Şimdi Ara

Opel Insignia aldim ama... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
7
Favori
25.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtaTuncel

    bu ortalamada dikkat etmedim acikcasi kullanim tarzima. yol bilgisayari 6.1 gostersede pompada bu deger 7 lt lere kadar cikiyor.opelin yakit konusunda ki tutarsizligi icin opel turkiyeye yazdim bakalim geri donecekler mi

    Ben de şehir içi 6.1 diyince pompa sandım. O zaman herhangi bir sıkıntı yok bizim araçta da Ama tek bir şey var cidden bir dizele göre çok yakıyor. Keyfini sürerek kullanayım gücü hissedeyim derseniz hemen 7 nin üstüne çıkıyor tüketim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    İnsignia 8.senedinde olduğu için minumum soruna sahip.

    Artıları eksilerinden cok fazla olan f/p bir araç.



    Bende f30 düşünüyordum aractan soğutcann be hocam:d

    yani fazlasıyla yaşlı-demode bir araç diğer bir bakışla.

    yanlış hatırlamıyorsam 2013 veya 2014 de makyajlandı insignia hem iç hem dışta bazı değişiklikler yapıldı, hayalet gösterge olsun, android auto carplay uyumlu ekranı olsun bunun dışında sport donanıma yeni jantlar ve body kit geldi falan..
    Ki kişiden kişiye bu görüş değişir ama opeller yüzü çok çabuk eskiyen araçlar olmuyor genelde, astra h mesela 2004 de mi ne çıktı yıllar boyu satıldı (makyaj bile doğru dürüst yemedi benim bildiğim) astra j çıktığı tarihler de bile bir kaç sene daha sıfır satılmaya devam edildi ki o zaman ki diğer marka araçlarının bir çoğuna göre h oldukça moderndi.




  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Aslında teknolojisi ve kasasına göre çok yakmıyor. Sonuçta tam otomatik 6 ileri bir şanzumanı var, muadili Passat'ta ise dsg var. Passat'a göre 1, 1.5 lt fazla yakıyordur en en fazla. Uzun yolda ise çok büyük bir fark yoktur. En fazla 0.5 lt fark olur.

    Bana göre artık önemli olan tek şey arabanın sorun çıkartması veya kronik sorunu olması. Bunlar var ise insan hem maddi hem psikolojik olarak yoruluyor. Önceki aracımda bunu yaşadım. Varsın 1 lt fazla yaksın ama servis yolunu göstermesin.

    Keyifli sürüşler.
  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Hocam 96 da çıkan vectra b kasa bile döneminden 10 yıl sonraki araçlarla dahi kapışacak düzeydeydi hala bile temizlerine dönüp dönüp birdaha bakarım uzay kasa vectralara. Omega deseniz öyle 95 yilindaki omega milenyum arabaları gibi karizmatikti calibra efsanesi de vardı 92 yada 93 olması lazım ama şarap gibi yıllandıkça dahada güzellesiyor eski opeller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence VAGBotlar bunu gördükçe bunalıma giriyordur...
  • Insignia 1.6 cdti motoruyla çok güzel oldu. Tam otomatik şanzımanla tercih edilesi, tam f/p aracı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.