Şimdi Ara

ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.753
Cevap
103
Favori
448.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orijinal batarya bulabilen var mı? Satın aldığım üçüncü bataryayı da düzgün çalışmadığı ve şarj olmadığı için geri yolladım. Koskoca firmanın yedek bataryası yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir üstte mesajım var benim yazdım nerden aldığımı linkide olması lazım batarya sağlam ve hızlı şarj olayıda çalışıyor sadece %15 de kapanma olayı var o kadar.
  • Android Q Open Beta 3 çıkmış, bilginize.
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Mayıs 2020; 17:15:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lektonstar

    Arkadaşlar orijinal batarya bulabilen var mı? Satın aldığım üçüncü bataryayı da düzgün çalışmadığı ve şarj olmadığı için geri yolladım. Koskoca firmanın yedek bataryası yok.
    Ben OnePlus globale mesaj attım, telefonunuzun orijinal pilini bulamadım. Ücreti karşılığında Türkiye'ye göndermenizi talep ediyorum dedim. Orijinal yedek parçalarımız ancak yetkili servislerimizden temin edilebilir diye mesaj attılar.

    Ayrıca telefonumun garantisini veren Evo Bilişim ile de görüştüm. Pil değişimi için telefonu bize gönderin, değiştirip gönderelim dediler. Telefonda fiyat bilgisi de vermiyorlar, ayrıca orijinal pil takacaklarını da sanmıyorum. Bu telefona orijinal pil bulmak artık mümkün değil bence.

    İdare ettiğimiz yere kadar edip telefonu değiştirmek gerekecek. Neyse ki pilin durumu şu an o kadar kötü değil.




  • Arkadaşlar open beta 10 sürümünü yükleyip stabil update alabilir miyim? Sanırım google one desteklidiği için stabil update alabiliyoruz
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Oxygen Updater programından yükleyebilir miyiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uaksk U kullanıcısına yanıt
    Hocam Google one ile alakası yok ama evet stabil update ota üzerinden alabilirsiniz.
  • kemalex1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam oneplus forum üzerinden direkt link mevcut, oradan da indirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalex1907

    Oxygen Updater programından yükleyebilir miyiz?
    Evet ben oradan indirip yükledim.
  • Android 10 güncellemesi yapanlar: Oneplus launcher kullanıyorsanız apkmirror üzerinden son versiyon olan 4.4.6'yı indirip güncelleyebilirsiniz. Çok daha hızlı ve akıcı. Bir sıkıntısı da yok, bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valuable kullanıcısına yanıt
    4.4.7 çıkmış hocam,onu indiriyorum.
  • Arkadaşlar batarya ve kablo nereden temin edebilirim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef batarya sorunumuz büyük. Hiç bir yerde orijinal batarya yok. Üç tane batarya aldım, üçü de rezalet. Mevcut batarya ile idare edeceksiniz. İyice ölünce de telefonu atacaksınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hocam Oneplus'a mesaj attım. Bana orjinal batarya olup olmadığını söyleyecekler. Aliexpresste ve yabancı sitelerde orjinal mevcut ama çıkma galiba. Bakalım daha hocam günü çıkarıyor. Ayrıca kablom sorunlu benim orjinal kablo lazım :) Çok hoş cihaz atmak istemiyorum. Batarya ve kablo olsa 2-3 sene daha kullanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oneplus global siteye mi mesaj attınız yoksa Avrupa ya da Türkiye sorumlusuna mı? Eğer batarya yollayabililerse ben de alırım. Bu arada aliex de satılan bataryalar beş para etmez. Orijinal diye satılanlardan iki ayrı satıcıdan aldım ama ikisi de çöp. Orijinal dediklerine bakmayın. Hepsi çakma. Gelişmelerden bizi haberdar edin. Dediğiniz gibi, telefonlarımız çok güzel. Batarya bulursak ben de iki yıl daha kullanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Global ve Avrupa ikisi ile konuştum. Nereden temin edebilirim dedim. Servis hariç kendiniz tamir edin istemiyoruz dediler. Türkiyede bulunan bir bataryanın resmini yolladım , teknik servisten orjinalliğini sorgulayıp dönecekler. Kablo alırken bunu yapmıstım. Kablo orjinal çıktı ama satıcı bana sorunlu kablo yolladı 2 ay içinde bozuldu. Satıcı Fatih diye biri facebook gruplarında aksesuar satıyor. Neyse ben haber ederim sizi.

    Android 10 kullanan var mı ? Nasıl cihaz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beta var bende ama batarya çok çok iyi değil custom rom kullanırken biraz daha iyiydi ama stabillik anlamında bir sıkıntısı yok bana göre. Batarya için uğraşmayın orjinal batarya bulamazsınız yan sanayi kullanmanız lazım başka şans yok ayrıca bana göre eğer yan sanayi kullanmam derseniz değiştirmek zorunda kalırsınız başka şansımız yok.

    Tamam telefon hala daha çok iyi ve güncel ama bir telefonu 6-7 yıl kullanacak halmiz yok sanırım illaki bir yerde patlak verecek bana göre 1 yıl daha batarya gider ama tatmin etmez telefon zaten o nokta sıkıntı. Dayımda bayadır note 3 var ama nasıl kullanıyor aklım almıyor açıkcası 5-6 yıl oldu telefonu bir elime aldım resmen bir uygulamaya girişi 10 dakika ama arama açma falan sıkıntı yok.

    Kısacası kullanan kullanıyor onda bir problem yok şahsen bu saatten sonra ben o şekilde kasan bir telefon kullanmazdım zaten bizler daha seri ve akıcı kullanmak istediğimiz için farklı oluyor.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya olsun yeter bize ya :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almak isterseniz ben aldığım yeri söylerim hee tatmin edermi bilemem yan sanayi zaten ama işe yarıyor ilk günkü gibi olmuyor ama Betadayim ben betada olmadan önce de çok farketmiyordu...

    İlk Bir hafta kullanimda yüzde 15 de kapanma sorunu oluyor daha sonrasında alışıyor telefon. Kararlı sürüm gelince batarya biraz daha iyi olacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya buldum. Ama 2017 model sıfır. Sizce almalı mıyım ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.