Şimdi Ara

ÖNEMLİ - Aliexpress Paylaşılan linklerin başka satıcıya yönlenmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bu gece fark ettiğim bir durumu paylaşıyorum çünkü önemli bir olayı fark ettim. Aliexpress'ten paylaştığımız linklerin, bazen ilk sefer bazende 4-5 sefer sonra aynı ürünü satan başka bir kullanıcıya yönlendirildiğini fark ettim.

    Aşağıda ki konuda galaxy s5 için ekran aldığım satıcının linkini paylaşmıştım hatta satıcı yeni bir sayfa hazırlamış onu bulup eklemiştim, ancak bir süre sonra link'i tekrar tıkladığımda başka bir satıcıya gittiğini gördüm. Hatta konuda bu durumun benden kaynaklandığını sanıp arkadaşa kusura bakma başka birinin link'ini yapıştırmışım diyip yeni link'i ekleyip konuyu güncelledim. Daha sonra yine link'e tıkladım doğru link'i eklemişmiyim diye, baktım link doğru. Sonra konuda gözüme batan bir kaç kelimeyi düzenledim ve tekrar gönderdim ve yine aliexpress'in link'ine tıkladım çalışıp çalışmadığnı kontrol etmek için. Link'e tıklayıp sayfa gelince başka bir dükkanın aynı ürün sayfası gelince şok oldum. Link kesinlikle benim eklediğim link'ti ancak mağaza ve ürün başka birinindi.
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s5-sm-g900s-ana-konu--83849443-904#-1

    Tekrar ürün sayfasını kapatıp konuda ki link'i tıklayınca tekrar doğru ürün link'i geldi ama bu durumdan şüphelendim ve link'i arka arkaya 5-6 sefer tıkladım. ilk 3-4 sayfada doğru sayfa gelirken sonra ki tıklamalarımda başka satıcı ve ürünün sayfasının geldiğini gördüm. Bu durumu tekrar tekrar test ettim ve gördüm ki bazen ilk tıklamada, bazen 3. ve ya 4. tıklamada paylaşılan ürün ve mağaza link'i yerine aynı ürünün farklı satıcada ki sayfasına yönlendirme yapılıyor. Hatta konu da ki arkadaş mağdur olmasın diye ekran görüntüsünü aldım ve konuya ekledim. Sizlerde aynı konuya gidip dediğim durumu kontrol edebilirsiniz.

    Bu olay çok sıkıntılı bir durum çünkü biz birine aldığımız ürünün link'i verirken, Aliexpress ya da Donanımhaberin yönlendirme Sistemi doğru ürün sayfası yerine bir başka mağaza ve ürüne yönlendiriyor.

    Bu durumun sebebi nedir ?

    @Speed-Step



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 24 Ocak 2019; 2:39:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.