Şimdi Ara

Omid Air 2 ve Omid i8 Pro Robot Süpürge Kullanıcıları (3100 TL'ye Lidarlı, Moplu ) - 4350 TL OLDU. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben omid air 2 aldım memnunum..3100 tlden

  • Arkadaşlar omid air 2 için homend uygulamasını yükleyip deneyen oldu mu acaba? Homend Türkçe ses desteğine sahip ama bizde mevcut değil. Firma ile görüştüm şubat ayı için Türkçe ses desteği geleceğini ve kendi yazılımlarını çıkaracağını belirtti. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazim bugun temizlik yaparken durdu ''S1 batarya hatası'' verdi. daha 20 günlük cihaz hoş olmadı. böyle bir hatayla karşılaşan var mi ? servis reset atin dedi. bütün haritalar silincek. 3 kaatman harita vardi. böyle sorun olucaksa ciddi sıkıntı olur.

  • Merhaba. robot süpürgeniz nasıl memnun musunuz ? bir güncelleme yapabilirmisiniz @ConCarnage




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarikan -- 5 Şubat 2022; 11:18:28 >
  • rok206 R kullanıcısına yanıt

    Sizin cihaz i8 Pro mu ?

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım henüz. Sadece 1 kere harita kaydı. Onuda kayıtlı haritadan tekrar ‘ bu haritayı kullan ‘ ı seçtim. Hemen hemen hergün çalıştırıyorum, her eve geldiğimde haznesini boşaltıyor. Süpürmesi gayet iyi. Özellikle düzenli yaptırınca ev her zaman tertemiz kalıyor. Cihaz ilginç bir şekilde neredeyse hiç sapıtmıyor. Forumda okuyordum satın almadan önce diğer marka robotları kullanan kişilerin yorumlarını. Uygulamasıyla sorun yaşanyanlar çok oluyordu. Ben hiç karşılaşmadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. peki uygulama tuya mı kullanıyorsunuz ? x2 temizlik var mı ? ızgara veya piti kare dedikleri robogilde olan. merak ediyorum.

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Evet tuya kullanıyorum. X2 temizlik temizlik yada ızgara temizlik yok. Onlar robogilde var. Robogil şu an 5800 tl. O da düşünülebilir hazır indirimdeyken.

    Izgara temizliği cihazı sadece bir yere gönderdiğinizde yapıyor. 1.6 metrekare alanı temizlerken. Haritada Nokta şeklinde seçim yapınca evin bir yerinde yani. Orayı sadece ızgara şeklinde temizliyor


    https://tr.aliexpress.com/item/1005001585999415.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60136888332&aff_fcid=51648a93d54340ba9ab70005ea46caae-1644050691627-07937-_vp4gzy&tt=MG&aff_fsk=_vp4gzy&aff_platform=default&sk=_vp4gzy&aff_trace_key=51648a93d54340ba9ab70005ea46caae-1644050691627-07937-_vp4gzy&shareId=60136888332&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=ca5aa7205b914dd6b941eb6ea91f0476

    Kendi cihazına bu paketi aldım. Tam uydu. 10 filtre, 1 rulo fırça, 4 yan fırça, 5 mop için paspas. Bana herşey dahil 338 liraya mal oldu. Türkiyede 1 paspas, 1 filtre ye 300 tl istiyorlar satıcılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

    Evet robogil şuan indirimde fakat bence fiyatı hala yüksek tek avantajı servisi, omidin bu fiyatlarıyla karşılaştırılıdığında robogil tercih edilebilir ama omid 3500 altına düşme durumu olursa sizin aldığınız fiyatlar mükemmel denilebilecek fiyatlar. Ben omidin robogil ile çekim gücü paspas temizliği malzeme kalitesi gibi özelliklerinde farkı olduğunu düşünmüyorum aynı gibi geliyor tam incelememiş olsamda. Tek fark yazılımdaki özellikler dir muhtemelen X2 / ızgara temizlik Türkçe dil seçeneği gibi omidde olmayıp robogilde olan ama zamanla bunlarda gelebilir omide zor bir şey değil . Yani şuan omid ve robogil takipteyim eğer omid bu ara bir indirim yaparsa ona yönelebilirim robogil indirimli hali bile yüksek bir fiyatta bence.


    Linkteki ürünleri bedavaya almışsınız gerçekten, Liectroux C30B modeli için yazıyor iyi cesaret edip almışsınız ve uymuş yani. Link için teşekkür ederim robogil veya omid alacağım gibi duruyor bana da lazım olacak bunlarıda alırım cihazı aldıktan sonra. @ConCarnage





