Şimdi Ara

OnePlus Başkanı: 7 yıl güncelleme gereksiz, donanım yetersiz kalır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla Apple 6s modeli için 6 yıl güncelleme desteği sunmuştu. Demek ki istenilirse gayette yapılabilir. 6 yıl sonra bile son sürümde akıcı çalışabilen bir cihaz. Kendim iPhone 7 modelinde yine 5 yıl güncelleme yaparak kullandım hiç bir sorun yaşamadım yazılım kaynaklı. Android tarafını avantajlı hale getirmek için bir seçenek mutlaka olmalı. İsteyen istediği sürümde kullanabilir.
  • Teknolojik bir aletin
    verimli kullanımı beş yıldır.
    Öncesinde değişmeye ve yenilemeye gerek yok.
    Beş yıldan sonrası uzatmaları oynamaktır. Hakem her an düdüğü çalabilir gibi düşünün. Telefon her an cortlayabilir.
  • "Size 4 yılda bir yeni telefon satmak istiyoruz" anlamına gelen açıklama.
  • donanımı rahatlıkla kaldıracak amiral gemisi ve türevleri 7 yıl güncellemeyi rahatça alır. bilip bilmeyen herkes konuşmuş yine.
  • Kullandığım telefon oneplus 12 , 24+12 GB ram 1trb hafıza var , telefon 10 yılı bile kaldırır ama yeni telefon satmak için zaten 5 yıl sonra bilerek yavaşlatıyorlar
  • ozaman 2 gb ramli 4 cekirlekli bazi telefonlar 2 surum guncellemesi aliyor cok alakasiz olmus neyine yetmeyecek
  • Çinli’den ne bekliyorsun. Tabi ki yerecek uzun yıllar destek verilen cihazları. Bunlara kalsa kullan at olmalı bütün android cihazlar. Bu kafayla bat OnePlus. Kimse de almaz senin cihazlarını bu saatten sonra. Çevrecilikmiş, ekolojiymiş, yeşil dünyaymış, küresel ısınmaymış hiçbiri umurumuzda değil. Yeni güncelleme istiyorsan eskisini at yenisini al dünya iyice mahvolsun minvalinde çinli şirket açıklamaları. Çinliden de fazlası beklenemezdi. Düzeltirse avrupa birliğinin ekolojik yaklaşımı düzeltir dünyayı. Bunlara kalsa dünya yaşanabilir bir gezegen olmaktan çıkar.
  • Haber cihaz satmaktan başka geliri olmayanların saçmalamaları.

    Üreticilerin 7 yıl boyunca kasten cihazı bozmadan güncelleme vereceğini beklemek saflık. O kadar aç gözlüler ki samsung daha ilk güncellemelerde (ui6) oled korumasını kaldırdı. Kısaca güncelleme işi tamamen göz boyamadan ibaret.

    Telefonun pili eskidiyse değiştirirsin. Yedek parça sağlarsın. Para kazanamıyorsan güncellemeleri ücretli hale getirirsin. 3 kuruş kar yapacağım diye cihaz satmaya çalışmak aptallık. Kanunlar yetersiz diye kıt kaynakları aptal telefonlar için tüketmeye, oluşan atıklar yüzünden çevreyi mahvetmeye kimsenin hakkı yok.

    Üreticilerin yemlediği bi takım teknoloji editörlerinin arayüz yavaşlar, yenilikler durur gibi ettiği laflar tamamen saçmalık. 15 yıllık cpu ve 2gb ram bile mobil işletim sistemlerinin yağ gibi akması için fazlasıyla yeterli.

    Bu işin çözümü şudur. Hepsi birbirinden berbat spyware ve bloatware uilar geliştirmek için para yakmak yerine doğru düzgün temiz tek bir ui, ücretli güncelleme ve yedek parça sağlamak.

    Sıram yaklaştığı için ilkokul seviyesindeki kompozisyonumu burada sonlandırıyorum. Türkiye internetinde haber yorumları camiası için seviyeyi yüksek bile tuttuk, kasmaya gerek yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 7 Şubat 2024; 16:01:09 >




  • Bence kendileri yetersiz kalacaklar donanıma laf atmasınlar.
  • 7 sene güncelleme gayet iyi standart kullanıcının işini görür WhatsApp vs kullanan adam için gayet iyi uygulama desteği sürüm eskidikçe ortadan kalkıyor iş için bile kullanmaya devam edilebilir güncelleme alan telefon ile
  • One plusı ciddiye alan var mı? Bbknin en gereksiz sirketi kapatın gitsin
  • Güncellemeyi kestiği an telefon kullanılmıyor mu? 4 yıl güncelleme versin, o telefon 3 yıl daha kullanılır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.