Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redloves Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
19
Favori
21.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Xiaomi 14'ten 1 kuruş fazla olmaması lazım Avrupa fiyatı baz alınırsa. Zaten Avrupaya da Amerikadan çok daha kötü bi fiyatla getirdiler maliyetlerden dolayı ama bize hangi tarifeyi uygularlar bilmiyorum. Yine de cihazın 12/256 modeli 950€, 16/512 modeli 1100€. Xiaomi 14'ün 12/256 modeli 1000€, TR'ye getirdikleri 12/512 1100€ olduğu düşünülürse max fiyatları bu olmalı.. O dönem nasıl bir politika uygulayabilirler bilmiyorum ama referansı Xiaomi olarak almaları gerekiyor

  • | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

    Belki bı s24 ultra değil ama hiç fena değil 25x




  • ben daha fazla bekleyemedim ve 1tb 24gb ramli versiyonu yurtdışı aldım geçtim. kayıt olursa atarız olmazsa 13 çıkınca onu da alır değiştire değiştire kullanırım. 2 telefon parasına satılacağı kesin. daha fazla beklemeye gerek duymadım. 10bit foto,xdr ve videoda dolby kayıt çok güzel çalışıyor. bugün biri s24 ultra aldı kayıtlı (2 tane oneplus 12 parasına). gelsin yan yana koyup bakıcam.

  • WoXeD kullanıcısına yanıt

    hocam nerden aldınız bu mardin falan bir şeyler var oradan mı?

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    ankarada bi esnaftan aldım. benim 12-256 9proyu 10 bine saydı üste 25 verdim aldım  

  • WoXeD kullanıcısına yanıt

    ben de Ankara'dayim. biraz kullanın da deneyimlerinizi bekliyorum. o topa ben de girebilirim gibi hissediyorum

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    9 prodan geçtiğim için hızlanma ve kamera iyileşmesi dışında fark yok. usbye yedek aldım cihaz üzerinden, sonra 12 ye takıp recover yaptım. simgelerin gruplaması,yeri bile değişmeden, tüm ayarlar dahil yeni cihaza geçti. ama güncellemeyle iyileşmesi gereken bikaç nokta var hemen feedback olarak attım reporttan.


    -otomatik ekran hz durumu bazı durumlarda saçmalarıyor. yüksek olması gerken bazı durumlarda 60da falan kalıyor.

    -siyah tema (gece yada koyu mod) kullanıyorum ben. scroll yapınca beyaz yazılar haaffiiifff yeşererek yukarı kayıp tekrar beyaz oluyor. Ama bunu sadece ben görebiliyorum.eşime ve şirketteki arkadaşlara gösterdim "yooo aynı işte beyaz" dediler.Oneplus 3tde de maviye kaçardı, sonradan düzelttiler.

    - bir oneplus klasiği olarak otomatik ekran ışığı yine ve yine düzgün çalışmıyor. yükseltme konusunda sıkıntı yok ama kapkaranlık odada yüksekte kalıyor. otomatik ışığı kapatıp açıyorum düşürüyor. bunu eksiden saymıyorum artık. 3t,6,9pro hepsinde böyleydi yapamıyorlar demekki.

    -şuan en sinir olduğum şey,telefon kilitliyken bildirim gelince siyah ekranda,siyah beyaz çıkan detaylı bildirim, allways on display i kapatınca çıkmıyor. bunun ayarını bildirim kısmından AOD nin altına taşımışlar.Bunu istiyosak ille AOD açmak gerekiyor ki, bununda hassasiyet ayarı olmadığı için,çalışma ortamımda masada dururken bile sürekli açılıyor ve pilin içinden geçiyor. (20 küsür tane egzantirik-hidrolik pres var fabrikada,350-500ton. bi vurdumu sallanıyor ortalık )




    +Foto çekiminde 10bit renk seçilebiliyor ve xdr özelliği aktif. 10bit+hdr+xdr özellikle cihazın kendisinde aşırı iyi duruyor. 15pm e mail ile gönderip baktım. ekran patates olduğu için normal görünüyor (çuvalla para verildi...)

    +Yine videolarda dolby vision kayıt yapıyor aktif hdr ile. instagrama yükledim denemek için. güzel dönüştürüyor. galeride göründüğüne yakın bi şekilde gitti.

    +denemek için 5dklık 15pm de çekilmiş 4k 60fps bir videoyu, capcut da 15pm den daha hızlı çıktı veriyor. (performans modu aktif bile değil....)

    +heptik titreşimi aşırı ama aşırı iyi. kaç noktada titreşim kaynağı var hala anlayamadım. oyunlarda mermi yediğin taraftan titreşim geliyor.

