Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.753
Cevap
103
Favori
447.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Evet ama daha ucuzu olabilir ;)

  • Anladım kendin aratınca hangisi ucuz pahalı ayırt edemiyorsun, tamamdır.

  • Pil almak isteyenler için tavsiye ederim, orijinale çok yakın bir performansı var %98-99 gibi pil sağlığı ile geliyor. Hızlı şarj desteği var, pil sıcaklık sensörü sabit değil gerçek değerleri değişken olarak gösterebiliyor, Kısaca orijinalden pek bir farkını göremedim, memnunum.



    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜwww.n11.com
    Oneplus 5T Pil Batarya Blp637 ve Tamir Seti Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/oneplus-5t-pil-batarya-blp637-ve-tamir-seti-3741127?magaza=asyapazar
  • hookman kullanıcısına yanıt

    Hocam şuan performansı nasıl hala memnun musunuz, ayrıca deji batarya kullanıp memnun olan var mı batarya yavaştan ölmeye başladı ya yeni batarya takacam ya telefonu değiştirecem. Birde rovimex batarya buldum kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

    https://rovimexbatarya.com/oneplus-5-rovimex-batarya-pil-tr?search=oneplus%205




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 2 Temmuz 2023; 3:46:42 >
  • Merhaba hala OnePlus 5 kullanıyorum bataryası baya azaldı %70 seviyelerinde galiba en iyi batarya hangisi ? Malum telefon fiyatları çok yüksek kullanabildigim kadar kullanmak istiyorum performansı hala iyi bir ara donma yapmaya başladı tarayıcı olarak Chrome bıraktım edge kullanmaya başladım temizlik yaptım şu an yine çok iyi çalışıyor kamera hariç nasıl oluyorsa zamanla çok kötü oldu kamerası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruvhart kullanıcısına yanıt

    Bataryadan memnunum şimdilik, uzun vadede ne olur bilemiyorum ama işimi gördü. Aldığımdan beri batarya sağlığı %98 de duruyor, yani hızlı bir aşınma olmadı. Bayatyayı değiştirdiğim gün ACCU BATTERY PRO uygulamasını yükledim ve o günden beri kayıt tutuyorum, Fikir olması açısından ortalam kullanım değerlerine ait ekran görüntülerini paylaştım...

    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ


    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ




  • Arkadaşlar telefonun açılış şifresini unuttum ve tek hakkım kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar. halen kullanıyorum. var mı başka aktif olarak kullanmaya devam eden? geçen sene mayıs ayında deji batarya almıştım. performans düştü diye geçtiğimiz ay tekrar alıp değiştirdim. şuan yine 5-6 saat ekran süreleri ile kullanmaya devam. oneplus 12 çıkmasını bekliyorum. 11 veya 12 alacağım duruma göre. fiyatlar kafama yatmaz ise s23+ veya s24 düşüneceğim. siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    İkinci telefon olarak aktif kullanıyorum. Henüz pil değişimi yapmıyorum günü çıkartıyor ama oyun vs oynamıyorum ve daha çok ofis ev arasında olduğuından wifi ile bağlı.

  • Merhaba herkese hayırlı günler benim telefonun filmli şarj soketi arıza yaptı temin edebileceğim veya yardımcı olabilecek kimse varmı şimdiden teşekkürler ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran kırıldı ekran sipariş ettim olursa olur, videolara bakarak denerim dedim ama gelen ekranın arkası değişim videosundaki ekrandan farklı. Ekran ile arkasındaki panelin birbirinden ayrılması mümkün mü? Bilen var mı?

  • çerçeveli ekran almaliydiniz. sadece ekran aldıysanız epey ince iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır yedek telefon olarak duruyordu kenarda. Asıl telefonun ekranı gidince mecbur açtım kullandım.


    Stok rom duruyordu. Yazılımını hiç ellememiştim. Belki uygulama desteği yoktur diye gücel custom rom yüklemek istedim. Unlock yapıp LineageOS 21 kurdum. 1 gündür kullanıyorum. Batarya ne durumda bilemediğim için o kısımda yorum yapamam. Menü akıcı. Telefonun gücü sosyal medya uygulamalarına yetiyor. Kamerası işimi görür.


    Magisk yükledim. Zygisk ayarını açtım. Enforce DenyList ayarını açıp bütün uygulamaları deny yaptım. Bankacılık uygulamalarından sadece AlternatifBank kaldı çalıştıramadığım. Nedense hala root var deyip giriş yapmayı reddediyor.


    Batarya da günlük kullanımıma yeterse yeni telefon almam. Şarj aletini bulamadım. Samsungu ultra hızlı şarj eden 25w akıllı şarj cihazı nedense bunu hiç şarj etmiyor. Samsungu normal hızlı şarj eden 15w şarj cihazı bunu yavaş şarj ediyor.





  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.