. Kafamdaki soru işaretlerinin hepsini gideremedim tabi ki ama ilk izlenim bana olumlu geldi.

    Boş paket vardı ellerinde. Aracın motor sesi beni gerçekten hiç rahatsız etmedi. Benzinli araç kullanmama rağmen, bence sessiz bir motor. Yan aynaları gerçekten çok kötü. Aslında her tarafı net bir şekilde gösteriyor ama küçük ve bu rahatsız ediyor. Alıştıktan sonra bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Klima kontrolü insana kaza yaptıracak cinsten. Algılamıyor. Görünümü çok şık ama kullanışlı değil.

    Bir kaç çukura girdim hemen darbe emişini kontrol etmek için ve beni memnun etti. Şuan kullandığım araçtan aynı çukurlarda tak tak diye geçerken bunla o sesi alamadım. Üzerinde 18 jantlar vardı.

    Yakıt olarak bir şey söylemek yersiz olur, 4 km kullandım aracı 2 kez ışıkta durdum ve soğuktu motor marşa basıp yürüdüm direk 7 lt yaktı ki bu değer gerçeği yansıtmıyor tabiki bu kadar kısa mesafede ama bana uzun süre kullanımda çok fazla yakmayacak gibi geldi en azından benim yolumda. Ne yazık ki ses performansını test edemedim. Rüzgar sesini de test edemedim yüksek hızlara çıkamadığım ve Ankara'da fırtına olduğu için.

    Rakiplerine göre şöyle bir yorum yapayım. Bu donanımda spor bir paket passat almaya kalksam 160 bin tl, talisman 140 bintl civarlarında ki insignia'yı 109 bin gibi bir rakama aldım.

    Herkese teşekkür ederim yorumları için, kullancılardan hala yorum bekliyorum. :)




  • Mondeo nasıldı hocam ?
  • Propertij2931 P kullanıcısına yanıt
    Mondeo ve Avensis'e de artık 1.6 dizel otomatik kombinasyonu yapsalar da passat görmekten bozulan gözlerimiz kendine gelse
  • AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    Bende 2014 170Hp benzinli otomatiği var, gayet memnunum.


    18" jantlara rağmen sessiz darbe emiş, yüksek hızda sürüş ve fren stabilitesi, yürüyen aksamın ayarlarını kolay kolay kaçırmayan dayanıklı yapısı, zamana bağlı trim seslerinde artış olmaması, fiyatına nazaran sunulan tasarım genel kalite ve donanım seviyesi her daim mutlu edecek seviyede, ama yan aynalar ve dokunmatik klima kontrollerini sevmiyorum, özellikle aynalar bu boyutta bir araç için yetersiz.
  • Hiç kimse objektif yorum yapamaz. Size tavsiyem bir araçtan ne beklediğinizi madde madde yazın sonra Tum bu maddelerin yanına 10 ile 1arasında ağırlık koyun.



    Sonra alacağınız aracı siz kendi inceleyin ve test surusu yapın. Hemen bu maddelerin yanına 1 ile 5 arası skorlarını verin.





    İstersrniz whatcar autogefühl gibi İncelemelerin tamamını izleyin orada da sizin izleninlerinizle örtüşenleri yazın.



    Sonunda skor değerlerin ağırlıklı ortalamasını alın.



    Aracınızı bulursunuz. Aksi takdirde o şunu dedi bu bunu dedi onun şunu var falan hiç bir zaman mutlu olamazsınız.
  • Araç tam parasının aracı çok güzeldir kendisi bütçemiz olsada alsak
  • @Propertij2931

    Hocam Mondeo'da 1.6 Dizel otomatik seçeneği yok maalesef.

    @esmerce

    Yan aynalar gerçekten aracı ilk defa kullanan biri için bu ne be dedirtiyor. Klima ayarları için de aynı fikirdeyim. Hiç kullanışlı değil. Sürüş dinamikleri hakkında henüz bir yoruma sahip değilim.

    @aLLyC

    Dediklerinize katılıyorum. Herkesin beklentisi, ihtiyaçları farklı. Bu gibi test eden sitelerin söyledikleri de birbirlerinden farklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhdmr

    Araç tam parasının aracı çok güzeldir kendisi bütçemiz olsada alsak

    Gönlünüzdeki araç inşallah bir gün nasip olur hocam.
  • AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun demeyi unutmuşum, hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Hayırlı olsun demeyi unutmuşum, hayırlı olsun güle güle kullanın

    teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eritroblastosis

    amaç sadece kasko bakım ve yakıt konusunda tasarruf ise bence çok da birey değişmiyor alacağınız araç 2016 olduğundan 3 yaşındaki 1.6 320i ile yaklaşık aynı kasko ve sigorta masrafı çıkar, yakıt konusunda 7.6 benzinli ve performanslı aracınız için çok iyi değerler her ne kadar dizel olsada 1600 kg lık insigniadan 5 yada 6 yakmasını beklemeyin, 7 nin altında yakan D sınıfı dizel araç emekli adam kullanımıyla olur ancak, yazdıklarınızdan ekonomi istediğinizi anladım sadece şehir içi yapıyosanız dizel B segment, şehir dışı ağırlıklıysa hiç değişime gerek yok bence...

    TDİ Passat ile çocuk okutan ev kirası veren modda kullanıyorum manüel 1.6

    Bu kış 9 lt den fazla yakiyor
  • Hayırlı olsun. Aracın tek handikapı yenisinin 2017 de gelecek olması. Bunun haricinde ben olumsuz bi' tarafını göremiyorum.



    Kaldı ki şu anki 0 araç piyasasında tam bir f/p aracı. Golfler Corollalar bu fiyat seviyesine geldi hatta geçiyor bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.