Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.574
Cevap
194
Favori
595.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben telefonumu gayet iyi kullandım. 1 kere bile düşme, çarpma, sıvı teması vs olmadı. Hala çiziksiz şekilde kullanıyorum. root vs yapmadım, farklı bir rom yüklemedim. Sarjdayken kullanmadım bile. Nette araştırırsanız benim gibi bu donma takılma dokunmatik vs sorununu yaşayan binlerce insanın olduğunu görürsünüz. Sizin telefonunuzda sorun olmaması bu markanın sorunlu ürünleri olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben OnePlus serisini ilk çıktığından beri kullanıyorum. elimde hala OnePlus One da var. Bu marka ürünleri belli bir süreden sonra kullanıcıya batarya, donma, ısınma sebepli sorunlar çıkartıyor bu kadar basit.


    9 Pro alacaktım sırf li-po batarya ve şu basliktaki donma yorumlarını gördüğüm için vazgeçtim. Alanlara hayırlı olsun, uzun süre kullanacaklar şimdiden batarya baksınlar kendilerine, Max 2-3 seneye şişme ya da tükenme kaynaklı batarya değişimi yapmak zorunda kalacaklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cabbara C kullanıcısına yanıt

    Hayırlı günler

  • dostlar selam acil yardımınıza ihtiyacım var. telefona güncelleme geldi yaparken your device is corrupt diye yazıda takıldı açılmıyor. recovey hard reset atmak istedim ama girmedi ne yapabiirm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 4 Kasım 2021; 17:20:26 >
  • Telefona hiç fiziki klavye bağlıyan oldumu
    Ne yaparsam yaparım hep İngilizce olarak görüyor böylece Türkçe karakter sorunu yaşıyorum(ğüüişç) vb gelmiyor onun yerine "'-[] {{} vs geliyor
    Yaşayan ve ya çözebilen bir arkadaş yardım edebilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine telefonu kullanmadığı halde gereksiz anlamsız yorum yapanlar türemiş.
    Arkadaşlar yine kendine görev edinmişler.
    Uzayın gidin arkadas ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXIJENN -- 4 Kasım 2021; 21:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OXIJENN O kullanıcısına yanıt

    Boş yapma

  • vforfreedom kullanıcısına yanıt

    slm kardeşim ben de 15 gün önce aldım cihazı indian le2120 inanılmaz pil tüketiyor değiştirmeyi düşünüyorum global rom attıracağım olmazsa satıp globalini alacağım

  • vforfreedom kullanıcısına yanıt

    slm kardeşim ben de 15 gün önce aldım cihazı indian le2120 inanılmaz pil tüketiyor değiştirmeyi düşünüyorum global rom attıracağım olmazsa satıp globalini alacağım bir de telefonu satıp değiştireyim mi sence model önerin ne olur

  • cabbara C kullanıcısına yanıt

    böyle ezbere yazmak bence yanlış, batarya ömrünün erken bitmesi tamamen kullanım kaynaklı bir durum, örneğin ben mesela hayatımda hiç bir telefonda Allah'a şükür batarya sorunu yaşamadım, çünkü telefonu hep kapalı şarj ediyorum, şarj ederken asla kullanmam vs.. bataryaya iyi bakarım.. telefonda işletim sistemi kaynaklı bir şişme olursa da hard resetle gayet kolay çözülebilir. Kaldı ki oneplus 9 pro çıkalı daha 6-7 ay olmuşken 3 yıl sonra telefonlar patlayacak demek falcılık bana kalırsa.


    yaklaşık 2 aydır iphone 11 pro max ile birlikte kullanıyorum, nerdeyse her yönden iphone'dan daha pürüzsüz bir deneyim sunuyor, tek kötü olduğu alan video çekimi bana kalırsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Kasım 2021; 14:25:28 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Telefon patlayacak? nerede yazmışım ben telefon patlayacak diye. Ezbere konuşan sizsiniz. Gidip kullanılan bataryanın (li-po) ne olduğunu, daha iyisi hangisiymiş, neden o kullanılmamış, önceki versiyonlarda hangi batarya kullanılmış, bu konuda kullanıcılar nasıl geri dönüşler yapmış bir araştırmanızı tavsiye ederim. Hard reset donanımsal sorunlara çözüm sunmaz, kullanıcı kaynaklı olmayan yazılımsal sorunları da güncelleme dışında düzeltemiyorsunuz. Evet telefonun ekranı iyi, evet son çıkan işlemciyi kullanıyor, ama amiral gemisi katili iddiasıyla çıkıp amiral gemisi kadar yüksek fiyatlara satıyorsanız, o halde kullanıcı olarak paramın karşılığını beklemem normal sanırım? Onca ay geçmiş hala batarya tüketimi sorunu güncellemeyle düzelteceğiz dedikleri halde düzeltilmemiş. Yine 9'da arada donma sorunu yaşayan insanlar var. Bunu kendileride kabul ediyor, düzelticez demekle yetiniyorlar. E sormazlar mı adama 2 yıldır önceki versiyonlarda yaşanan donma sorunlarını neden düzeltmedin (düzelteceğiz dediğin halde) diye.





