Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.753
Cevap
103
Favori
447.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de son günlerde Google pili Tüketiyor bildirimi gelmeye başladı. Bu bildirim ile birlikte pil gerçekten su gibi akıyor ama öyle böyle değil. Yarım saatte falan %90'dan %20'ye düştü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pil öldü ölecek. Pil almak istiyor ve bulamıyorum. op9 proya geçiyim diyorum 6150 nakit istiyorlar :(

  • ilker_1907 kullanıcısına yanıt

    Ben de 2 gündür aynı problemi yaşıyorum hatta pili değiştiriym dedim ama sorun başka sanırım. Çözümünü bulursan yazarmısın ben de araştırıyorum bulursam paylaşırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naklov34 N kullanıcısına yanıt
    Google pili Tüketiyor bildirimi geldiğinde bir kaç kez zorla durdur a bastım. Son günlerde normal görünüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pil aşırı hızlı boşalmaya başladı 1 - 2 haftadır. Daha önce değiştirmiştim pili.
    Pili tüketen şey galeri çok ilginç

    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rideordie kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsettiğimiz Google sorunu olabilir. Bana da Google pili tuketiyor diye bildirim geliyor ama bu listede Google ilk sırada görünmüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilker_1907 kullanıcısına yanıt

    Google pili tüketiyor uyarısı almadım hiç, ama galeri sorununu araştırdım 2020 de bu sorunu raporlamışlar.

    Op7 vs. Hepsinde varmış, çözüm bulamadım.

    Custom rom bakacağım sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de de hep google fazla pil tüketiyor yazıyor durup dururken sorun ne bilmiyorum. Custom rom kullanmak pek istemiyorum açıkçası ama böyle devam ederse mecbur bende geçicem. Uzun süredir telefonuma root atmadan kullanıyorum. Hatta bugün kaspersky ücretli aldım ama orda da herhangi bir virüs vs rastlanmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov34 -- 15 Ekim 2021; 12:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorun galeri den kaynaklanıyormuş, pil kullanımı normale döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Oneplus 5 cihazım için şarj aleti arıyorum. Orjinal şarj aletimi hala kullanıyorum fakat iş yerine götür eve geri getir derken her gün sıkıntı oluyordu. Son zamanlarda da iş yerinde unutmaya başladım ve çok sorun oluyor. Bu nedenle yedek şarj aleti alıp işe ya da eve bırakacağım fakat orjinal şarj aleti bulmak imkansız. Onu geçtim 5v 4a özelliklerde orjinalin aynısı farklı marka üretimi şarj aleti arıyorum yine bulamıyorum. 160 tl ye Spigen marka şarj başlığı aldım, şarj ediyor fakat normal şarj yapıyor. Hızlı şarj destekleyecek, kullandığınız ve bazı saçma şarj aletleri gibi 500 tl para istemeyecek şarj aleti önerebilir misiniz? Lütfen hızlı şarj ettiğine emin olduğunuz şarj aletleri önerin. Sürekli şarj aleti alıp iade ediyorum artık sıkıldım iyice

  • Bu telefonu ilk alan tayfadanım sanırım. 5.seneye girdim. Artık ufak ufak telefon bakayım dedim ama 1 telefon dışında içime sinen hala başka bir telefon olmadı. Hala telefon sağlığım %82 de. Tüm gün rahat rahat yetiyor, kabını hiç çıkarıp kullanmadığım için kılcal çizik bile yok. Ekranında koruma yok ama bir çizik dahi görünmüyor. Ses kalitesi gayet iyi. Ekranından da gayet memnunum. Tek sıkıntım fotoğraf kalitesi. Sırf bu yüzden de telefona onca parayı vermek içimi acıtıyor ve git gel yaşıyorum. Yeni bir telefon alsam bir daha one plus'a bulaşmam ama bu seriyi bir ayrı tutuyorum. 2022 yılında hala volte sorununu çözmek için bin bir takla atman gereken bir telefonun hastasıyım diyemeyeceğim. Eskiden fiyat performans olarak çok iyiydi ama artık alternatifleri çok maalesef. Bunları neden yazdım? Bilmem yazasım gelmiş demek ki :)

  • zaquda Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ben de Eylül 2017 den beri bu telefonu kullanıyorum.Daha öncesinde Op 3 kullanıyordum. Ben dahil telefonu gören herkes hayran kalıyordu. Beş modeli çıkınca bir fırsat doğdu ve Almanya'da ki arkadaşıma getirttim. Telefonun arayüzünden, akıcılığından, Oxygen OS dan son derece memnunum. Pil durumu da gayet iyi. Bir günü çok rahat çıkarıyorum. Ama maalesef fotoğraf ve kamera yetenekleri dönemin gerisinde kaldı.
    Yaklaşık üç aydır telefon araştırıyorum. Oneplus 9 Pro, Huawei P50 Pro ve hiç istemediğim, sevmediğim halde Samsung s21 Ultra ve Xiaomi 12 Pro araştırdım inceledim.
    Hak verirsiniz ki Oneplus ne hikmetse önceki telefonlardaki heyecanı, yeni telefonları da yaşayamadı. Op 3,5,7,8 çıktıklarında hep fırtınalar estirdi . Ama şuan 9 ve 10 bekleneni veremedi maalesef. Oneplus 9 Pro ya birkaç gün önce geniş kapsamlı bir güncelleme geldi. Belki bir tık daha iyi olmuştur cihaz. Ama bataryanın çabuk bitmesi, fotoğraf kalitesinin diğer amiral gemisi telefonlardan geride kalması, ve bazı yazılımsal sıkıntılar nedeniyle bir türlü ısınamadım telefona. 10 Pro da bekleneni veremedi. 9 Pro nun bir tık güncellenmiş, yenilenmiş hali gibi oldu.
    Durum bu olunca bir türlü karar veremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 23 Ocak 2022; 15:6:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • arkadaşlar hala kulanan var mı? işe yarar batarya bulan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Ben şuan kullanıyorum. Telefonu çok seviyorum ama artık yetersiz kalmaya başladı. Ayrıca donmalar oluyor gün içinde. Ben bataryayı aliexpresden almıştım. Benim aldığım batarya şuan satışta yok. Sabah şarjdan alıyorum, gece yarısına kadar gidiyor. Bir yıl olmuştur bataryayı alalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonun bataryasını milimetre cinsinden ölçüp yazabilecek var mı?Yükseklik X Genişlik X Kalınlık olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Forumda garantisiz yarı fiyatına bulunabildiği için 9 pro avantajlı geliyor bana. O fiyatlara amiral gemisi yok çünkü. 7-9 bin tl.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bataryanın üstündeki devreyi söküp deji mi9 bataryanınkiyle değiştirdim sonuçlar gayet iyi. Pil 1 gün rahat gidiyor. Mi9 batarya boyutları bizimkiyle aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim op5 donmalar basladi ekran kaoaniyor 10 saniye sonra falan kendine geliyor cihazi aldigimdan beri format falan atmadim donmadigi durumlarda hala cok hizli geliyor bu sorun icin ne yapmam lazim

  • Benzer sorun bende de var (5t) toptan temizleyip format atmayı düşünüyorum artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f_koca5055 F kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anki durum nedir? Bir de hızlı şarj oluyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.