Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
19
Favori
22.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tulunoglu kullanıcısına yanıt

    Gidişat böyle  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gidiyorsunuz hayrola arkadaşlar? Hele bir bayram geçsin bakalım nasıl bir fiyatlama sunacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt

    Ben çoktan gittim Samsung aldım memnunum :) Olaya olan ilgim geçmedi hala merakla bekliyorum oneplus 12 yi getireceklermi diye inşallah iyi bir fiyattan piyasaya girer bekleyen arkadaşlarımız için olumlu bir şey olur. Ben cepport olsam zaten buradaki arkadaşlara hediye çeki vb gönderir özel indirim yapardım gönüllü marka elçiliği yaptıkları için.

  • tulunoglu kullanıcısına yanıt
    Ben halen oneplus 9 pro kullanıyorum. alıştım artık huyuna suyuna oyüzden 12yi bekliyorum. Umarım iyi bir fiyat dan gelirde başka telefon arayışına girmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardware Plusyoutube
    Bu videoda ülkemizde bu senenin merakla beklenen telefonu HONOR Magic6 Pro'yu inceliyoruz. En iyi kamera, en iyi ekran, en iyi ses, en iyi batarya ve en iyi ön kamera ödüllerini Dxomark'tan toplayan telefon üst seviye bir deneyim sunuyor. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 5600 mAh bataryası, 180MP periskop telefoto kamerası ve dahasıyla siz HONOR Magic6 Pro hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu senenin en iyi amiral gemisi telefonu mu? Türkiye'ye geldiğinde fiyatı ne olur? Magic6 Pro hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler #HONOR #HONORMagic6Pro #Magic6Pro HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=QTVDgbo0fgE


    Bu konuyu silip Honor Magic 6 Pro konusu açasım geldi. O kadar harikulade bir cihaz. OnePlus ile Magic 6 Pro arasında kaldım. Dilerseniz bunu tartışalım. Hangisini seçmek icap eder diye.


    Galiba kararı belirleyen en büyük etken fiyat olacak. Nisanın ortasına doğru her şey belli olmuş olur.

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    Şu yazılım işi kafa karıştırıyor. Adamlar Magic V2 için bile Android 14 veremediler, ne zaman verecekleri de muammaymış. Bugün Samsung aksatmadan 3 yıllık orta seviyesi cihazlarına bile verdi Android 14'ü, aylık güvenlik güncellemeleri de sekmiyor hiç. Onun dışında Honor-Huawei kullanmayalı uzun zaman oldu ama severdim arayüzleri. MagicOS 8 de biraz iOS gibi görünüyor, fonksiyonel AI özellikleri var, ironik de bir dinamik ada  


    Aslında Xiaomi 14-Honor MP 6- OnePlus 12 hepsi donanım olarak iyi cihazlar, belirleyici fark UI tercihi olabilir aşırı detaycı bir kamera beklentisi yoksa. Epey de pahalı, atsan atılmaz satsan satılmaz fiyatta olabileceği için dikkatli tercih önemli. Yurtdışı fiyatıyla alıp heves geçtikten sonra elden çıkarmak isteyenler olabilir. Onun dışında tercih etmek uzun vadede riskli olabilir çoğu kullanıcı için. Gerçi OnePlus için güncel durumlar ne onu da bilmiyorum. Türkiyede globaldeki gibi fiyat avantajı olmazsa (olması da zor) OnePlus tercihi de düşündürücü olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri düşünüyorum. Videoyu da dün izlemiştim. Bizi oneplus nasıl bir tiryaki yapmışsa hep biseyler eksik olacakmış gibi hissediyorum. O hız ve rahatlığı bulamayacakmışım gibi geliyor. Yada ne biliyim ekranın renkleri daha soluk ve cansız gelecek gibi. İşin garip tarafı huawei arayüzünü de cok sevdiği için ondan kopamayanlar da var. Sonuçta dediğiniz gibi iş parada çözülecek. 55i geçen her rakamda s24 ultraya kayarım her ne kadar içime sinmesede parayı ağaçta toplamiyoruz. Ama içimden bir ses iki telinde 55 bine çıkacağını söylüyor hem 12 hem mp6 için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biraz komik olacak ama honorun beyazı gelmeyecekse op12 bende öne geçebilir. yeşilini beğeniyorum. inşallah op12 yeşili gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli katkılarınız için teşekkürler arkadaşlar.

