Şimdi Ara

ONKYO TX-SR674 İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Onkyo'da monoya özel bir mod var daha önce dediğim gibi. "Full Mono" modunda tüm sesler hoparlörlere dağılıyor ve konuşma sesleri arka hoparlörlerden de geliyor. (mono filmler ve yayınlar için çok uygun)

    Aslına bakarsan ben de sony de arkadan direk konuşmaları veren bir mod olmamamasını yadırgamıştım. Ablamların pioneer anfisinde bu mod vardı ve hoşuma gitmişti. Ancak kulaklara arka kolonlara yakın olduğundan ve arka kolonlar ön kolonlardan daha kalitesiz olduğundan ses kalitesi düşüyor dinlerken. Ama kule gibi dalilerden kurarsan sistemi o başka tabi.

    Sonuçta All Ch. St. modunu kullanmak kalitesiz ses veren TV yayınlarında mantıklı, düşük seviyeli sesleri duymak için başarılı. Ama efekt sesi duymak istiyorsan işte o zaman kulak prologic veya dts modlarından birine ihtiyaç duyuyor.

    Ne olursa olsun tabi ki herkesin duymak istediği ses farklıdır, ya da beklentileri, Belki eozen sen de bir süre sonra bu fonksiyonu çok kullanmayabilirsin ama asıl sonuç anfide ne kadar çok sorround seçeneği varsa o da tüketici için artan bir mutluluk sağlıyor ve maximum faydaya ulaştırıryor. (İktisadi deyimi bu oluyor.) Ama bunun fiyat bölümünü karıştırmıyorum şimdi, çünki daha önce söylediğim gibi aldığınız komple sistemle siz iyi bir seçim yaptınız.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.