Şimdi Ara

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
71
Favori
41.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makyajlı Cupralar efffsane olmuş sene sonu güzel bir kampanya yaparlarsa yok satar
  • Bakolat B kullanıcısına yanıt
    Makyaj mı ? Ne zaman gelecek, Leon mu formentor mu ?
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    İkisi de. Ne zaman gelecek belli değil.

    SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

    SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

    SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

    SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)




  • yine gereksiz captain kendi kendine yorum yapıyor gibi sayfada , neyse marka fanı olmayın f/p fanı olun

  • Vw mayıs ayı zam bilgisi var mi ?
  • ilkemutluer İ kullanıcısına yanıt
    Neden zam? Euro mu arttı yok düştü hatta vergi mi geldi yok şimdilik sabit neden zam :) kazığa doyamadigimiz için mi?
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

    hocam nasıl yani elimizdeki araba değerlenmeyecek mi? captain yetiş

    hocam sayfa adına bak önce sonra tekrar düşün. trol captain'ın açtığı sayfaya ve paylaşımlara göre çeyrek altın polo 2milyon olabilir , bu sayfada captain ve diğer hesapları yoksa bil ki zam yok,captain ne zaman çok yazar o zaman zam var demektir . Ayrıca kur farkıyla zam farkını anlamayan buna yorum yapmasın.

  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt
    Hocam et süt yumurta neden zamlanıyor ? Domates patlıcan biber neden zamlanıyor? Burası enflasyon ülkesi bir şeyin artmasına gerek yok enflasyon varken her şeye zam geliyor maalesef..
  • Bakolat B kullanıcısına yanıt
    Bizde bu ekonomi bilgisi varken biz uzaya dikey iniş yaparız zaten. Ürünün TR girişi Euro fiyatlamali. Bizde üretilmiyor girdisi TL değil. Şimdi anlamışsınızdır sanırım neden artmaması gerektiğini. Euro bazlı zam geldiyse bişey diyemem ama Euro fiyatı sabitse değişmemesi gerekiyor.
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt
    Onu tüm ülkedeki esnafa söylemek lazım. Çoğu bu düzende. Fahiş fiyatlar için her gün üzerine koya koya gidiyor. Misal restaurantta ili haftada bir menüsündeki yemekleri 20 tl koyuyor. Asgari ücret değişti mi hayır aldıkları ürün fiyatları değişti mi? Nispeten. Kira elektrik su değişti mi hayır. Ee niye arttırıyorsun diye sor maliyet arttı der geçer. Yolunu buluyor hepsi..
  • captain gibi ekonomistler dolmuş burara yine .

    araç 10k euro'ya geliyorsa bu ay yine 10k'ya geldi diyelim , bayinin personel maliyeti değişmedi ,aracın müşterisi hazır finansman maliyeti yok. neden artsın?

    gereksiz captain birden fazla hesap kullanıyor yine , ciddiye alıp bunları dinleyen yoktur umarım. enflasyon ortamında liseli captain bile ekonomist oldu

  • ne oluyorda sürekli zam geliyor?

  • temlik kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de yaşıyoruz hocam sence neden ? Dürüst esnaf var mı ? Herkes cebini doldurma derdinde. Olan maaşlı çalışana oluyor. Bunu anlamayanlar ve ekonomi bildiğini sananlar sabit kalacak diyor.
  • Bakolat B kullanıcısına yanıt

    tamam, dürüstlük ahlak saygı kalmadı herkes bir şekilde cebini doldurup keyfine bakma derdinde. ama buna dur diyecek biri çıkmadığı sürece bu ahlaksızlık bizi yemeye devam mı edecek. döviz aynı ücretler aynı, her ay sürekli zam gelmesi büyük saçmalık olmaya başladı. pandemiyle başlayan bir saçmalama hareketi var ve bitmek bilmiyor, üstüne hükümet çok kötü bir durum yarattı içinden çıkılamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 1 Mayıs 2024; 10:28:14 >
  • temlik kullanıcısına yanıt
    Olay şu enflasyon var adam diyor ki ben ne götürsem kar kimse bir şey demiyor. Yapıyor zammı. Euro azaldı hani indirim ? İndirimi geçtim sabit kalsa yine iyi. Utanmadan zam yapıyorlar. Durum kötü maliye önce bu büyük balıklardan başlaması lazım
  • Bakolat B kullanıcısına yanıt

    Aslında kabahat de bizim insanımızda, gitmeyeceksin öyle esnafa alışverişi keseceksin. Bir becerebilsek yüzsüzlük belki son bulacak. ben artık gitmiyorum.


    geçen gün haberde seyrediyorum, 4 genç bir yere oturmuş kare kağıt tabakta makarna yiyor porsiyonu 180-200TL. napalım pahalı ama yiyoruz işte diyorlar. kardeşim makarna işte birde tabağın kağıt, maliyeti ne bunun. babandan harçlık alıyorsun annenin 1 tencere yaptığı makarnanın bir avucuna zorla kazandığı parasını veriyorsun. yiyorlar adamda satıyor, haftaya git porsiyonu 220-250tl olur, aynı tipler üstüne krema dökülmüş makarnayı kağıt tabaktan yine yer.

  • Bakolat B kullanıcısına yanıt

    Daha sayıştayı doğru düzgün çalıştıramıyorlar, kanun hak hukuk kalmamış, belediyeler yedi gitti bu ülkeyi. Herkes öyle bakıyor, devletin başında olanlar çalıştırın mekanizmayı demiyor bile. Gerçi neye çalıştıracak ucu kendinde.

  • bu kadar kazanıyorlarsa sizde açın kazanın , asgari ücret maliyeti 23500 tl oldu .ay'da 25 gün çalışsa 1000 tl işçilik maliyeti var , diğer maliyetleri hesaplayın fahiş olduğunuzu düşündüğünüz mekana gitmeyin.

  • Audi grubu 2 Mayıs bugün zamlanmış.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.