Şimdi Ara

ÖNERİ İNGİZLİCE KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba marmara üniversitesinde okuyorum ingilizce egitimi almak istiyorum bana genel olarak önerilenler üniversitelerin kursları sizce nerede egitim almalıyım bu arada ingilizcem sıfır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmr96 -- 14 Eylül 2016; 16:50:08 >



  • Bu forumda kurs tavsiyesi isteyince pek yardım etmiyorlar. Bende 2-3 defa konu açtım ama pek bilgilenemedim
  • Araba tavsiye gibi bence.. senin ihtiyacina gore. Her piyasada gibi "ne kadar odersen, o kadar alirsin".

    Wall Street - Sinif halinde ders verildigi icin biraz gec ogreniyorsun ama en azindan rahatlik, siki ders olmuyor, hocalar biraz gevsek ve sakin davraniyorlar. Ana dili ingilizce olan hocalari var. Web sitesleri baya kaliteli, reklam da veriyorlar her aradiginda goruyorsun cimrilik yok bence. Unutmaki hocalarina iyi para veren yerler, kaliteli ders verir genelde :)

    English Time - Herkez "faturalandirma" sikintisi yasiyor.. ama ogretiklerinden cok sikayet yok. Malesef her hocalari yabanci olmalarina ragmen Native English ogretmen degil'ler. Bunlar 2014-2015 arasi her yere reklam verdiler fakta butun musteri memnuiyet yorumlar negatif. :(

    English Life - sifir'dan ogreniyorsan fena degildir. Hocalarin ana dili ingilizce degil malesef. Fiyat konusunda iyi ler, gayet uygun fiyatlar ve bire bir dersler veriyorlar. Siteleri fena degil, fakat hep stock image gene .. gercek egitim cekmiyorlar nedense. Istanbul'daki subeleride yeri Avrupa Konutlari, yani aracin yoksa ulasim acayip zor olur :(

    Biz English - Anadili ingilizce hocalar ile bire bir ders yada cok kucuk siniflar ile egitim veriyorlar. Ucuz degil ama.. bu Ingilizce derslerin "louis vuitton" dir, pahali ve iyisi yani. Website de gorebiliyorsun gercek resim ve video kullanmislar. "Yuksek sinif" :)

    Sandwich Method - websitelerinden hep stock image kullanmislar ve siteleri doru duzgun calismiyor, bence bu biraz "cimri" olduklarini belli eder, yani hocalarina da az para veriyorlarsa.. ders kalite'de duser.

    British English - 45tl diyor ozel ders'e cok uygun bence. Bunlarin hakkinda cok az yorum duydum ama yani o fiyat'a ne kadar kotu olabilirki.

    -----
    Benim bildiklerimin arasinda :) - cok arkadas yorum/tavsiye sonrasiki listem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimx -- 4 Mayıs 2018; 11:47:45 >




  • just english 'ten egitim alan varmı?
  • Hic negative birsey duymadim ordan, site incelemede gayet "basarli" duruyor. Fiyat da bilgim yok. "Pazarlama" olarak TOEFL'a cok yonelik yapmislar, sanirim daha sinav'a dogru yonellik egitim.
  • önerileriniz için çok teşekkür ederim ama kime sorduysam böyle özel kurslar hep para tuzagı dediler memnun kalan da duymadım genelde üniversitelerin kursları onerdiler bide ekstran töder i
  • Para tuzak.. degil, sadece millet yani .. Cogu senet imzalatiyor. bu cok NORMAL. senet'i iyi oku sorularini sor. Bazilar cok uyuz yani olsen ailen oduyor :D haha.
    Genelde su "ucuz" duran yerler senet ile kazikliyorlar.

    Biraz daha luks'e dogru gidince. English Life - senetli mesala.. olumune (avukat filan bile cagirilr, oldu taniyorummm :D ). Biz English ise senet imzalatiyor ama iptal hakki veriyor.
    Boyle dusun, ders saati 150 TL diyelim.. indirim aliyorsun 100 TL oduyorsun - 100 saat ders. Diyelim 4 saat ders aldin, baktin uyuz oldun 150 TL saati olarak hesapliyorlar (ve.. 4 saat oduyorsun sadece).
    Wall Street malesef olumune.. English Time bu senet kaziklama olayin krali dir zaten :) umarim yorumlari okudun baya bir cok var internet de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimx -- 4 Mayıs 2018; 11:50:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.