    Bu arada konu başlığını "Nisan'da Türkiye'de" olarak değiştiriyorum. Bu Cepport bizi iyice yalancı çoban yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tulunoglu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hangi cihazı aldınız hocam? Genel değelerlendirmeniz nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben Samsung s24 ultra aldım. Memnunum taş gibi cihaz. Eğer oneplus gelmiş olsaydı 12 alacaktım kısmet değilmiş sabredemedim :)

  • hocam en doğrusunu yaptın sen belki de, bizde taş gibi cihaz yok ama sabır taşı olduk Cepport yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla merakla takip ediyorum bende hala bir gelişme, duyuru vb yok. Nisan dediler nisan da geldi. Bakalım neler olacak.

  • tulunoglu kullanıcısına yanıt

    Burak Anlar'ın dediğine göre bu hafta OnePlus 12R satışa çıkıyor. Doların gidişatına göre de OnePlus 12'yi piyasaya süreceklermiş.  


    Snapdragon Gen 4 çıkar bunlar OnePlus 12'yi getirir, gidişat böyle. Beni artık eskisi kadar heyecanlandırmıyor bu cihaz. Magic 6 Pro'nun lansman fiyatını merak etmekteyim buradaki bir çok arkadaş gibi.

  • Hardware Plusyoutube
    Bu videoda bu senenin en iyi amiral gemisi telefonlarından olan iPhone 15 Pro Max ile HONOR Magic6 Pro'yu kıyaslıyoruz. Apple, geçtiğimiz sene iPhone 15 serisi ile birlikte bir takım yenilikleri beraberinde getirdi. Özellikle Pro modellerindeki titanyum kasa, Type C girişi ve yeni nesil işlemci ile dikkat çekerken iPhone 15 Pro Max modeline 5x optik zoom özelliğini de getirdi. HONOR ise global taraftaki yerini daha da sağlamlaştırmak adına Magic6 Pro modelini tüketicilere sundu. Magic6 Pro kırılması zor bir rekoru elinde burunduruyor. Dxomark tarafından en iyi ekran, batarya, kamera, ön kamera ve amiral gemisi segmentinde en iyi ses performansını sunuyor. 2024 senesindeki amiral gemisi telefonlara güç veren 8 Gen 3 işlemcisine de sahip olan Magic6 Pro yüksek performans sunabiliyor. Peki siz bu iki telefon arasında seçim yapacak olsaydınız hangi telefonu seçerdiniz? 18 Nisan tarihinde fiyatı belli olacak olan HONOR Magic6 Pro mu yoksa iPhone 15 Pro Max mi? Siz de kendi görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. #iPhone #iPhome15ProMax #HONORMagic6Pro HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=VVQDm0ZINSQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fhwp.com.tr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
  • 12R 34999 TL, 12 49999 TL olarak satışa sunulması bekleniyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

    kesin bilgi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Hayır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

    Hoşgeldin Burak Anlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

    Fena değil gibi  En azından hem 12 hem 12R'yi Xiaomiyi referans alarak listelemeye çalışmış olurlar. Onlar da Samsunga uymaya çalışmıştı zaten. Honor da rekabetçi fiyata ürün sokarsa aralarında kapışırlar, hepsinin varolup rekabet etmesi şart  Yoksa Apple abinin an itibariyle bu OP12 16/512 tepe modeli fiyatına sattığı iPhone 15 Plus isimli cihazın liste fiyatı 67k, o da 128 GB. 2-3 fotoğraf çekerim diyip 256 GB istersen 5k daha istiyor.. 50k psikolojik sınırın korunması iyi olur..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.