Şimdi Ara

Önemli hata düzeltmesi içeren macOS Ventura 13.5.1 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • macOS Ventura 13.5.1 yayınlandı
    Apple, Ekim ayında yayınladığı macOS Ventura için önemli bir hatayı gideren macOS Ventura 13.5.1 güncellemesini yayınladı. macOS Ventura 13.5’in yayınlanmasıyla ortaya çıkan konum servislerine ilişkin hata sonunda giderildi.



    Ayrıca Bkz.macOS 14 tanıtıldı! İşte gelen yeni özellikler ve macOS Sonoma alacak cihazlar



    Konum servisleri hatası giderildi



    Mac kullanıcıları, Temmuz ayından bu yana gerek Apple’ın kendi uygulamaları gerekse de sonradan yüklenen uygulamalar için konum izinlerine erişmeyi ve kontrol etmeyi engeleyen konum gizliliği ayarlarıyla ilgili sorundan şikayet ediyor. Sistem Ayarları - Gizlilik ve Güvenlik - Konum Servisleri altında hiçbir uygulama göremiyordu; ne ayar açılıyordu ne de konumu erişimi olan uygulamalar görülebiliyordu. Yeni yüklenen uygulamaların konum erişimi kontrol edilemiyordu.



    Sürüm notlarına göre, macOS 13.5.1 güncellemesi ile konum servisleri beklendiği gibi çalışmaya başladı. Sistem Ayarları - Yazılım Güncelleme bölümünden ücretsiz olarak indirilebiliyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/08/17/apple-releases-macos-ventura-13-5-1/







  • Ula mac aldık onun güncellemeleri de her şeyi bozar oldu. Eskiden hatırlıyorum iPhone güncellemeleri, büyük güncellemelerde bile çok sorun içermezdi. Şu aralar her güncelleme yeni bir sorunla birlikte geliyor. Üstelik swipe keyboard TR için tanıtıldı ama sessizce ortalıktan kayboldu gitti... Mac'de şuan Siri düzgün çalışmıyor, Sahne Yöneticisi modunda pencereler ekrandan kayboluyor, Safari zaten hallaç pamuğuna dönmüş çok garip yerlerde çöküp gidiyor...

  • bu güncelleme kesin yapılmalı diyor apple

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni Macbook Air ile sisteme girdim. hayırlısı =)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.