Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.4 COMFORT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar aracta abs klima airbag falan filan var 60000 km de 2001 model.Bu aracı bilen veya kullanan var mı acaba almayı dusnuyorum 13750 ytl istiyor sahibi ama arac tek kapılı ne dersiniz?



  • Vectra'dan vazgeçtin heralde. 3 kapı corsa için 13750 fazla. Bir de satarken zorlanırsın. Senin limitin max. ne kadar, söyle de ona göre başka alternatifler gelir bekli aklımıza. İki elin sesi var olayı yani.
  • Mecburen vazgectim anlatayım acıkcası 30 taneye yakın vectraya baktım kontrol ettirdim 97-99 model arası fakat ne hikmetse bu araclardan saglam olanını bulamadım cok yıpranmıs araclara denk geldim ve istenen fiyatlar o araclara gore cok yuksek geldi 14000-1500 ytl arası fiyat istiyorlar.Bu corsa yı dun buldum arac cok temız elımde 14000 ytl para var ve donanımı olan biraz yuksek model bir arac arıyorum yaklasık 3 sene kadar da satmayacagım bu aracı temiz gorunce danısayım dedim bu arada siz ne yaptınız satabildiniz mi aracınızı? dün oto pazarındaydım ama goremedim sizi
  • Dün vaktim olmadı gidemedim. Geçen hafta gitmiştim, üzerine fiyat da yazmadığım halde kimse gelip kaça veriyosun bunu demedi. Akşama kadar galericilerle sohbet ettim. Bu mevsimde genelde 20 milyar altı birkaç yaşında arabalar alıcı bulur boşuna uğraşma dediler. Ben de bekliyorum artık internet ilanlarından veya böyle forumlardan birisi ararsa, yahut tanıdık vasıtasıyla biri gelirse görüşürüm. Zaman zaman araba arıyorum diyen arkadaşlara mesaj atıyorum. Yılbaşına kadar vaktim var. Satmak için acele etmiyorum. Nasip kısmet meselesi, zorlamanın bi anlamı yok.

    Senin meselene gelince, aile var mı, uzun yola sık gidip geliyor musun, yılda kaç km. yapacaksın bilmiyorum. İlla opel olsun diyosan, opelin C ve B segment araçları, modeli ne olursa olsun, rakiplerine göre biraz pahalıdır. D segmentten bakmanı öneririm, yani vectra. Vectra'nın da A kasasına bakacaksın ama. B kasaları karmaşık bir yapıya sahip olduğundan (sağında solunda onlarca sensör var), arıza çıkarınca masraflı oluyor. 94-95-96 model en fazla 150.000 km yapmış temiz Vectra CD yahut GT bulabilirsen çok iyi olur. 2005-2006 model bir corsa'da bulabileceğin bütün donanımlar var (abs,tcs,airbag,yol bilgisayarı,çift kilitleme,4 cam elektrikli ve sıkışma sensörlü,soğutmalı torpido vs.vs.). Ufak tefek masraflarla 250 bine kadar çok rahat götürür seni. Fiyatı da 10 bin ytl civarına olur. Paranın hepsini de arabaya vermemiş olursun. Bence bu araçlara yoğunlaş. Ben 11 sene vectra A kullandım, sattığımda 158 bindeydi ve sattığım için çok pişmanım.

    Aslında 14 milyara alınabilecek çok güzel arabalar var, hele de bu dönemde. Ama arabadan beklentilerin nelerdir onu bilmek lazım.




  • Yani aslında yukarıda belirttiğim gibi abs klima airbag cok fazla yaslı olmayan cok buyuk sorun cıkartmayacak arac arıyorum ama baktığım araclar cok yıpratılmıs inan ki verilecek paraya degecek arabalar degildi
  • Yıpranmamış ama ucuz , konforlu , donanımlı , geniş bir araç arıyorsan marealara bak derim. 2005 modelini 15 milyar civarına veriyorlar. Sıfırı 21 milyar zaten. Fiyatın ucuz olmasına veya arabanın piyasada tutulmamış olmasına aldanma. Fiat'ın ürettiği en sağlam, en donanımlı arabalardan biridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.