  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    bende one plus 9 pronun LE 2120 İNDİAN modeli var ama benim gibi bu modele sahip ( one plus forumda da okudum ) bir çok kişi pil ve kısa ekran süresi aldığından muzdarip . Siz global versiyonunu mu kullanıyorsunuz ? Pazartesi GLOBAL ROM atmayı deneyeceğim eğer pil ömründe fark olmazsa global modele geçeceğim .

  • cabbara C kullanıcısına yanıt

    "Telefon patlayacak dediniz." mi dedim ben? onu nerden çıkardınız anlamadım?


    Ezbere konuşmak olayını da netleştirelim? oneplus 9 pro kullandınız mı? HAYIR? telefon hakkında 2-3 yıl sonra tüm oneplus 9 pro kullanıcıları batarya değiştirmek zorunda kalacak yazdınız mı ? EVET? Allah aşkına kim ezbere konuşuyor acaba?


    ben zaten hard reset ile android bazlı yani yazılım bazlı şişkinlik varsa onu giderirsiniz diye bahsettim. oneplus da çok fazla yazılım özgürlüğü var, ister custom room kurun, ister resmi color os kurun, diğer telefonlarda olmadığı kadar özgürlük mevcut.


    amiral gemisi katili olduğu bence doğru, oneplus 9 pro'yu ben 6290tl ye aldım şuan kullandığım 16.000TL'lik iphone'umdan daha iyi bir deneyim sunuyor. Zaten kimse gidip de bu telefonun tr garantili olanına 15k versin demiyoruz, verilmez de.


    oneplus zaten çok iyi bir marka diye savunan kimse yok burada ancak bu demek değilki sizin yaptığınız gibi 2 yıl önceki bir telefonun sorununu çözmediler diye buraya gelip oneplus 9 pro'yu da kötülemeniz de sizi haklı çıkarmaz. Ben batarya takıntılı bir insanım ona rağmen oneplus 9 pro'nun bataryası kötü diyemem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Kasım 2021; 16:29:2 >




  • 12 yukseltsem imei sorun olurmu

    daha imei yapilmadi aldigim gibi kullaniyorum.. 11 de cihaz 12 guncellersem sonra imei yapmak gerekirse yapabilirmiyiz..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaki83 kullanıcısına yanıt

    stabil sürüm çıkınca güncelleyin bence

  • arkadaşlar merhaba

    whatsapp den aldığımız fotoğrafları galeride göstermiyor telefon neden ? whatsappp de ayarlardan "yeni indirilen medyaları telefonuzun galerisinde gösterir seçeneğini" açtım ama yine olmuyor.

    diğer bir sorunda telefon pc ye bağlayınca resimleri önizleme olarak göstermiyor .

  • muscako M kullanıcısına yanıt

    Son durum hakkında bilgilendirme yazayım dedim konu altına. mesajı yazdığım sırada cihazı hiç yeniden başlatmamıştım. eski cihazdan 9 proya program yardımıyla dataları ve uygulamaları komple aktarmıştım. cihaza yeniden başlat yapmamla stabil hale geldi. kamera sırasında olan donma geçti, anlamsız takılmalar kalmadı. ayrıca ilk zamanlar 4 5 saat ekran süresi alırken şu an 6-6.5 saate ulaştı diyebilirim. evet zamanla iyileşme oluyor fakat öyle uçuk kaçık bi iyileşme değil, olması gereken süreye geliyor. başka bir husus olarak da ekran koruyucu olarak zore ekran koruyucu uyguladım ama pek koruyuculuğu yok diye gidip lensun marka film yaptırdım uygulama merkezinde ön+arka+kameraya(80tl). kamera kısmına yapılan pek düzgün olmasa da arka kısma olan baya iyi oldu, kılıf taksam da kabarık kalmadı. ön kısımdaki filmde ise fazla esneklik oluştu. tırnak takılınca falan sanki naylon soyuyor gibi bir his oluşuyor. sünüyor resmen folyo :D pek memnun kalmadım lensundan yani. yaklaşık 1 aylık deneyim bu şekilde.





  • OnePlus 9 pro da le2120 yada le2123 neyi ifade ediyor arada ne fark acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkertatar T kullanıcısına yanıt

    biri çin biri avrupa cihazı

  • Kullanımda şarjda yada donanım da falan farklılık var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.