Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.578
Cevap
193
Favori
596.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çin cihazlarında kablosuz şarj yok sanırım. 5g band kısıtlı. Avrupa cihazında bunların hepsi var

  • oneplus 9 pro aosp romlar için telegram grubu falan var mı ? xda da kısıtlı rom seçeneği var ve android 12 aosp rom yok gibi görünüyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkertatar -- 13 Kasım 2021; 13:39:20 >
  • to9y kullanıcısına yanıt

    Bu dediğiniz 9 için geçerli hocam. Tek fark 5g bandları

  • Bende 9 var aklım oraya gitmiş kusura bakmayın hocam. Destek için teşekkürler

  • Android 11 de data klasörüne nasıl ulaşılır? Bu klasörü kullan seçeneği hep pasif kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android/Data klasöründe


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonda portre modu çok kötü değil mi? bulanıklık efektini derinlikle değil de yazılımla yapay olarak yapıyor sanki. eski 4 yıllık telefonum daha doğal derinlik efekti sağlıyordu.

    kullandığınız daha iyi bir kamera yazılımı var mı?

  • berden kullanıcısına yanıt
    Ön kamera leş yazılımın kralını dahi koysalar düzelmez 3 yıllık sensör var. Arka kamerası iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    yazılımdan bahsediyorum ben, kameradan değil. portre modunu çok kötü yapmışlar. çoğu zaman başarısız yapay bir efekt yapıyor, ana konuyu ve derinliği belirleyemiyor.

  • berden kullanıcısına yanıt
    Yazılım gerçekten kötü huaweinin kamerasını kullanan bilir ne yapay zeka var bunda ne bişey 3 5 mod var gerisi otomatik. Fan boylar çok övüyorlardı markayı kullanmamıştım bir sonraki telefonum kesinlikle oneplus olmayacak. Ne kamerası ne şarjı nede diğer yazılımı boş androide göre facia. 4500 mah telefon 5 saat ekranmı verir şaka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu Kullanan kişilere bir sorum olucak Kamerası için bu telefonun 8 256 lık olanına 7500 tl vermeye değermi yoksa aynı fiyata yakın kamrası daha iyi olan bir telefon mevcutmu ?


    huwaei dicekler var ise yazılımını bilmiyorum android gibi mi ios android huwaei fark etmez kamerası çok iyi olsun yeter istiyorum ?


    profesyonel makine al dicekler içinde cevaım onu cebimizde taşıyomıyoruz :D



    huwaei mate 40 pro vs baktım ama yazılımı nasıl app vs de sorun çıkıyormu bilmiyorum

  • kaos87 kullanıcısına yanıt
    Kamerada 1 numara huaweidir 👍 ondada kayıt yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaos87 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu telefona değil kamera hiçbir özelliği için bu para verilmez, siz bakmayın buradaki marka şakşakçılarına, 5-6 ay sonra satmak için yarışa girecekler. Şunun şurasında 2 hafta sonra snapdragon yeni nesil işlemcisini tanıtacak sonrasında da Xiaomi yeni telefonunu aralık ayı içinde tanıtacak. Eğer 1-2 ay daha beklerim diyorsanız bekleyin, Xiaominin Leica ile anlaşma yaptığına dair söylentiler var, yok beklemem diyorsanız ya samsung s21 ya da iphone 13 bakın bunun dışındaki tüm markaların kameraları hemen hemen aynı kalitede.

  • cabbara C kullanıcısına yanıt

    hocam bütçem maksimum 9.000tl civarı olabiliyor söylediğiniz telefonlar iki katına geliyor malesef

  • Bu donanımhabere birşeyler olmuş mesajıma bir kaç detay ekliycem, site güncellenmiyor sanırım mesaj değişiklikleri 6 saatte bir yansıyor..


    Açıkcası kimin oneplus 9pro kullanıp kullanmadığı benim umrumda değil, oneplus 9pro benim ana telefonum bile değil.. ama haksız yere ürüne laf edenleri görünce insanları yanlış yönlendirmelerini istemiyorum.


    ben iphone 11 promax ile birlikte kullanıyorum nette iphone 13 pro max ile kıyaslamalarını da bulabilirsiniz, alet iphone 13 pro max'ten hızlı bazı konularda üstelik 6k'ya kamerası ve pili idare eder.. bu fiyata gerçekten bu ürünü eleştirenlerin bir kuyruk acısı vardır.


    Bana nacizhane son 3-4 yılda 2 telefon birden kullanmayı Allah nasip etti. Bu zaman zarfında aşağıdaki telefonları tecrübe ettim; bu deneyimlerime bakarak insanların yanlış yönlendirilmesi beni rahatsız ediyor açıkcası.. 5k'ya xiaomi redmi note 10 pro satılan bir ülkede 6k'ya one plus 9pro'yu tavsiye etmemek kötü niyet sadece.


    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Kasım 2021; 17:50:3 >




  • Note 10 pro 6 binken oneplus 9 pro 14 binlira dalgamı geçiyorsun. Kaçağına bakarsan 9 pro 7500 gayme note 10 pro 3bin gayme kayıt atılsa al 10 proyu tepe tepe kullan nerdeyse 3de 1i fiyatına ön kamerası şarjıda bundan iyi gider 😂😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa cihazı forumda 6.6k'ya satan var sıfır olarak, almak isteyen ordan alabilir. Xiaomi redmi note 10 pro akıcılık anlamında çöp bir cihaz arayüzün her noktasında takılıyor, batarya Oneplus'dan iyi ama kamera olarak kesinlikle iyi diyemem.. Akıcılık olarak oneplus'ın yanından bile geçemez. Çerçeveleri kalın, sıfıra yakın premium hissi, miu halen xiaominin en kötü taraflarından biri.. sadece batarya tek başına kurtarmaz.

    Xioami bu kırılmalarda en son ülke bazlı kapatmaya gidecek diye haberler vardı, bir de güncelleyince modem bazlı sorunlar çıkabiliyormuş ben olsam bu saatten sonra xioamiyi kırdırma riskine girmem.

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.