Şimdi Ara

Online Store ön siparişimi teslim etmedi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • an itibari ile apple : sipariş vermesini bilmiyorsunuz.

  • Apple'dan alırsam bunların olacağını düşünerek mediamarkttan verip cihazımı aldım, 2 ekimde elimdeydi cihaz. Apple'ın site satışları cidden sorunlu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ya , aşırı umursamaz bir firma. Ups ile çok kavga ettim ben. İstanbul’dan Denizli’ye 3 günde kargo getiremiyorlar bazen. Hele ilçeye teslim istersen 1 haftaya varabiliyor teslimat. Amazon Almanya’dan hızlı kargo ile ürün sipariş ediyorum , fazladan para ödeyip. Ürünün Almanya’dan çıkışı İstanbul’a gelişi , gümrükten geçmesi 12 saat ama İstanbul’dan Denizli’ye gelmesi 4 gün sürüyor. İstediğin kadar hızlı kargo diye parayı öde fark etmiyor. Çıldırmalık firma. En azından Denizli için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 4 Ekim 2021; 19:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

    Tamam.

  • Marka bagimliliginin nedenli zararli birsey oldugu bu konuda acik bir sekilde gorulebilir.


    Bir firma, hic onemli degil kim oldugu... sana karsi yanlis bir tavir gerceklestirirse sende buna tepki olarak onun sattigi urunu almazsin veya almayi ertelersin. Firma da yaptigindan bir ders cikartir. Burada kimseyi suclamiyorum. Apple net yanlis yapmis. Ama bu konuda abartilacak bir konu degil.


    Konuyu okumadan once zannettim ki Apple on siparisten alinan urunu gec gonderecek, birde uzerine iptal etme hakkini vermeyecek. Bu konuda ben de destek verir, firma icin hukuki yollara basvurulmasini onerirdim. Ama ortada bi magdurluk gormuyorum. Firma tahmini gonderim suresini ileriye atmis. Siparisinizi iptal etmemis. Siz bu durumdan mutlu olmayabilirsiniz. Ama adamlarda cihaz satmak istemedikleri icin bunu yapmiyor ellerinde cihaz yok belli ki. Sizin siparisinizi iptal edebileceginiz ihtimalini de dusunuyorlardir.


    Sunu diyebilirsiniz: bu firma ellerinde stok olmadigi halde on siparisi olabildigince fazla alarak daha cok urun satmayi dusundu. Bu olabilir. Eger oyle dusunuyorsaniz da basta da soyledigim gibi firmaya gerekli tepkinizi gosterirsiniz. Ama bunu kapisinda yatarak degil, yeni cihazini almayarak veya siparisiniz iptal ederek gosterirsiniz. Aklima bu skec geldi izlemenizi oneririm:


    Çok Güzel Hareketleryoutube
    ABONE OLUN: http://goo.gl/inzjIu www.cokguzelhareketlerbunlar.com Çok Güzel Hareketler Bunlar, ilk bölümü 7 Mayıs 2008'de Kanal D'de yayınlanan eğlence programı. Yılmaz Erdoğan yönetiminde BKM Mutfak oyuncularının sahne aldığı programda, önceleri seyirciler de puan vererek oyunlarda etkin olmuş, daha sonra ise bu uygulamadan kalkıp yalnızca skeçler verilmiştir. Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi olan Deniz Erdoğan, çok bilindik bir melodi olan Camptown Races isimli Amerikan halk şarkısına söz yazmak suretiyle programın jenerik müziğini hazırlamıştır. Ayrıca ekibin Çok Filim Hareketler Bunlar adlı uzun metraj sinema filmleri 26 Mart 2010'da gösterime girmiştir. Oyuncular konularını tamamen kendi yazdıkları skeçleri oynamaya başlar, her oyunun sonunda programın sunuculuğunu da yapan Yılmaz Erdoğan seyircilerin arasından çıkar ve oyuncuların performanslarının değerlendirilmesini ister. Seyirciler değerlendirirken ÇGH (Çok Güzel Hareket), GH (Güzel Hareket) gibi değerlendirmeler kullanırlar. En yüksek not ÇÇGH (Çok çok Güzel Hareket), en düşük not Yaniidir. ÇÇGH ilk kez 56. bölümde Apartman Toplantısı adlı skeçte verilmiştir. Programın akışı skeçlerin birbirini sırayla takip etmesi şeklinde sağlanır. Eğitim kadrosu: Yılmaz Erdoğan Demet Akbağ Zerrin Sümer Bahtiyar Engin Sinan Bengier Oyuncu kadrosu: Aydan Taş Ayça Erturan Ayşegül Akdemir Burcu Gönder Bülent Emrah Parlak Büşra Pekin Emre Canpolat Ersin Korkut Eser Yenenler Gizem Tuğral Gülhan Tekin Gülsüm Alkan Hamdi Kahraman İbrahim Büyükak Metin Keçeci Metin Yıldız Murat Eken Nazmi Karaman Oğuzhan Koç Pelin Öztekin Şahin Irmak Şevket Süha Tezel Zeynep Koçak Yapım ekibi: Yardımcı yönetmen: Derya Yaruç Yapım sorumlusu: Nazife Cantürk Genel koordinatör: Celal Tak, Caner Alkaya Müzik: Deniz Erdoğan Yapımcı: Necati Akpinar Yönetmen: Hakan Algül Genel Sanat Yönetmeni: Yılmaz Erdoğan
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DTrsoucKvDvY&q=EgQuLZpEGKvi7IoGIhB9hyGzKqCAfxSlimTKD74fMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 4 Ekim 2021; 20:59:25 >




