Şimdi Ara

OnePlus, güncelleme konusunda Android lideri olmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus, güncelleme konusunda Android lideri olmayı hedefliyor
    OnePlus, güncelleme hususunda kulanıcıların en uzun süre destek alacağı marka olacaklarını söyledi. Şirketin açıklamasına göre, OnePlus 11 modeli, dört büyük Android güncellemesi, beş yıl da güvenlik yaması alacak. OnePlus Ace 2 serisi, üç büyük Android sürüm güncellemesi, dört yıl boyunca acil güvenlik yamalarını alacak.



    Ayrıca Bkz.OnePlus Ace 2V tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Li Jie: Uzun süreli güncelleme sunmak kolay değil



    OnePlus Çin başkanı Li Jie, uzun süre yazılım sürümü bakım güncellemesi vermenin kolay olmadığını, araştırma ve geliştirme için 14 milyon dolardan fazla yatırım gerektirdiğini belirtti. Jie, ayrıca OnePlus’ın kullanıcılarla uzun süreli ilişki kurmaya istekli olduğunu söyleyerek, kullanıcılara destekleri ve takdirleri için de teşekkür etti.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/10/oneplus-extended-software-support/







  • Evet, adam haklı. Android tarafında uzun süreli güncelleme sunmak kesinlikle kolay bir iş değil. Zibilyon farklı telefonda çalışacak şekilde üretilmiş bir işletim sistemi. Oysa ki iPhone'da sistem belli, cihazlar belli. Kusursuza yakın bir uyum ile işletim sistemi geliştirilebiliyor. Apple'ın farkı ve avantajı da buradan kaynaklanıyor.

  • neydi o geçenlerde denk gelmiştim ismi duyulmadık bir telefon vardı forum üyeleri belki hatırlarlar; adamlar 5 yıl android güncellmesi garantisi veriyor, vurgulamak adına yazıyorum güvenlik güncellemesi değil anroid güncellemesi! ha tabi ki bunun iyi olan kadar kötü yanı da var donanım 5 yıl sonra çok eski olacak ve telefonunuzu bozulmadan kullanabilirseniz bile bataryası size en fazla randımanlı olarak 2 yıl hizmet edecek, hadi diyelim sorunsuz bir 5 yıl güncelleme aldınız ve kullandınız artık telefonunuzda "metal yorgunluğu" olacağından yine de telefonunuzu değiştirmeniz gerekecek... ama kullanıcı adına bu çok büyük bir hizmet çünkü aldığınız çin menşeli bir firmanın veya tayvan diyelim ismini yazmıyorum; sana vereceği android güncellemesi en fazla 2, 3 tanede güvenlik güncellemesi işte bu kadar... yani bunları toplasan anca 5 ediyor ki bu da demek oluyor ki sen telefonu en fazla 2 yıl sonra değiştir... firmalar sana yeni telefon satmak yerine neden senin telefonuna yazılım desteği verip masraf yapsın ki!





  • Sizin güncellemeleriniz android 13 tem sonra sonr yeni güncellemelerde hata veriyor ve yeniden başlatırken bir hata oluştu yazıyor

  • Samsung geçen seneden beri 4 sene Android, 5 sene güvenlik güncellemesini A ve S serisinde uygulamaya başlamıştı zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oxygen updater diye bir uygulama var resmi olarak google play de bulunuyor . indir onu sürüm güncellemesini görünce indir . indirdiğinde sana manuel olarak nasıl kurulum yapacağını anlatıyor . yine de yazayım indirilen güncelleme ana dizinde bulunuyor güncellme metotlarında apk ların oldugu linkler var herhangi birini indirip kurulum için ana dizindeki dosyayı seçmen yeterli.

    dipnot: güncelleme senin telefona kurulmuyor ise daha önceden cihaza müdahale etmiş biri- asya olan sürüme global kurmuştur. bu sorun op dan kaynaklı değil yani.

    saygılarımla

  • 5 yıllık oneplus deneyimimden sonra , xiaomi 12 serisi ile 25 bin liralık s22+ arasında kalınca 27,500 liralık 13 pro alacakken , 42 bine 14 pro aldım. Çok zekice değil mi ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt
    Bin lira daha koyup Şahin alamayacağına göre mantıklı bir hareket. Güle güle kullan. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.