Şimdi Ara

Ön Çapraz Bağ Kopması ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecilim bitti sene sonuna kadar yoklamamı yaptırmam gerekiyor. 3 ay önce halı sahada sakatlandım ve yaklaşık 1 hafta önce çıkan MR sonucuna göre ön çapraz bağımın koptuğunu ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Şu an yürüyebiliyorum ama koşma ve çömelme gibi hareketlerde ağrı ve acı çekiyorum. Tecürübeli, bilgili olan abilerime, kardeşlerime sorum şudur:


    -Ameliyatı askerde olmak mı yoksa olup öyle gitmek mi?

    -Askeri muayenede kapsamlı olarak her hastalığa bakıyorlar mı?: gözlük kullanıyorum, kaslarda güçsüzlük, kronik migren, ön çapraz bağ. 2 kere de kolum kırılmıştı sol kolum epey zayıf. Bunlar dikkate alınır mı?

    -Çürük raporu almak istemiyorum aslında ama alma ihtimalim nedir? Çünkü askerliğin 1 yıl ertelenmesini istemiyorum, askerlik ertelenirse o kadar iyileşme süreci ve fizik tedaviden sonra tekrar askere sağlam gidip sonra eğitimlerde çapraz bağımı koparmak istemiyorum.


    Tavsiyeleriniz, görüşleriniz nelerdir, siz olsanız ne yapardınız? Bu karar benim hayatımın dönüm noktalarından birisi, o yüzden kendiniz için karar alıyormuş gibi görüş bildirirseniz çok memnun olurum. Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XerionTr -- 14 Eylül 2023; 21:31:41 >







  • Askere git orada gerekirse seni güzelce tedavi ederler merak etme.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.