  • Bir kaç arkadaş konu sahibini haksız bulmuş ama sonuçda burda taahüt edilen bir tarih var mı var ee sen apple olarak bana bu tarihte siparişimi ulaştırdın mı ulaştırmadın. O zaman affedersiniz de sokayım öyle elmaya. (11 pro kullanıcısıyım)

  • scanh kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi binlerce kişi ön sipariş veriyor. Gelen stok kısıtlı, X veya Y firmalar stok bilgisi vermez zaten. Bu tarz durumlar fiziksel mağazalarda da olmuş yeterli stok olmadığından nitekim müşteriye bilgisi verildi ve ödeme iptali sağlandı gibi gibi… Siz sanıyor musunuz ön sipariş dolsun adetine göre getirelim deniliyor ? Yok öyle bir şey. Birisi sizden önce satın almış size de stok kalmamış. Başkasına denk gelebilecek durum size denk gelmiş. Bu kadar yaygara koparmanız bence sadece şov. Sevgiler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple bana yaptigi yamugu baskasina yapmamistir eminim. Anlatmak bile istemiyorum. Sasirmadim olayiniza hocam. Uzgunum ama hersey parayi alana kadar. Buna amazon da dahil. Koca koca sirketler yalan bile konusuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuhaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by__metallica B kullanıcısına yanıt
    Ben de Twitter dan sordum zaten 3 işgünü çektiler bu şehre. Eskiden böyle değillerdi çok iyiydi. Dağıtım araçlarını takip bile edebiliyorduk haritada.. çok bozdu çok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dert büyük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene aynısını yaşamıştım. Gümrükle alakalı bir sorun olduğunu öğrenmiştim dış kaynaklardan. Aslında kısmen bir avantaj da olmuş size :) Bakalım bilen çıkacak mı. Bu tarihlerde apple.com dan alışveriş yapanlar bilirler.

  • Ortada verilen taahhüdü yerine getiremeyip para gasp etme durumu söz konusu.

    Demokratik bir ülkede yaşıyor olsaydık tazminat bile alabilirdiniz.

    Mevzubahis cihazın satış rakamına bankalar günlük faiz veriyor. Ama bu firma bu rakamı siparişi iptal etmemeniz durumunda 1 aydan fazla bir süre için gasp etmiş oluyor.

    Siparişi iptal edip köşenize çekilmeyin. Her platformda duyurmaya çalışın. Tanıdık falan varsa apple usa ile iletişime geçsin hatta.

    Ayrıca; “mağdur” kelimesini yazmayı bile bilmeyenlerin aklıyla hiç hareket etmeyin…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 4 Ekim 2021; 20:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı yaşayan arkadaş adına üzüldüm. Tam bir hayal kırıklığı… 

    Bu olay TRde yaşadığınız için çözümsüz kaldı, ABD veya Avrupa’da böyle bir olay olsun hemen özür dilerler, telefonu gönderirler bir de üzerine kılıf/kulaklık vs hediye ederler. Yaşadığım ülkede Apple Watch kordonum eskidi yıprandı diyene yenisini hediye ediyorlar. Aynı şeyi trde yapsan müşteri temsilcisi kıçıyla güler. 

    Apple dünyada en az karı TRden elde ediyor vergiler sağolsun Apple’a kar payı bırakmıyor. O yüzden Apple da eli sıkı davranıyor. Olay bundan ibaret.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet ne derdin de, sen ne peşindesin...


    nasılsa paran var al bi bilet git yurt dışından al.


    burada açılacak en son başlığı açmışsın.

  • valla büyük rezalet eve ana konuyusenin açtığını hatta oradan bir çok defa da mesajlaştığımızı biliyorum çok geçmiş olsun. İade alın hocam beklemeyin bunları bende ilk defa apple dan verdim bu sene ama bir dahakine gider mağazadan alırım.

  • ön sipariş verince ne kadar uygun fiyata alınıyor? ya da çok erken mi geliyor?

  • elcas kullanıcısına yanıt

    anlamamışsın sen hocam, store dan alınca ilk alan olup TR de sayılı kişilerden olmak buradaki amaç. Yoksa para mühim değil.

  • Kesinlikle iptal etmelisin paranı al yoluna bak sarı sitede satanlar var onlarda alabilirsin. Hem mağdur olmuşsun hem de 2 ay daha bekleme derdindesin bu kadar apple manyağı olmayın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edip mağazadan alabilirsin hocam.Zaten ön sipariş vermeye gerek yok ki 1 ekimde tüm mağazalara gelmişti.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.