Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
19
Favori
16.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 12 nin cıkmasını bekliyorum iyi fiyatla gelirse kesin alırım.

  • Çok geç kaldılar piyasaya sürmekte. Veya bilerek bekletiyorlar, Samsung indiriminin bitmesi için.


    Eğer ikinci seçenekse düşündükleri çok yanlış bir strateji. Bu onlara fiyat anlamında rakip olamayacaklarını düşündüklerini gösterir, Az satarız ama çok kazanırız mantığıyla bir ticari yaklaşım. Ama burada kaçırdıkları bir nokta var, pazarın %5'ini almak varken neden %1'ini alasın?


    Xiaomi böyle tutuldu, ilk çıktıında inanılmaz rekabetçi bir fiyat politikası vardı ve hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesi oluşturdu Türkiye'de. Hatta o kadar güven kazandı ki diğer sektördeki ürünlerinde de liderliğe oynamaya başladılar(robot süpürge vs).


    Umarım vizyoner davranırlar, Samsung indirimi bitmeden rekabetçi bir fiyatla bir an önce telefonu çıkartırlar.

  • mcanka M kullanıcısına yanıt

    valla bekleyip duruyorum kasım ayından itibaren. lansman dedik global dedik. şimdi magic 6 çıkacak 10 gün sonra. 2017 yılından beri op5 kullanıyorum. bundan sonra da devam etmek istiyorum ama kafalar karışıyor. 16gb ramden dolayı op11 alacağım büyük ihtimalle ama op12 ve magic 6 yı da görmeden almam yani. hatta listemde rog 8 ve vivo x100 de var. makul davranan beni kazanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferior -- 14 Şubat 2024; 23:52:3 >
  • Cepport bir sürü soran olmasına rağmen inatla bir tarih paylaşmıyor. İnstagram sayfalarında yakında demişler. Gelmeyecek diye dedikodular dolaşıyor, daha önce aralık ayında getireceğiz dediği modelleri getirmediği için sanırım. Keşke forumda cepport dan birileri olsa bizleri bilgilendirse gelecekmi gelmeyecekmi öğrenebilsek.

  • Bu saatten sonra gelmese de olur. Alan aldi s24 ultra
  • Arkadaşlar herkese selam. Bende oneplus 7T pro vardı 2 gün önceye kadar.2yıldır kullanıyordum lakin kamerası ara ara bulanık çekim yapıyordu.En son yine bi an yakalicam açtım kamerayı ve yine bulanık.1-2 derken hala öyle sandalyenin köşesine vurdum ve anakartı kırmışım. Bi kaç yere sordum ama anakart değişimi olmaz telefon çöp artık dediler. Sizce ben bunu bi yerde yaptırabilirmiyim. İçinde videolar fotolar var onları kurtarabilirmiyim. Oneplus'ın üst modelleri almaya değer mi ?

  • 2015 yiliydi ilk kez oneplus 3 aldim. Herseyinden cok memnundum ta ki ekrani kirilana kadar. Resmi bir destegi olmadigi ve parca bulunmasi zor olduğu icin birisi yapsinda yeter ki yapsin dedim ama kotu bi iscilik oldu. Yine de 4 yil kullandim benden sonra 2 yilda babam kullandi. Sonra 2019 da 7t pro aldım cunku cok memnundum hep fiyatindan fazlasini verdi. 4 yili geckin zaman onu da kullandim hala cok hizli ve guzel ama batarya olu oldugu icin gunde 2 3 sarja takıyordum, kamerada onceki arkadasin yazdigi gibi bulanik olunca yedege ayirayim yeni alayim dedim. Bu iki telefonda imei kayitliydi ve bir sorun yasamadim fakat bugun maddi deger olarak bisey ifade etmiyolar. Diğer taraftan 9 dan bu yana imei kaydida yapılmıyor. Yani artik turkiye kayitli bi telefon almam gerek diye dusundum. S24 ultrayi bekledim ama cok buyuk ve sivri geldi, ayrica samsung fazla oyuncak gibi logo ve arayuz tasarliyor eledim. Xiaomi desen berbat bir arayuzu var ve 14 pro onlarda da turkiyede satilmiyor. Eskisi gibi marka cesitliligi de yok. Dolayisiyla madem bu kadar da para verecegim degerini kaybetmesin dedim ve iphone 15 pro max aldım. Almasina aldim da 8 yildir oneplus kullanan biri olarak ilk gunden beri eziyet cekiyorum. Hic alisamadim sevemedim. Telefon yavas degil kesinlikle ama benim alistigim o hiza da cevap veremiyor. Ben geri op 12 ile bildigim yere donmek istiyorum. Fakat burda sunu da merak ediyorum. Acaba bizmi biseyleri yanlis yapiyoruz? Surda bile forumda kac kisiyiz 3 4 gun bisey yazilmadigi oluyor. Cepport vs. Getircekmi belli degil yarin birgun garanti durumunda ne destek verecek belli degil. Velhasil belki biraz rahatlamaya ihtiyacim vardı yazasim geldi. Dogru yoldamiyiz sansli bi azinlikmiyiz yada bir avuc marjinal miyiz merak ediyorum :)