    +dışarı verdiği ses bugüne kadar kullandığım en iyi oneplus. ama kıyaslamak gerekirse 15pm çok çok daha başarılı. o alet küçük bi bluetooth hoparlör gibi ses veriyor.

    +pil konusu çok başarılı. 9pro da en çok dertlendiğim şeydi ilk günden bu yana. 100 den 60-65 e geliyor eve dönünceye kadar.


    ilk aklıma gelenler bunlar.ben gayet memnunum. plaka işi çözülürse 2-3 yıl kullanırım. yoksa dediğim gibi seneye 13 alır dönüşümlü kullanırım.





  • WoXeD kullanıcısına yanıt

    detaylı yorum için teşekkür ederim. son olarak hangi esnaftan aldınız onu da öğreneyim. gider bi bakarım

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    sarı sitede uhud teknoloji diye aratabilirsin. veya oneplus open diye arat. o da var elinde. ismi ahmet arkadaşın. seçkin yönlendirdi dersen yardımcı olur. baya cins cihazlar var elinde.

  • WoXeD kullanıcısına yanıt

    İnceleme için teşekkürler  

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    hocam instadan op tr ve cepporta yazdım ama gören cevaplayan olmadı. sizin kanaldan tekrar bi tetiklesek mi şu cepportu? tarihle ilgili bir gelişme var mıymış acaba?

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Talebiniz üzerine sosyal mühendisliği tekrar deniyorum hocam  

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. magic 6 pro 18 nisan tarihi verdi bugün. bekleyiş bitiyor. op kendi bilir  

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Hocam biraz komik olacak konuyu açan biri olarak ama ben de Honor düşünmeye başladım   

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    o zaman click here | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! 


    https://www.hihonor.com/tr/events/honor-magic6-pro-preorder/

  • Ben de bir amiral cihaz düşünmeye başladım, normal şartlarda hiç çıkmam buralara. Yurtdışındayım, incelemelere baktım OnePlus 12 çok kafama yattı aslında. Marketingi de iyi yapmışlar heralde ama yorumlar da feci iyi. Şunlar şu fiyatlara geliyor.


    OnePlus 12 - 12/256 - 850€, Xiaomi 14 - 12/512 - 1000 €, Honor Magic 6 Pro - 12/512 - 1000€


    Aklım S24 Plus'daydı ama batarya benim için önemli. Cihaz iyi görünse de Xiaomi'ye uzağım bendeki intibası iyi değil. OnePlus ve Honor markalarının ikisini de kullanmadım. Samsung'ta her ay takır takır güvenlik güncellemesini almak, Android sürümlerini söz verildiği gibi almaya alışmışken Honor'daki Magic V2'nin hala 13'te kalması vs. yazılım işine hiç güvenemedim. Güvenli de bir tercih yapmak istiyorum.


    İçime %100 sinecek model S24 Ultra olsa da 1300€ civarı fiyatı hiç F/P görünmüyor diğerlerine kıyasla. Tavanı bu yaptığımda tabanı da OnePlus 12R yapıyorum ki o 630€ civarına falan geliyor, kamera benim için o kadar da önemli olmadığından bu bile işimi fazlasıyla görür ama şu UFS 4.0, tersine şarj, +1 yıl güncelleme vs. komple paket amiral özellikleri için OP 12 alıp geçmek istiyorum. Honor da alternatif. Siz ne yapardınız?





  • Toplanın

    Sosyal mühendislik yöntemleri ile öğrendiğimiz bilgiler:

    12R modeli gümrükte, haftaya satışa çıkması bekleniyor.

    12 modeli dolardaki belirsizlik yüzünden seçimden sonra bir süre geçmesi beklenerek satışa sunulacak.

    İstihbari kaynaklar böyle bildirdi.
  • 12R zaten 11 ile aynı ya boşuna niye getiriyorlar ki anlamadım. neyse bizi honor paklar gibi duruyor
  • OnePlus cephesini tekrar uyarmak lazım Tüm dünyada en uygun fiyatlı amiral cihazları satıp Türkiye'de fahiş fiyatlar yazmaya kalkmayın. Tamam belki Samsung gibi agresif olamazsınız, 12R'yi falan Amerika'daki gibi midrange parasına getirip ülkeye A55'i sokmamazlık da yapamazsınız ama Avrupada S23 FE fiyatlarına yakın sattığınız 12R'yi de şöyle S24 fiyatlarına falan dayandırmaya da kalkmayın sakın. Ufaktan bi hinlik sezdim fiyat işi sarpa sarınca. Xiaomi 14'ten 1 kuruş pahalı olmaması gerektiğini tekrarlayalım abi olan OnePlus 12 cihazın
  • Sanırım Oneplus 12 yi almak için bekleyen arkadaşların çoğu benim gibi başka cihaz almaya karar verdi  

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.