Şimdi Ara

OnePlus Ace 3, heyecan verici özellikler ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus Ace 3, heyecan verici özellikler ile geliyor
    Oneplus yeni üst seviye telefonu OnePlus Ace 3'ü yakında duyurmaya hazırlanıyor. Son sızıntılara göre telefon bazı heyecan verici özelliklere sahip olacak.



    Ortaya çıkan bir tanıtım resmine göre OnePlus Ace 3 daha iyi sinyal kalitesi için 360 derece anten sistemine sahip olacak. Bu özellik ile özellikle oyuncular artan çekim kalitesinden faydanacak. Telefon bunun yaninda Wi-Fi 7 desteğine de sahip sahip olacak. Oneplus aynı zamanda Bulut Oyun Ağı hizmetini de 2 yıl süresince ücretsiz olarak sunacak.



    OnePlus Ace 3, heyecan verici özellikler ile geliyor
    OnePlus Ace 3'nin bir diğer yeniliği çok yönlü NFC özelliği. Bu özellik ile NFC'yi kullanmak için telefonu belirli noktadan okutma gerekliliği ortadan kalkıyor. Telefonun önü, arkası veya kenarı farketmeksizin herhangi bir noktasından okuyucuya yaklaştırmak yeterli oluyor.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 12R’den ilk kamera örnekleri paylaşıldı: Pixel ve iPhone ile yarışabilecek mi?



    OnePlus Ace 3'ün beklenen özellikleri



    Telefonun ekranında, 2780 x 1264 piksel çözünürlük, 2160 PWM karartma ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,78 inç boyutunda BOE yapımı LTPO OLED panel kullanılması bekleniyor. Ekran, 1600 nit'e kadar parlaklığı ve 4500 nit'e kadar pik parlaklığı destekleyecek. Ekranın dokunmatiği "rain touch" teknolojisiyle yağmur altında dahi kullanılabilecek.



    OnePlus Ace 3, heyecan verici özellikler ile geliyor
    OnePlus Ace 3, üçlü kamera kurulumuna sahip olacak: 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açı kamera ve 2 MP makro kamera. Ön tarafta ise 16 MP çözünürlüğünde selfie kamerası yer alacak.



    İşlemci tarafında ise Snapdragon 8 Gen 2 çipsetine 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama seçenekleri eşlik edecek. Telefon gücünü 100 Watt şarj hızını destekleyen 5500 mAh bataryadan alacak.



    4 Ocak'ta tanıtılacak telefonun global pazarlara sunulacak OnePlus 12R'nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olduğu söyleniyor. Telefonun oldukça rekabetçi fiyattan satışa sunulacağı konuşuluyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/30/oneplus-ace-3-signal-stability-teased-with-carrier-network-wifi-7-and-multi-directional-nfc/







  • Neye göre üst seviye? Ace orta seviye cihazdir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.