  • yarikan Y kullanıcısına yanıt

    Evet i8 pro. Sorunu reset atmadan çözdum. Cıhaz ıyı ama yazılım cok kötu sorun yaşıyorum sureklı. Mesela ıkı oda temızlıgı yap dıyorum bır odanın yarısını yapıp temızlık tamamlandı dıyıp yerıne gıdıyor. Sonra terkrar yap dıyorum ozaman yapıyor. Yazılımsal cok eksıklerı var omidin. Şuan 6000 cıvarı satılıyor herhalde ama yazılımı duzetmedıklerı zaman bu cıhaz o para etmez. Xiaomi alsaymışım dıyorum. Dream v10 modelı cok ıyıydı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Omid air 2 aldım, süpürme performansından memnunum fakat tuya smart uygulaması üzerinden haritalanma ve seçili alan için temizlik yapma komutu belli bir süre sonra çalışmamaya başladı. Sorunu çözemedim, ürün iyi fakat yazılım problemi var yetkili satıcı ile henüz görüşmedim fakat tecrübeli olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuya Andorid uygulamasına güncelleme gelmiş. Artık Android dede seçili oda temizliği sorunsuz çalışmakta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar i8 pro modelini yeni sipariş verdim. güncel fiyatı 5200tl (indirimli). uygulamaya güvenebilir miyiz? nerdeyse 2 tam gün sadece süpürge araştırdım ve sorunsuz süpürge görmedim. evdeki herkes çalıştığı için çöp istasyonu şart bu yüzden bu modeli tercih ettim. teknik destek gerektiğinde servisi ilgili mi birine ulaşabiliyor muyuz? yedek parçalarının pahalı olduğunu gördüm. tam yedek set 600tl 16.03.22 itibariyle. bikaç aydır kullanan arkadaşlar hala memnun mu? yoksa sıkıntı yaşayan oldu mu? en önemlisi uygulamaya sürekli güncelleme gelir mi?

    Bir de yanlış anlaşılmazsa sorun yaşayanlar uygulamayı kullanamadığı için mi yaşıyor yoksa gerçekten uygulama sıkıntılı mı?

    @kolpakolpa @rok206 @flaminks09

  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

    Eh işte bu paraya bu diye düşünürsen fena deg hocam. Bende ozmo 950 vardı iyi supuruyordu ama harita yazılım sıkıntı ve pil de sıkıntıydı. Bundan şimdi memnunum ama ozmo daha iyiydi süpürme performansı olarak. Bu da kendi kategorisinde fiyatına göre fena değil. Bu fiyatlara 4 4 luk cihaz yok sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

    hocam hayırlı olsun. süpürgedn memnun sayılırım ama yazılımı kötü geliştirilmesi gereken çok şey var aklıma gelen bir kaç şeyi yazim.

    mesela düşük modda çalıştırdıgında hali üzerine geldiginde max moda geçmesi gerekiyor aktif oldugu halde geçmiyor. servis güncelleme gelecek dedi.

    program kurmadan paspas modunda çalıştıramiyorsun servis bunada güncelleme dedi.

    Y modunda paspas şuan çalışmıyor onada güncelleme dedi.

    paspas için programı kurup süpürmeyi kapatik tek paspas yap dediginde tek paspas çalışmıyor ikisi birlikte çalışıyor.

    aklıma ilk gelenler bunlar hepsiz yazılım kaynaklı sorunlar.3 aydır servis güncellemeyle hepsi düzelecek diyor ama daha bir güncelleme gelmedi.

  • Bugun omid türkiyeyle görüştüm. Y paspas özelligi ve bir kaç özelşik daha cihaza yeni bir kit güncelleme ile kısa süre içinde gelecekmiş. Cihazlara fiziki müdahale olucagindan artık cihaz sahiplerine ne zaman nasıl ulaşırlae bilmiyorum ama arayip çağiracaklarmiş. Bilginiz olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita kayması veya belirli bir bölgeyi süpürmesi talimatından sonra harita silinmesiyle karşılaşanlar var mı. Air 2 modeli için yazıyorum. Bu aralar sıklaşmaya başladı. Eskiden kafaya takmıyordum kayıtlı haritalardan çağırıyordum. Sık sık olmaya başlayınca her iki sorunda can sıkmaya başladı. Üreticiye yazmadım henüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omid Air 2 ve Omid i8 Pro Robot Süpürge Kullanıcıları (3100 TL'ye Lidarlı, Moplu ) - 4350 TL OLDU.

    Müşteri modunu hiç deneyen oldu mu burdan açtıktan sonra haritada düzelenme kısmında odalara tek tek vakum ve ıslak mop ayar düzeyi yapılacak. Ama başka bir espiri var mı bilmiyorum bulamadim.

    diğer gelen do y mop özelligi bunuda hiç bir şekilde aktif edemedim. Herhalde servisin işleminden sonra olucak. Bu ikisi hakkında araştıran farklı bilgi edinen var mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Y mop özelliğini hala kullanamıyoruz malesef.

    Arkadaşlar benim cihazın 5.ayı oldu sanırım evini bulamaz oldu. Bi türlü istasyona yanaşmıyor önünde dönüp duruyor sonra ev turuna çıkıyor evin ortasında radar sensör arızası diyip kendini kapatıyor. Sizin süpürgelerde durum nasıl? Arıza yaşayan oldu mu hiç?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim sorunu çözdüm. Şarj istasyonunun etrafında çap şeklinde en az 1er metre boşluk bırakmak gerekiyormuş. Benim istasyonu kurduğum yerden robot zor giriyordu, alanı genişletince bütün problemlerim düzeldi bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.