Şimdi Ara

Opel Astra Sedan 2011 (115hp Benzinli) enjoy plus paket. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
19.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun.
    yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?
    çok yakıyor yorumları var sürekli ama 1.6 benzinli aldığınızı düşününce çok da sürpriz rakamlar değil listedeki tüketim rakamları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carpediem_33

    konuyu hortlattım lakin bende önümüzdeki hafta Astra h sedan 1.6 115 hp enjoy plus Easytronic almayı düşünüyorum.
    yorumlarınızı bekliyorum.
    Çok ağır kaldığını söyleyenler var iyi diyenler var kullanıcı yorumu almak istiyorum.
    teşekkürler


    bikere araç hakkatten en ful donanımlı geliyor. ESP, TCS...vs herşey var. sadece easytroniclerde oluyor bu özellikler. normal manuellerde yok. önceki aracın neydi bilmiyorum ama bu araca ben geçince attan eşeğe muhabbeti oldu:) (symbolden astraya)
    sıfırı sanırım şu anda 39-40bin civarı. o paraya o donanım çok süper.
    tek problem bayiden alırken hemen yanındaki 2012 yeni kasa astra sedan (insignia yavrusu) görünce bunu kabullenmek biraz zor gelebilir:))




  • nasipse ben de aynı aracın teknik gri olanını beğeniyorum...yetkili bayi ile şartları konuştuk...imzamdaki aracı takasa vereceğim....ancak istediğim renk ve oto. versiyonu bulup-bulamayacağını bugün bana dönüp söyleyecek...bakalım bekliyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 11 Eylül 2012; 9:49:24 >
  • Ben de sedan enjoy almayi dusunuyorum otomatik vites 40.250 tl nasil bir arabadir genel olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsderix

    Ben de sedan enjoy almayi dusunuyorum otomatik vites 40.250 tl nasil bir arabadir genel olarak

    Honda civic, jetta ve astra arasında kalmıştım ama bu fiyata bu aksesuarla en iyisi opel astra. Aynı aksesuarlarla civic ve jettayı 50 küsür diyorlar. Yeni civic e çok kalitesiz diyorlar malzeme açısından, jetta ise gerek alırken gerekse servis olarak çok pahalı... Astra iyidir... Yeni kasa sedanlarda 42000 civarı başlangıç fiyatı, onlara da bakabilirsin....
  • Arkadaşlar Merhaba.Bende enjoy plus alanlara dahil oldum. Biraz geç kaldı almakta.Biz alıncaya kadar enjoy plus serileri bitmiş sadece renk olara siyah vardı enjoy plus olarak.Diğer renklerde gelenler sedan essentia modelleri.Artık enjoy pluslar gelmeyecekmiş.Essentialarda kol dayama yok ayarlanabilir sürücü koltuğu yerine düz koltuk.Piyano siyah konsol yerine normal gri konsol var.Çok önemli değil ama Işıklı makyaj aynaları ışıksız yenilerinde.Jantlarda değişmiş.Yani artık full değil.Diğer özellikler aynen duruyor.Ben aslında siyah almayacaktım nehir gri falan alacaktım.İki arabayı da görünce denizli otomatta siyah donanım olarak full ve asil(enjoy plus) gri donanım olarak hiç göstermiyor.Dedim siyah aydında çok güneş çeker,çabuk kirlenir,çizilirse hemen ortaya çıkar dedimsede yanımda gelen arkadaşlar gözlerini siyahtan alamadılar hem donanım hem renk olarak.Neyse aynı gün almadım başka renk enjoy plus bulabilirmiyim diye aydın,izmir,muğla,ısparta,uşak bayilerini aradım hiç birinde enjoy plus yok.sadece izmir ve denizlide benim baktığım siyah renk var gerisi hep sedan essentia.Biraz düşünüp tekrar incelemeye gittim siyahı aldım.
    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoyares -- 28 Eylül 2012; 17:01:31 >




  • Hayirli olsun en iyisini yapmissiniz. Gule gule kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Hayirli olsun en iyisini yapmissiniz. Gule gule kullanin.

    teşekkür ederim
  • Bahsettiginiz sorun 1.3 CDTI 90 HP motorlar icib gecerli, 1.6 115 HP ile bu tip sorunlar yasamazsiniz.
  • 1.6 115hb astra sedan kullanicilardan yakit tüketimi ile ilgili bilgi alabilir miyiz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALONSO_06 kullanıcısına yanıt
    S.a kardeşlerim konudan farklı özel bir soru ALONSO_06 kardeşim sizi opel yorumlarinda gördüm opelden anlayan biri gibisiniz ben önümüzdeki günlerde 2008 üzeri 100000 km den az manuel opel astra almayı düşünüyorum 1.3 cdti veya 1.6 tüplü ve üst limit 35 bin TL hangisi alınmalı veya opel dışında bu kriterlerde başka hangi marka tercih edilmeli yardım ederseniz sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önemli olan sizin araçtan beklentiniz. 1.3 dizel kalkışta ağırdır fakat şehir içi kullanımda ve ara hızlanmalarda üzmez. 1.6 astra daha çok uzun yol için uygun bana göre. Alt devirleri cansızdır özellikle üst viteslerde 3000 devirlere kadar hızlanmak istemez. Yüksek hızlarda her türlü dizelin canına okur, o ayrı Dizelde bu sorun yok turbo sayesinde. Dizelde 6 vites var benzinlide 5 vites. Dizelin bir avantajı da bu bence. Yine de kıyaslama açısından 1.3 dizel ile 1.6 benzinli astrayı yarıştırırsanız 1.6 her türlü yer dizeli. Dizel kullanıcıları yaşadıkları tork patlaması yüzünden uçtuklarını sanırlar fakat benzinli motorun 8000 devir çevirebildiğini unuturlar Dizelin avantajı ara hızlanmalarda bastığınız zaman gitmesi.

    Ben de 1.6 LPG'li astra kullanıyorum ve şuan herşeyinden memnunum. Eğer LPG olacaksa bir bilgi daha vereyim, astralarda 2009 model ve üstünde çelik sübap yerine magnezyum alaşım sübaplar kullanılıyor (Z16XEP motordan A16XER motora geçildi). Bu motorlara LPG takıldığı takdirde 50 bin km. civarında sübapları bitireceği söyleniyor ama ben şimdiye kadar böyle birşey duymadım forumlarda. Benim aracım da 15 bin km.dir LPG'li ve en ufak bir sorun yok şimdilik çok şükür.




  • ALONSO_06 kullanıcısına yanıt
    Hım anladım genellikle aile arabasi olarak kullanılacak şehir içinde 35 36 bin TL Ye siz olsanız hangisini tercih edersiniz performans olarak cok öyle üst düzey olmasida gerekmiyor şehir içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba dostum yorumlardan gördüm seni anlıyosun heralde bu arabalardan :D dostum ben 2011 model 1.6 115 beygir hactback alacam büyük ihtimalle 40.000-40.500 arası fiyatı hakkında ve araba hakkında yorum yaparsan sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.