Şimdi Ara

Ön ödeme sistemi yapmak icin fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene tatil sitesinin plajinda cafe acma fikrim var. Ama site sakinlerinin bazilari guvenlik nedeniyle kumsala para indirmeyi sevmiyor.


    Bu yüzden ön ödeme sistemi yapmak istiyorum. 100tl verecek, hesabina para yükleyecek. Kumsala gelince alış-veriş yapinca kullanici kodunu ve sifresini girecek hesabindan düşeceğiz.


    Yani teknolojinin bu kadar ilerledigi 2021 yilinda boyle bir sistem vardir illaki degilmi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bizim çaycı marka adını verdiği pulları satıyor. Sonra o pulları çay boşlarının yanında veriyoruz. Yeni teknolojilerin masrafına gerek kalmaksızın bu işi çözebilirsiniz. Bence asıl sorun çok az sayıda insan önödeme yapar cafeye.
    Veresiye yazmak daha mantıklı ama tahsil edememe riski var.
    Telefonsuz insanlar plaja bile gitmez oldular yerinizde olsam NFC ile ödeme alırdım. Bonus world Axess gibi kartların mobil uygulamaları destekliyor halihazırda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cep telefonunu pos cihazına dönüştüren bazı bankaların girişimleri var. sadece hesap açıyorsunuz. ( komisyon ne kadar bilmiyorum )

    uygulamaya girip pos cihazı gibi tutar giriyorsunuz. daha sonra kartı telefonun arkasında bulunan nfc çipine tutunca sizin girmiş olduğunuz tutarı karttan çekip hesaba aktarıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.