Şimdi Ara

Öncelikle online turnuvalara katılmak üzere takım kurmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce iki-üç takımda (küçük çaplı) oynadım ve bir süre ara vermiştim ama yaklaşık 1 aydır geri döndüm ve ciddi anlamda bir takım kurmak istiyorum. Kişisel olarak takım aradım biraz ama bulamadım maalesef. Öncelikli olarak takımı kurduktan ve taktik yaptıktan sonra küçük çaplı online turnuvalara katılmak eğer başarılı olunursa lan turnuvalarına katılmayı gerçekten çok istiyorum ve bu konuda oldukça hevesliyim. Benim için önemli olan iki konu var;
    1- Malum mm ve faceit serverlerinde ki ping yüzünden ESEA oynuyorum sadece ve kesinlikle tavsiye ediyorum, o yüzden ESEA şartını koymak zorundayım maalesef.
    2- +18 yaş, mm rank asla önemli değil benim için ama en az +800 saat cs:go oynamış olmak.

    Takım rolleri konusunda seçimi takımı topladıktan sonra yapmayı düşünüyorum, çünkü eminim ki herkes hemen hemen her pozisyonda oynayabilir az çok.

    Herkes elinden geldiği kadar fedakarlık yapmak zorunda, ben mesela üniversite öğrencisiyim ama asla vize veya final haftası da olsa kararlaştırılan saatlerde oyunda olmak zorunda olduğumu kabul ederek bu tarz bir işe kalkışıyorum, o yüzden bahane üreten biri iseniz ne kendinizi kandırın, ne de bizi.

    Becerebilirim veya beceremem ama en azından denemeye değeceğine inanıyorum o yüzden gerçekten bu işte bende varım diyorsanız bana buradan veya steamden ulaşabilirsiniz.

    steam:http://steamcommunity.com/id/neroke/

    iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mejuck -- 10 Nisan 2016; 19:24:36 >







  • Mm rank?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.