  • bence bir avuç marjinaliz :) ben çok alıştım oneplus kullanmaya. ses switchi falan olmazsa olmaz gibi geliyor. ama bildirim ışığı neden kaldırıldı hiç anlam veremiyorum. sanal tuş ve parmak okuyucu da hoşuma gitmiyor. yapacak bir şey yok. sektör bu duruma evrildi.
  • bu mu s24 ultramı alacağım derken fiyatından dolayı zte nubia çekeceğim herhalde, bekle bekle ciğerimiz soldu oneplus kardeşim.

  • Cepport çağrı merkezini aradım. Oneplus 12 nin gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Sitelerindeki çağrı merkezi numarasını arayıp sorabilirsiniz, sanırım gelmiyor.

  • tulunoglu kullanıcısına yanıt

    üzdü :(

  • Cepport ile görüştüm, belli değil diyorlar. HWP videosunda Burak Anlar OnePlus 12 gelecek diye bas bas söyledi ama telefon ortada yok.


    Aylardır bu telefonu bekleyen biri olarak, Ocak dedik olmadı, Şubat'ta da yok derlerse malesef yurtdışı cihaz tedarik etmek zorunda kalacağız.
  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende bekliyorum ama gelen giden yok gibi Samsung S24 Ultra alacam gibi Yd olarak düşünüyorum

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    Bende Xiaomi 14 ve OnePlus 12’yi epeydir bekleyenlerdenim. Her iki telefonda global için epey gecikti. Alan zaten S24 Ultra aldı bile. Hadi diyelim Xiaomi global lansmanı henüz yapılmadı tamam ama ya OnePlus? Bir de bizimkiler bu işin içine girince net olarak sınıfta kaldılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 17 Şubat 2024; 13:6:29 >
  • İki haftadan beri kullanıyorum,ôn sipariş verenlere hediye ettikleri kulaklıkla aldım,8 prodan geçtim oda hala canavar gibi ama pili biraz zayıflamıştı.
    | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!
  • Hwp dan Ersin bey gectiğimiz cuma günü cepport la görüşmüş onada gelecek demişler. Çok kafa karıştırıcı bir durum. Markanın iletişimi gerçekten çok kötü. Beklesemmi Samsung amı gitsem ne yapsam karar veremedim :)

  • Samsung'a kızıp (hatta küsüp) One+ 12'yi bekledim, lansmanı canlı takip ettim, heyecanlandık falan ama adamlar sanki sadece Hindistan'a özel iş yapıyor havasındalar. Çinlisin sen kendine gel :)

    Global'e çıkış, Türkiye pazarını unutuş derken ben de yine döndüm gittim S24 Ultra aldım. Zaten Samsung ekosistemindeydim Galaxy Mega 6.3, Note 8 derken 24 Ultra'ya sıkıntısız geçiş yaptık | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! 

    Neyse nasip değilmiş One+ kullanmak.

  • KoKiMoTo kullanıcısına yanıt

    Bende ingilizce aldım kendim globale çevirdim sizde yapabilirsiniz..Ayrıca isteyen olursa satılık cihazım.

  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    Imei durumu nasıl hocam? Fiyat ne istiyorsunuz cihaza
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.