Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA BİR KAÇ SORU?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında benim de bir kaç gözlemim var ama kullanıcıları olarak birinci ağızdan sormak istediklerim:

    -2003-2004 opel vectra 1.6'nın performansı tatminkar mıdır? Özellikle Lpg takıldığında güç iyice düşer mi? Ne kadar verilir?
    (2001 model LPG'li vectramız vardı, gitsem mi diye çok düşünürdü. Bildiğim kadarıyla bu kasa 200 kg daha ağır ama hp daha çok)

    -Şimdilerde klasik diye geçen astranın LPG performansı nasıl? Motor ömrü(manuel/otomatik) ne kadardır? Ne kadar verilir?

    -Astra coupe, gsi gibi çift kapılı modellerin(1.8-2.00 arası) LPG uyumu, ikinci elinin düşük olma nedeni nedir ve yine ne kadardır?



  • 2004 ve sonrasında satıp 2006 aldım fakat lpg taktırmadım bu konuda birşey söylemem yanlış olur ama şunu belirteyim 2004 kasa biraz performans olarak kötü ama sonrasında araçta yapılan makyajda görünüm ve aynı zamanda motoruda ufak bir değişiklik geçirdi performans biraz arttı ve yakıt tüketimi düştü makyajlı kasa daha atik kalkışlarda ve hızlanmalarda ama lpg konusunda hiç bir bilgim yok taktırıan arkadaşlar vardır mutlaka bilgi verirler aracın konforu konusunda zaten bir şey söylemeye gerek yok son derece mükemmel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.